2. İmza İstediği
- Emmanauel
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sehran Loncası
2. İmza İstediği
Hesabım Şifacı Büyük Boyutlu Bir isim YAPILMASINI iSTİYORUM isim:ıIıReNaSıIı YAZI TİPİ YESİL YANINDA MEVLANA ASA RESMİ İSMİN ALTINDA SEHRAN LONCASI. VE EN ALTADA ÖMER OLURSA ARKA PLANDA SİZ GÜZEL YAPARSANIZ SEVİNİRİM. YAPACAK ARKADASLARI BEKLIYORUM..ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM..
Bizim Sözümüz Dosta Tatlı, Düşmana Kurşundur. Canımız Dosta Feda, Düşmana Beladır. Sevdamız İse YÜcedir Ne Alınır, Ne Satılır...

Re: 2. İmza İstediği
Buyur...ömeri sığdıramadım k.b köşeye felan yapabilirdim ama hoş durmazdı umarım beğenirsin...Emmanauel yazdı:Hesabım Şifacı Büyük Boyutlu Bir isim YAPILMASINI iSTİYORUM isim:ıIıReNaSıIı YAZI TİPİ YESİL YANINDA MEVLANA ASA RESMİ İSMİN ALTINDA SEHRAN LONCASI. VE EN ALTADA ÖMER OLURSA ARKA PLANDA SİZ GÜZEL YAPARSANIZ SEVİNİRİM. YAPACAK ARKADASLARI BEKLIYORUM..ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM..

İyi Forumlar...
- Emmanauel
- İskele Babası
Eyw kardesım..
Bizim Sözümüz Dosta Tatlı, Düşmana Kurşundur. Canımız Dosta Feda, Düşmana Beladır. Sevdamız İse YÜcedir Ne Alınır, Ne Satılır...

- Emmanauel
- İskele Babası
Daha değişik bir sey varsa onuda yolluyabılırmın Yoracam senı ama 

şuna 6 imza isteğim var gönder 1 saate fln hazır olur inş.Emmanauel yazdı:Daha değişik bir sey varsa onuda yolluyabılırmın Yoracam senı ama
- Emmanauel
- İskele Babası
Tamam

Müsaitim İmza İsteğini yazabilirsin...Emmanauel yazdı:Tamam