Yardım Lazım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
JoeyWasHere
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Yardım Lazım

Mesaj gönderen JoeyWasHere »

Arkadaşlar benim pcnin özellikleri felan fazla kötü değil arkadaşın özellikleri benden daha kötü ama benim oyun çok kasıyor lag felan olmuyor ama çok aşırı derecede kasıyor sizce sorun neden kaynaklanıyordur arkadaşın 1 takılma bile yok acaba grafik ayarlarını felan yükseltsek hızlanırmı ve nasıl yapılacak bu ayarlar
Kullanıcı avatarı
umutabi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yardım Lazım

Mesaj gönderen umutabi »

İnternet hızıyla alakalı bi şey
Üstü Kalsın... ResimResim
Kullanıcı avatarı
YasinKocamanca
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen YasinKocamanca »

Oyunun kurulu olduğu bölüme sağ tıkla disk temizleme ve biçimlendirme yap ,veya format at .
Yasin KOCAMANCA

Video Adresiniz www.ikvvideo.web.tv HİZMETİNİZDE !

http://ikvvideo.web.tv/
Kullanıcı avatarı
maRbLey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen maRbLey »

Internt in sınırsız ve insani olmayacak derecede indirme yaptktan sonra net hizinda düşme oluyor olabilir
Ray malifalitiko
Kullanıcı avatarı
JoeyWasHere
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen JoeyWasHere »

Arkadaslar net hızımda hıc sorun yok ınternetım de hıc kesılme felan olmuyor lagda yok pcnın yuzde 15ı felan doludur ındırme felanda sadece gunde 1 2 resım okadar
Kullanıcı avatarı
iSpAnYoL2834
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen iSpAnYoL2834 »

Merhabalar,öncelikli olarak lagın kişisel olarak değilde sunucuda meydana gelen bir hatada olabileceğini belirtmek isterim.Sonra bir önerim olucak ben kullanıyorum benim bilgisayarımda işe yarıyor ama tabi sizin bilgisayarınızı bilemem ve yan etkileri ne olabilir bilemem açıkcası.Gamebooster kullanabilirsiniz.Sadece öneri.
Kullanıcı avatarı
umutabi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen umutabi »

iSpAnYoL2834 yazdı:Merhabalar,öncelikli olarak lagın kişisel olarak değilde sunucuda meydana gelen bir hatada olabileceğini belirtmek isterim.Sonra bir önerim olucak ben kullanıyorum benim bilgisayarımda işe yarıyor ama tabi sizin bilgisayarınızı bilemem ve yan etkileri ne olabilir bilemem açıkcası.Gamebooster kullanabilirsiniz.Sadece öneri.
Bence gamebooster kullanma.Ben kulandım pişman oldum.Oyunun hızını arttırır fakat sistem çok yavaş çalışır
Üstü Kalsın... ResimResim
Kullanıcı avatarı
iSpAnYoL2834
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen iSpAnYoL2834 »

umutabi yazdı:
iSpAnYoL2834 yazdı:Merhabalar,öncelikli olarak lagın kişisel olarak değilde sunucuda meydana gelen bir hatada olabileceğini belirtmek isterim.Sonra bir önerim olucak ben kullanıyorum benim bilgisayarımda işe yarıyor ama tabi sizin bilgisayarınızı bilemem ve yan etkileri ne olabilir bilemem açıkcası.Gamebooster kullanabilirsiniz.Sadece öneri.
Bence gamebooster kullanma.Ben kulandım pişman oldum.Oyunun hızını arttırır fakat sistem çok yavaş çalışır
Yani dediğim gibi pc den pc ye değişir ordada yazdığım gibi yan etkilerini bilmem ben laptopda kullanıyorum 8 gb ram var sadece çok ısınıyor okadar :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön