İşportacı Sorunu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
anadolurock18
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

İşportacı Sorunu

Mesaj gönderen anadolurock18 »

Arkadaşlar bildiğiniz gibi meran şehirdeki işportacı ihtiyacını herkes bilmekde bu konuyu oyunda hep dile getirmekdeyiz bu çanta boşaltımı için büyük bi sorun düşen itemsiz eşyaları hep çanta doluyken çöpe atıyoz Meran şehirdeki örsün yanına İşportacı koyulursa Arkadaşlarım adına çok teşkr edicem çünkü koskoca güncellemeler yapılıyor ama şu sorunu çok küçük mü görüyolar bilmiyorum ama oyundaki durumumuzu bozmadaktadır yeraltını getirebiliosalar heralde meran örsün yanınada İşporta koyabilirler lütfen bu şikayetimi İKV oalrak kabul edip gereksiz yere cevapsız bırakmayın..
Resim

Aşkxadamı/Aşkxreco/Pecerr/Pecer/Karamürselli/Aşkxbaşkan
Kullanıcı avatarı
Tonyukukxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Re: İşportacı Sorunu

Mesaj gönderen Tonyukukxx »

bu konu daha öncede açılmıştı teşkilatın bölgesi olmadığı için oraya işporta gelmemiş yani domuzun işportası gelebilir anca kanpençe vb gibi
Resim

TooNYuKuK & eRaXkaYa & ıCeHeaRT
anadolurock18
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen anadolurock18 »

Bıktım valla İKV yi ulan sanki biz kurduk o kadar oyundaki hataları bildiriyoruz adamlarda hala tık yok yeni yapılan çalışmaları ve güncellemeler yerine oyundaki düşmeleri veya lagları veya ne bilim herhangi kalıcı olabilicek sorunları çözüceklerine yeni yerler getirip oyundaki çalışmlarının rezilliğini göz önüne srmekteler oyundaki hatalar düzelene kadar yemin ettim plus almıcam yazık ya
Resim

Aşkxadamı/Aşkxreco/Pecerr/Pecer/Karamürselli/Aşkxbaşkan
Kullanıcı avatarı
winwar3
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen winwar3 »

anadolurock18 yazdı:Bıktım valla İKV yi ulan sanki biz kurduk o kadar oyundaki hataları bildiriyoruz adamlarda hala tık yok yeni yapılan çalışmaları ve güncellemeler yerine oyundaki düşmeleri veya lagları veya ne bilim herhangi kalıcı olabilicek sorunları çözüceklerine yeni yerler getirip oyundaki çalışmlarının rezilliğini göz önüne srmekteler oyundaki hatalar düzelene kadar yemin ettim plus almıcam yazık ya

çok haklısın kardeşim.Ama işte sonuç ortada yapılan birşey yok.Anca Hidra Şaheser silah onlardan söz ediyorlar.!
Önemli olan; hayatta,"en çok şey'e sahip olmak" değil,"en az şey"e ihtiyaç duymaktır....
EfLatuN

Kod: Tümünü seç

İKV DESTEK FORMU

http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Kullanıcı avatarı
IzMiRLiHaSaNN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen IzMiRLiHaSaNN »

anadolurock18 yazdı:Bıktım valla İKV yi ulan sanki biz kurduk o kadar oyundaki hataları bildiriyoruz adamlarda hala tık yok yeni yapılan çalışmaları ve güncellemeler yerine oyundaki düşmeleri veya lagları veya ne bilim herhangi kalıcı olabilicek sorunları çözüceklerine yeni yerler getirip oyundaki çalışmlarının rezilliğini göz önüne srmekteler oyundaki hatalar düzelene kadar yemin ettim plus almıcam yazık ya
Arkadaşım bu bir oyun hatası değil. Oyunun kurgusuna ters bi kere. Para kazanmak o kadar kolay olmamalı zaman ve emek harcamalısın. Oyundaki lag veya düşmelerin çoğu bizim bilgisayar sistemlerimizden kaynaklanıyor. Çözüm istiyorsan çok kaliteli bir bilgisayarla oynamalısın.
IzMiRLiHaSaN
Anatomy
Pasifik
Skulkinq
Skykinq
Kullanıcı avatarı
Orionxxxposeidon
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Orionxxxposeidon »

Merhaba,
İşp mantıken meran şehrinde hayatta kalamaz onun yerine meran şehrinde boş dolaşan bazı yaratık gibi birşeyler var bunlarla alışveriş sağlanırsa daha iyi olucağına eminim.
İyi forumlar...
Orionxxxposeidon / Xposeidonx / Lovexposeidon / Prolifexstelhand

“Genel Etkileşim” sayfasına dön