Chromedeki görüntüyü kesip Operaya koymak ne kadar zamanını alır senin ? 5 saniye ? 10 saniye ?
Buda Ayrı Bir Acemi Kardeşim Görüntü Kesmiyoruz Kodlarla Oynuyoruz.Bide Bilmiş Bilmiş Konuşuyor 5 sn - 10 sn ? Diye :mrgreen:
Buda ne demek istemedigimi anlamayan bir mal arkadaş Öğeyi denetle chromede yapilir ama adam operada yapmış demiş orda bende görüntüyü kesip operanin altina koymak kaç saniyeni alır diye dedim önce bi alıntı yaptigim şeyi oku :geek:
Chromedeki görüntüyü kesip Operaya koymak ne kadar zamanını alır senin ? 5 saniye ? 10 saniye ?
Buda Ayrı Bir Acemi Kardeşim Görüntü Kesmiyoruz Kodlarla Oynuyoruz.Bide Bilmiş Bilmiş Konuşuyor 5 sn - 10 sn ? Diye :mrgreen:
Buda ne demek istemedigimi anlamayan bir mal arkadaş Öğeyi denetle chromede yapilir ama adam operada yapmış demiş orda bende görüntüyü kesip operanin altina koymak kaç saniyeni alır diye dedim önce bi alıntı yaptigim şeyi oku :geek:
Kesinlikle Photoshop.Neden?Bakarsanız Günler Aynı.Saatlar Aynı Dakikalar Aynı.Saniyeler 1'er 1'er Artıyor.Kardeşim Sen E-PIN'leri Işık Hızında Mı Giriyosun?Ayrıca 1 Kişinin Hesabında En Fazla 7500 Akçe Bulunabilir Ve 1 Haftada En Fazla 7500 Akçe Yüklenebilir.
ZIPKIN yazdı:Kesinlikle Photoshop.Neden?Bakarsanız Günler Aynı.Saatlar Aynı Dakikalar Aynı.Saniyeler 1'er 1'er Artıyor.Kardeşim Sen E-PIN'leri Işık Hızında Mı Giriyosun?Ayrıca 1 Kişinin Hesabında En Fazla 7500 Akçe Bulunabilir Ve 1 Haftada En Fazla 7500 Akçe Yüklenebilir.
Kaç Kere Sölicez Lan Adam Akıllı Okuyun Şu Forumu Gelmiş Bide Kesinlikle Diyo Gerizekalı mısın Kodlarla Oynuyoruz Diyorum.