Galata Köprüsü ?
- basar2626
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gladio
Galata Köprüsü ?
Arkadaşlar geçen günlerde İstanbul'a geziye gittim.Merak ettim; oyunumuzun geçtiği Eminönü ne bakıyım dedim .Köprüden Eminönüne geçerken Galata Köprüsünün Mısır çarşısının Balık Pazarı kapısına baktığını farkettim.Oyunda Karaköye göre daha solda gözüküyor köprü.Oyundaki problemler çözüldü de o mu kaldı demeyin sadece gözlemlerimi söyledim.
Başar(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)

Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)
- cCckorcancCc
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Re: Galata Köprüsü ?
Agop'a da baktınmı ordamıymış 
- SinerJii
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: 'm Yok Gerekte Yok :D
EvetcCckorcancCc yazdı:Agop'a da baktınmı ordamıymış
- umutabi
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
Krdş benim de dikatimi çekti ben eminonune gitim oyundaki karakterler yoktu başka tipler vardı zenciler fln vardı oyunda bug var :evil: Bu yazıyı yazışımın nedeni bu kadar detaylara dikat edersen oyunda bir çok hata bulursun oyununu oyna...basar2626 yazdı:Arkadaşlar geçen günlerde İstanbul'a geziye gittim.Merak ettim; oyunumuzun geçtiği Eminönü ne bakıyım dedim .Köprüden Eminönüne geçerken Galata Köprüsünün Mısır çarşısının Balık Pazarı kapısına baktığını farkettim.Oyunda Karaköye göre daha solda gözüküyor köprü.Oyundaki problemler çözüldü de o mu kaldı demeyin sadece gözlemlerimi söyledim.
Üstü Kalsın... 

- basar2626
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Gladio
Hata var hemen düzeltin :!: :!: :!: der gibi bir şeyim yok benim kardeşim sadece öyle gözlemledim.umutabi yazdı:Krdş benim de dikatimi çekti ben eminonune gitim oyundaki karakterler yoktu başka tipler vardı zenciler fln vardı oyunda bug var :evil: Bu yazıyı yazışımın nedeni bu kadar detaylara dikat edersen oyunda bir çok hata bulursun oyununu oyna...basar2626 yazdı:Arkadaşlar geçen günlerde İstanbul'a geziye gittim.Merak ettim; oyunumuzun geçtiği Eminönü ne bakıyım dedim .Köprüden Eminönüne geçerken Galata Köprüsünün Mısır çarşısının Balık Pazarı kapısına baktığını farkettim.Oyunda Karaköye göre daha solda gözüküyor köprü.Oyundaki problemler çözüldü de o mu kaldı demeyin sadece gözlemlerimi söyledim.
Başar(49)

Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)

Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)
- KaPTaNYaGiZ
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
iyi zenciler seni götürmemiş şükretumutabi yazdı:Krdş benim de dikatimi çekti ben eminonune gitim oyundaki karakterler yoktu başka tipler vardı zenciler fln vardı oyunda bug var :evil: Bu yazıyı yazışımın nedeni bu kadar detaylara dikat edersen oyunda bir çok hata bulursun oyununu oyna...basar2626 yazdı:Arkadaşlar geçen günlerde İstanbul'a geziye gittim.Merak ettim; oyunumuzun geçtiği Eminönü ne bakıyım dedim .Köprüden Eminönüne geçerken Galata Köprüsünün Mısır çarşısının Balık Pazarı kapısına baktığını farkettim.Oyunda Karaköye göre daha solda gözüküyor köprü.Oyundaki problemler çözüldü de o mu kaldı demeyin sadece gözlemlerimi söyledim.
- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Bunu ben de hep düşündüm, Her Eminönü'ne gittiğimde ama dedim herhalde ben yanlış düşünüyorum o kadar basit bir hata yapmazlar diye ama bir başkası da fark etmişse demek ki hata oyun kaynaklı.basar2626 yazdı:Arkadaşlar geçen günlerde İstanbul'a geziye gittim.Merak ettim; oyunumuzun geçtiği Eminönü ne bakıyım dedim .Köprüden Eminönüne geçerken Galata Köprüsünün Mısır çarşısının Balık Pazarı kapısına baktığını farkettim.Oyunda Karaköye göre daha solda gözüküyor köprü.Oyundaki problemler çözüldü de o mu kaldı demeyin sadece gözlemlerimi söyledim.
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
- HellBlazer
- Işık Hanım'ın Elemanı

şu anda Eminönü'nde bulunan galata köprüsü'nün oyundakiyle alakası yok. çünkü galata köprüsü 1991 yılında kaldırılarak yenisi yapıldı. eskisi de şu anda balat tarafında kurulu. ramazan ayında feshane'ye yolunuz düşerse orada görebilirsinizbasar2626 yazdı:Arkadaşlar geçen günlerde İstanbul'a geziye gittim.Merak ettim; oyunumuzun geçtiği Eminönü ne bakıyım dedim .Köprüden Eminönüne geçerken Galata Köprüsünün Mısır çarşısının Balık Pazarı kapısına baktığını farkettim.Oyunda Karaköye göre daha solda gözüküyor köprü.Oyundaki problemler çözüldü de o mu kaldı demeyin sadece gözlemlerimi söyledim.
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
Lan bende diyorum bu Eminönünde niye sülük satan yok meğer köprü yamukmuş vay anasını ya :S

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü