Sen çok hatalı oynuyorsun. Para kasma yolu artık değişti. Şimdi bir lokman artırıcı al veya alma ama olunca %75 felan daha fazla para kasarsın.fiticann12 yazdı:Dediğinizi yapmayı denedim ama cincıra item satarken düşüyorum . İtem satamıyorum . Ya itemi yerden almıcam ya da çöpe atçam başka yolu yok çantadan gitmesi için yani . İtemi seçiyorum cincırın alışverişine bıraktığım an oyundan düşüyorum . Oyunu tekrardan yükledim yine düzelmedi . Maden çekmekle de iş bitmiyor eminönüde . Metrekaresinde insan var . Sabahın 5'inde bile maden başında illa biri var :? Ne yapacağımı şaşırdım :evil: Adamlar 1000 elek ya da ejderli adam gördüm mü direk alıyorlar . Anlamadım ki sığınaklara bu kadar yüksek ne gerek var ?
Şimdi eminönüye gidiyorsun ne kadar çöp maden, öbek, sarraf madeni varsa topluyorsun. Sonra bu çöp madenlerden en çok para eden koni yaprağı, ökse otu, saf demir, saf krom, saf altın, adaçayı yaprağı gibilerini satabilirsin. Bu sayede abartısız 400m kastım 1 haftada. Eminönü de gelirsen elimde 1 hafta da ürettiğim Kıyamet asamı da görürsün.