ALMIYOLAR BİR TÜRLÜ

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Kiyamet
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

ALMIYOLAR BİR TÜRLÜ

Mesaj gönderen Kiyamet »

Ya benim savaşçımda 31k can 70 zırh var ama kenana almıyolar canın az diyolar halbuki üstüm full farabi item adamlar tank beğenmiyolar.
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Kıyametin Karabasanları

Re: ALMIYOLAR BİR TÜRLÜ

Mesaj gönderen berkancetin »

Kardeşim bi kere o zırhı 75 yap sen.Canın düşsün boşver,zırhı 75 yap önce.Bide 2-3 tane ejderli arkadaş edinmeye bak.Çevre şart.
Kullanıcı avatarı
maRbLey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen maRbLey »

Sıgınaga girmek migrata girmekten zor arkadasın yoksa bu oyunda bir yerlere gelemezsın
Ray malifalitiko
Kullanıcı avatarı
Deepmaker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: We Are Legend

Mesaj gönderen Deepmaker »

Kardeş bak şimdi forumu azcık baksaydın bu konuyu açmana gerek kalmazdı.İlk olarak bir zırhını %75 le.Seni anlıyorum tankımın 32 k can %75 zırh 1002 elk direnci olmasına ragmen 2 aydır sıgınaga giremiyordum.Cevren varsa her türlü girersin ancak cevren yoksa benim gibi 2 aydan fazla bile giremezsin.Cevren yoksa tek çözüm oturup grup atmalarını bekleme,sen grup kur.Sıgınaga ofanssız sadece tank ile 4+1+1 seklinde gireceksin,yani 4 ejder 1 şifa kur grubunu gir sıgınaga ilk antrepoda başlayacaksın.Anlatımı bu konuda yapmayacagım cünkü gayet güzel anlatan arkadaşlarımız var forumda 1-2 sayfa kadar geriye gidersen ne demek istediğimi anlarsın.
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]

İsmet EROL
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BaLikekmek »

Kiyamet yazdı:Ya benim savaşçımda 31k can 70 zırh var ama kenana almıyolar canın az diyolar halbuki üstüm full farabi item adamlar tank beğenmiyolar.
Zırhını 75 yapmanı öneririm.
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz

“Savaşçı” sayfasına dön