arkdaşlar benim 1500 iyileştirme şifam var bilge cevo^asası ve bol kudret+ruh çalan iksiri var sizce gbmx e alırlarmı
bunu şifacı olarak değilde sunucunun arzuladığı kriter bakımından soruyorum
gbm x
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: gbm x
Şifada bilge cevo asa ne geziyorbloodthirsty yazdı:arkdaşlar benim 1500 iyileştirme şifam var bilge cevo^asası ve bol kudret+ruh çalan iksiri var sizce gbmx e alırlarmı
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
ibni cevo^yazıcaktımForumkral yazdı:Şifada bilge cevo asa ne geziyorbloodthirsty yazdı:arkdaşlar benim 1500 iyileştirme şifam var bilge cevo^asası ve bol kudret+ruh çalan iksiri var sizce gbmx e alırlarmı
bunu şifacı olarak değilde sunucunun arzuladığı kriter bakımından soruyorum![]()
-
- FareAdam Düşmanı
Biz 1000 iyileşmeyle kesioz x i alırlar yetrkı çevredeki insanlar seni tansıın sevsinbloodthirsty yazdı:arkdaşlar benim 1500 iyileştirme şifam var ibni cevo^asası ve bol kudret+ruh çalan iksiri var sizce gbmx e alırlarmı
Ayrıca 1200 şifa ile inat kıranla gaffara kesiyoz.DDD
Ayrıca millet 2000 dalma 2000 kırma 1900 bozmadan aşağı adam almazlarken bizim grubumuzda en yüksek dalma 1780 fizik oluyor ve rahatlıkla kesiyoruz anla işte.ddd
.....KaSıRGaxxSeRSeRi........
....................Dostxemre........
..........................Serserixemree........
.................TEK HEDEF......
...............
.....LONCA FORUM SÖZCÜSÜ
....................Dostxemre........
..........................Serserixemree........
.................TEK HEDEF......
...............

-
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Nemesis
Şifacımla 1000 büyü şifa X kesimi yaptım ve ardından 1100 büyü şifa ile Gaffar'ı kestim güncelleme sonrasında bile maksimum tüm bölge 11-12 iksirden fazla içmez bu iyileştirmede bir şifacı.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Forumkral yazdı:Şifada bilge cevo asa ne geziyorbloodthirsty yazdı:arkdaşlar benim 1500 iyileştirme şifam var bilge cevo^asası ve bol kudret+ruh çalan iksiri var sizce gbmx e alırlarmı
bunu şifacı olarak değilde sunucunun arzuladığı kriter bakımından soruyorum![]()
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
qq adama gazı vermeyın yok 1000 sıfa ıle gaffar yok 500 sıfa ıle x kesıyorum dıyosunuz:=)
adam demekkı acemıı adam ne bılsn
:D
gardas sen suanlık x fılan unut junon kenan elızabet devamm ed Azdaha gelısınce elındekı ashap yap parlatt her yol sonra sana parıss sag ellerden kurtulursun:D
adam demekkı acemıı adam ne bılsn
gardas sen suanlık x fılan unut junon kenan elızabet devamm ed Azdaha gelısınce elındekı ashap yap parlatt her yol sonra sana parıss sag ellerden kurtulursun:D
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
acemi deyilim şifada yeniyim acemi diyerek ezme benisamedsedir06 yazdı: qq adama gazı vermeyın yok 1000 sıfa ıle gaffar yok 500 sıfa ıle x kesıyorum dıyosunuz:=)
adam demekkı acemıı adam ne bılsn:D
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Hoca ben burda senı savunuyorum sende benı ezme dıyorsun olmuyor yakısmıyor sana bu haraketler:=)bloodthirsty yazdı:acemi deyilim şifada yeniyim acemi diyerek ezme benisamedsedir06 yazdı: qq adama gazı vermeyın yok 1000 sıfa ıle gaffar yok 500 sıfa ıle x kesıyorum dıyosunuz:=)
gardas sen suanlık x fılan unut junon kenan elızabet devamm ed Azdaha gelısınce elındekı ashap yap parlatt her yol sonra sana parıss sag ellerden kurtulursun:D![]()
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
eyw sağolasın şaka diyorumsamedsedir06 yazdı:Hoca ben burda senı savunuyorum sende benı ezme dıyorsun olmuyor yakısmıyor sana bu haraketler:=)bloodthirsty yazdı:acemi deyilim şifada yeniyim acemi diyerek ezme benisamedsedir06 yazdı: qq adama gazı vermeyın yok 1000 sıfa ıle gaffar yok 500 sıfa ıle x kesıyorum dıyosunuz:=)
gardas sen suanlık x fılan unut junon kenan elızabet devamm ed Azdaha gelısınce elındekı ashap yap parlatt her yol sonra sana parıss sag ellerden kurtulursun:D![]()