OYUNUN GELECEĞİ
OYUNUN GELECEĞİ
Sizce bu oyunun geleceği varmı ? Yakın zamanda çökermi veya beklenmedik bir eklenti gelip yükselebilirmi ? Bu oyuna para yatırmalımı ?
-
BaLikekmek
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: OYUNUN GELECEĞİ
Ne kullanıyorsan söyle bende bu tür konular açmak istiyorum.
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
40 yıllık tinerciyim böyle kafa görmedim. :ugeek:
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
- umutabi
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Oyuncu sayısı azalıyor diyorlar ama bence yanılıyorlar,aksine artıyor.
Oyunda bir suru yeni başlayan oyuncu goruyorum eskisi gibi oyuncu yok diyorlar ama normal
Çünkü eskiden migrat çt sıgnak yok tu ve oraya giren olmadıgı için doğal olarak daha çok meteor eminonu bolgesi gibi yerlerle dolaşıyorlardı.25 Hazirdan forum rekorunu kırdı en fazla forumda olan kişiyle
Yani aksine oyun ilerliyor yakında cnn türk çekimide olacakmış her ne kadar yonetim çalışmıyor desede çalışıyor
Oyunda bir suru yeni başlayan oyuncu goruyorum eskisi gibi oyuncu yok diyorlar ama normal
Çünkü eskiden migrat çt sıgnak yok tu ve oraya giren olmadıgı için doğal olarak daha çok meteor eminonu bolgesi gibi yerlerle dolaşıyorlardı.25 Hazirdan forum rekorunu kırdı en fazla forumda olan kişiyle
Yani aksine oyun ilerliyor yakında cnn türk çekimide olacakmış her ne kadar yonetim çalışmıyor desede çalışıyor
Üstü Kalsın... 

- kafemeze
- Teşkilat Neferi

- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Family
Bu oyun asla çökmez knight online yi düşün kaç yıllık oyun ne hileler gördü oyuncuları bıraktı ama hala çok oyuncuya sahip 1 kişi gider 3 kişi gelir
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Bu konuda çok yazı yazıldı oyun kapanacak,oyun bitti vs diye.
8 yıldır online oyun oynarım oynadığım oyun sayısı 10'u geçmiştir.Ne oyunlar gördüm w..(reklam olmasın ismi yazmıyorum) gibi oyunlar gelmeden önce milyonlarca insanı peşine takmış ön sipariş edenlerin sayısı milyonları geçmiş.W.. da bu günlerde durgunluk yaşıyor.Yenilik gelmiyormu geliyor.Ama ginede eski heyecan kalmadı oyuncularda o oyundan bile bir süre sonra sıkılabliyorsa ikv den çok rahat sıkılırlar.Bunun çözümü çok basit oyuna yeni harita getirirken oyun dinamiklerini değiştirmek w.. yeni gelecek haritasında bunu yaptı oyuna yeni ırk ekledi düşünün oyun kaç lwl olmuş sınıflar ve ırklar arası denge kurulmuş bir anda yeni bir ırk ve sınıfları geldi oyuna olan ilgi arttı.
İkv' ninde bu durgunluktan kurtulması için bu ve benzeri bir hareket yapması gerek.İlla yeni sınıf yada ırk değil oyun dengesini değiştirecek yeni bir özellik
8 yıldır online oyun oynarım oynadığım oyun sayısı 10'u geçmiştir.Ne oyunlar gördüm w..(reklam olmasın ismi yazmıyorum) gibi oyunlar gelmeden önce milyonlarca insanı peşine takmış ön sipariş edenlerin sayısı milyonları geçmiş.W.. da bu günlerde durgunluk yaşıyor.Yenilik gelmiyormu geliyor.Ama ginede eski heyecan kalmadı oyuncularda o oyundan bile bir süre sonra sıkılabliyorsa ikv den çok rahat sıkılırlar.Bunun çözümü çok basit oyuna yeni harita getirirken oyun dinamiklerini değiştirmek w.. yeni gelecek haritasında bunu yaptı oyuna yeni ırk ekledi düşünün oyun kaç lwl olmuş sınıflar ve ırklar arası denge kurulmuş bir anda yeni bir ırk ve sınıfları geldi oyuna olan ilgi arttı.
İkv' ninde bu durgunluktan kurtulması için bu ve benzeri bir hareket yapması gerek.İlla yeni sınıf yada ırk değil oyun dengesini değiştirecek yeni bir özellik
En son Forumkral tarafından 22 Tem 2012 19:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Bu konuda Knight Online ile bu oyunu kıyaslıyor musun ? Oruç sizin başınıza vurmuş anlaşılan.kafemeze yazdı:Bu oyun asla çökmez knight online yi düşün kaç yıllık oyun ne hileler gördü oyuncuları bıraktı ama hala çok oyuncuya sahip 1 kişi gider 3 kişi gelir
Keyifi forumlar.
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı

O bir strateji oyunu. Burada sen MMOPRG den bahsediyorsun. Oyun dengesini değiştirecek bir yenilik gelirse ben dahil herkesin bırakacağı kanaatindeyim. Böyle bir şey kesinlikle olamaz.Forumkral yazdı:Bu konuda çok yazı yazıldı oyun kapanacak,oyun bitti vs diye.
8 yıldır online oyun oynarım oynadığım oyun sayısı 10'u geçmiştir.Ne oyunlar gördüm w..(reklam olmasın ismi yazmıyorum) gibi oyunlar gelmeden önce milyonlarca insanı peşine takmış ön sipariş edenlerin sayısı milyonları geçmiş.W.. da bu günlerde durgunluk yaşıyor.Yenilik gelmiyormu geliyor.Ama ginede eski heyecan kalmadı oyuncularda o oyundan bile bir süre sonra oyuncular sıkılabliyorsa ikv den çok rahat sıkılırlar.Bunun çözümü çok basit oyuna yeni harita getirirken oyun dinamiklerini değiştirmek w.. yeni gelecek haritasında bunu yaptı oyuna yeni ırk ekledi düşünün oyun kaç lwl olmuş sınıflar ve ırklar arası denge kurulmuş bir anda yeni bir ırk ve sınıfları geldi oyuna olan ilgi arttı.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
Arkadaşım tam ismini yazmadım ama 5 milyon üstü oyunucusu olan MMORPG den bahsediyorum w.w sen tamamla reklam olmasın ismi tam yazmıyorumWotkasarap yazdı:O bir strateji oyunu. Burada sen MMOPRG den bahsediyorsun. Oyun dengesini değiştirecek bir yenilik gelirse ben dahil herkesin bırakacağı kanaatindeyim. Böyle bir şey kesinlikle olamaz.Forumkral yazdı:Bu konuda çok yazı yazıldı oyun kapanacak,oyun bitti vs diye.
8 yıldır online oyun oynarım oynadığım oyun sayısı 10'u geçmiştir.Ne oyunlar gördüm w..(reklam olmasın ismi yazmıyorum) gibi oyunlar gelmeden önce milyonlarca insanı peşine takmış ön sipariş edenlerin sayısı milyonları geçmiş.W.. da bu günlerde durgunluk yaşıyor.Yenilik gelmiyormu geliyor.Ama ginede eski heyecan kalmadı oyuncularda o oyundan bile bir süre sonra oyuncular sıkılabliyorsa ikv den çok rahat sıkılırlar.Bunun çözümü çok basit oyuna yeni harita getirirken oyun dinamiklerini değiştirmek w.. yeni gelecek haritasında bunu yaptı oyuna yeni ırk ekledi düşünün oyun kaç lwl olmuş sınıflar ve ırklar arası denge kurulmuş bir anda yeni bir ırk ve sınıfları geldi oyuna olan ilgi arttı.
En son Forumkral tarafından 22 Tem 2012 19:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
Oyunun yazılımı her yöne cekilebilecek bir sekilde tasarlanmış.
El değiştirip İsim değiştirse bile o karakterlere sahip olan oyuncular sonuçta o seviyede oyanyablirler.
Ama suanki konumu istanbulun metor düştükten sonraki halini anlatıyor ileriki zamanalrda uzay cağı cıkarsa sasmayın .
Cs bölgeleri geleblir bu karakterler silah tutmasını biliyorlar
)
El değiştirip İsim değiştirse bile o karakterlere sahip olan oyuncular sonuçta o seviyede oyanyablirler.
Ama suanki konumu istanbulun metor düştükten sonraki halini anlatıyor ileriki zamanalrda uzay cağı cıkarsa sasmayın .
Cs bölgeleri geleblir bu karakterler silah tutmasını biliyorlar
A R Z L O D O S