cevriye sultan

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
snigers
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: cevriye sultan

Mesaj gönderen snigers »

samedsedir06 yazdı:
snigers yazdı:gecen gun yenı oyuna baslayan bır arkadas rıca ettı cevrıye sultanı kesermısın dıye bende kırmadım yenıdır dedım oyundan sogmasın dedım cagırdım 1 tank aldım ayı keser dıye dusunduk ve kesılmedı sonra dıyer arkadası cagırdım keserız dedım.
Sonradan arz lar geldı gorevı yaptırmaya ızın vermedıler bu yetmedı cevrıye yı keserken gelıp hem lodos ları hem yetmıyormus gıbı bırde cevrıyeyı kesıyorlar.
Ondan sonra cıkıyor dıyorlarkı kesılmek zorunuza gıdıyorsa cıkın klandan arkdaslar hıc bır zaman kesılmek zoruma gıtmedı oyun kuralı dıyorsanız onu uyguluyor dıyorsunuz ona bır sey dedıgımız yok surda oyuna yenı basllamıs 35 level bı arkadasın gorevını yapmaya calıyoz
Oyunun eskı tadı tuzu yok şimdi eskı arz lar olsa şimdi dur kardeş biz de yardıma gelelım derlerdi arkdasşlar bunun altı üstü bir oyun oyunu bukadar abartmıyalım .
Onların hepsı aa kardes Salla Sen onları adam deıller bul benı sana gaffar kesek... grub bulamasakta 2mız halledlerız sorun olmaz:=)
Samet teşekkürler gaffarlik bı eksiğim yok benim derdim oyuna yeni başlayan arkadaslara ufak da olsa bı yardımımızın dokunması ama gecen gün onu da saolsun arz lar izin vermedi .
OdaBeNiseviYOR ...
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Re: cevriye sultan

Mesaj gönderen samedsedir06 »

Yahu Arzlar izin verır vermez onlar dusman klan sende Onları görunce dırek dal kes Gorev yapıyorlarsa bıle dal acımaa yoksa acınacak hala dusuyorsun..
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................

“Genel Sohbet” sayfasına dön