Yönetici İçeri Lütfen!
- 07jamesbond
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Yönetici İçeri Lütfen!
Acaba düşünüyorumda karakter tipi değiştirme özelliği gelse olurmu. Karakter tipime baktıkça gülesim geliyor 4 sene önce ben bu karakterin tipini böylemi yapmışım diye şaşırıyorum.
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yönetici İçeri Lütfen!
''Yönetici İçeri Lütfen!'' demişsiniz sizi kıramayıp buralara kadar geldim..
Ee cevap yazmadan da olmaz tabii ki.. Öncelikle şunu söylemeliyim ki karakter tipi değiştirme ürünü dükkana ayak basar basmaz tutacağım paçasından ilk önce ben alacağım. Sonrasında yakışıklı yakışıklı gezeceğim tabii.. :ugeek:
Fakat ne yazık ki yakın tarihte böyle bir düşünce bulunmamakta. Bulunmamakta ama bu hiç bir zaman bulunmayacağı anlamına da gelmiyor zira bu öneri notlar arasındaki yerini almış durumda..
İlginiz için teşekkürlerimi sunuyorum. İyi eğlenceler.
Ee cevap yazmadan da olmaz tabii ki.. Öncelikle şunu söylemeliyim ki karakter tipi değiştirme ürünü dükkana ayak basar basmaz tutacağım paçasından ilk önce ben alacağım. Sonrasında yakışıklı yakışıklı gezeceğim tabii.. :ugeek:
Fakat ne yazık ki yakın tarihte böyle bir düşünce bulunmamakta. Bulunmamakta ama bu hiç bir zaman bulunmayacağı anlamına da gelmiyor zira bu öneri notlar arasındaki yerini almış durumda..
İlginiz için teşekkürlerimi sunuyorum. İyi eğlenceler.