ALMIYOLAR BİR TÜRLÜ
ALMIYOLAR BİR TÜRLÜ
Ya benim savaşçımda 31k can 70 zırh var ama kenana almıyolar canın az diyolar halbuki üstüm full farabi item adamlar tank beğenmiyolar.
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Re: ALMIYOLAR BİR TÜRLÜ
Kardeşim bi kere o zırhı 75 yap sen.Canın düşsün boşver,zırhı 75 yap önce.Bide 2-3 tane ejderli arkadaş edinmeye bak.Çevre şart.
Sıgınaga girmek migrata girmekten zor arkadasın yoksa bu oyunda bir yerlere gelemezsın
Ray malifalitiko
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Legend
Kardeş bak şimdi forumu azcık baksaydın bu konuyu açmana gerek kalmazdı.İlk olarak bir zırhını %75 le.Seni anlıyorum tankımın 32 k can %75 zırh 1002 elk direnci olmasına ragmen 2 aydır sıgınaga giremiyordum.Cevren varsa her türlü girersin ancak cevren yoksa benim gibi 2 aydan fazla bile giremezsin.Cevren yoksa tek çözüm oturup grup atmalarını bekleme,sen grup kur.Sıgınaga ofanssız sadece tank ile 4+1+1 seklinde gireceksin,yani 4 ejder 1 şifa kur grubunu gir sıgınaga ilk antrepoda başlayacaksın.Anlatımı bu konuda yapmayacagım cünkü gayet güzel anlatan arkadaşlarımız var forumda 1-2 sayfa kadar geriye gidersen ne demek istediğimi anlarsın.
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Zırhını 75 yapmanı öneririm.Kiyamet yazdı:Ya benim savaşçımda 31k can 70 zırh var ama kenana almıyolar canın az diyolar halbuki üstüm full farabi item adamlar tank beğenmiyolar.
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz