Saçmalık..!
- NouzaR
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gangsta S Side
Saçmalık..!
Kurulan bir loncaya benim lonca lisansım olmadan neden giremiyorum.Sadece kuranın lonca lisansı olsa neyse ama herkesde olmak zorunda.Hiçbir oyunda böyle bir şey varmı :evil:

Re: Saçmalık..!
Haklısın hadi paralı yaptılar bari Lonca Lisansını dükkana koysunlar kutu bulamayan var alamayan var
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
sadece lonca kuranda lisans olsun diyorsan adam enayimi de para verip lonca kurucak sonra adamlar beleşe giricek ya herkese beleş olacak ayda herkese paralıNouzaR yazdı:Kurulan bir loncaya benim lonca lisansım olmadan neden giremiyorum.Sadece kuranın lonca lisansı olsa neyse ama herkesde olmak zorunda.Hiçbir oyunda böyle bir şey varmı :evil:
- NouzaR
- FareAdam Düşmanı

Sonucta para veren Lonca başkanı oluyor.Sıradan üye değilbloodthirsty yazdı:sadece lonca kuranda lisans olsun diyorsan adam enayimi de para verip lonca kurucak sonra adamlar beleşe giricek ya herkese beleş olacak ayda herkese paralıNouzaR yazdı:Kurulan bir loncaya benim lonca lisansım olmadan neden giremiyorum.Sadece kuranın lonca lisansı olsa neyse ama herkesde olmak zorunda.Hiçbir oyunda böyle bir şey varmı :evil:

- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

lonca başkanı olunca eline ne geçiyor paramı veriyolar sadece lonca başkanı oluyosun sadece başkan olmak için para vermek bence enayliktirNouzaR yazdı:Sonucta para veren Lonca başkanı oluyor.Sıradan üye değilbloodthirsty yazdı:sadece lonca kuranda lisans olsun diyorsan adam enayimi de para verip lonca kurucak sonra adamlar beleşe giricek ya herkese beleş olacak ayda herkese paralıNouzaR yazdı:Kurulan bir loncaya benim lonca lisansım olmadan neden giremiyorum.Sadece kuranın lonca lisansı olsa neyse ama herkesde olmak zorunda.Hiçbir oyunda böyle bir şey varmı :evil:
- LatifGetiren
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Lonca: Slytherin
metin2 mal dediginiz ve dedigim oyunda bile lonca beleş
Merhabalar Oyuncu
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
- Tatarian
- Demirci Çırağı

- Lonca: <Nemesis>
Bu ne saçma bir düşüncedir? Lonca başkanın Lonca Neferlerinden ayrıcalıkları varda ben mi bilmiyorum?NouzaR yazdı:Sonucta para veren Lonca başkanı oluyor.Sıradan üye değil

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

- NouzaR
- FareAdam Düşmanı

Sevgili aptal Tatarian gözle görünür bir fark yok ama szin gibiler başkanlara sürekli abi cekiyorlar

- basar2626
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gladio
öyle bir şey olursa kimse lonca kurmazNouzaR yazdı:Sevgili aptal Tatarian gözle görünür bir fark yok ama szin gibiler başkanlara sürekli abi cekiyorlar
Başar(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)
herkese gunaydin lonca sistemini yonetim mundelerken nerdeydiniz?
lonca geldigi zaman herkez oh ne guzel diyordu bakiyorum loncanin paralı oldugu yenimi dank etti
lonca geldigi zaman herkez oh ne guzel diyordu bakiyorum loncanin paralı oldugu yenimi dank etti