Yaslikurt yazdı:ama eğer bir yönden bakıcak olursak bu oyunda ezan seesini duymak isteyen bir insan ezan okunurken camiiye gider pc başında olmaz yani amaç tamemn din üzerinden gösteri
ezan dinlemek için camiye gitmeye gerek yok sesi dışardan da duyuluyor ezanın dini sadece camide yaşanmaz hayatın tamamında yaşanır olayı niye kısıtlıyorsunuz ki adam bir öneri sunmuş olay bu sadece bu
oyunda minaresiyle birlikte kkoskoca bir cami var sorun değil ama ezan okunursa olmaz vay babam vay
Ne zaman artık bu tip gereksiz işlerle uğraşmayı bırakacaksınız merak ediyorum, adam önerisini sunmuş siz birbirinizi yemekle meşgulsünüz, bunun dini propaganda olup olmadığını, uygunluğunu vs. hepsini yöneticiler düşünür halleder zaten gerilim yaratmakta üstünüze yok!
ergen kardeşim hangi fotografin altinda gördün bu yorumu merak ettim
ysrough yazdı:Ne zaman artık bu tip gereksiz işlerle uğraşmayı bırakacaksınız merak ediyorum, adam önerisini sunmuş siz birbirinizi yemekle meşgulsünüz, bunun dini propaganda olup olmadığını, uygunluğunu vs. hepsini yöneticiler düşünür halleder zaten gerilim yaratmakta üstünüze yok!
İnsan olan halden anliyor.
sadece bi fikirdi ve sizin bu yaptiginiz saçma yorumlarla ilgilenmiyorum sinirlerimi bozdu daha fazla konusmak istemiyorum.
Saçma Saçma yorum atan arkadaşlar gördüm . onalra değinmeden direk konuyla alakalı olarak bence güzel olurdu bide şu açıdan bakıın Ezan okunmasına karsı cıkan arkadaslar ( ateist / yahudi / hristiyan) orada cami olmasınada tepki göstermeleri gerekirdi cami olması zorunuza gitmiyorda camide okunan ezan mı zorunuza gidiyor. dahada farklı bi bakış açısı İStanbulda Geçen bi oyunda Cami olmaması mümkünmü ??
ee Cami varsa Ezan okunma gayet doğal bir şey kimsenin tepki göstermeye hakkı yok Sadece Ramazan ayında olmayıp Vakit Namazlarındada olabilir en azından Dinen önemli olan günlerde bayram da , önemli gecelerde olabilir.
Zaten ezan okunmaması bi mantık hatası hangi camide ezan okunmaz Okunmaması Gerçekten saçma :arrow:
aaasd yazdı:Saçma Saçma yorum atan arkadaşlar gördüm . onalra değinmeden direk konuyla alakalı olarak bence güzel olurdu bide şu açıdan bakıın Ezan okunmasına karsı cıkan arkadaslar ( ateist / yahudi / hristiyan) orada cami olmasınada tepki göstermeleri gerekirdi cami olması zorunuza gitmiyorda camide okunan ezan mı zorunuza gidiyor. dahada farklı bi bakış açısı İStanbulda Geçen bi oyunda Cami olmaması mümkünmü ??
ee Cami varsa Ezan okunma gayet doğal bir şey kimsenin tepki göstermeye hakkı yok Sadece Ramazan ayında olmayıp Vakit Namazlarındada olabilir en azından Dinen önemli olan günlerde bayram da , önemli gecelerde olabilir.
Zaten ezan okunmaması bi mantık hatası hangi camide ezan okunmaz Okunmaması Gerçekten saçma :arrow:
Ezanı oyunun bir parçası yapmaya çalışmanız çok çirkince.Oyuna ilahi yada tasavvuf şarkıları yerleştirilebilir fakat ezan okunamaz.İslamiyet biraz ciddiyet istiyor arkadaşlar.Sizler İslamiyeti diğer bozulmuş dinlerle bir tutuyorsunuz sanırım
Lütfen güzelim Ezanı ve vaazları camiide dinleyin.Camii insanları sosyalleştirir,ruhunuzu arındırır.
iSpAnYoL2834 yazdı:Sen oruç zamanı oyunda ezan sesi olsun istiyorsun,demekki dindarsın ama aynı zamanda o saatlerde oyundasın ayni oruç tutmuyorsun imamda agah olur
düz mantıktan kafaya düz kontağa güldük yine tüm Türkiye'de akşam ezanı aynı anda mı okunuyor arkadaşım zaten ezanı da imam değil müezzin okur
Birisinin dindarlığını sorgulamaya hiçbir insanın seviyesi yetmez sen dindarsın sen dinsizsin diye hiç bir insan bir şey diyemez
ama öneri güzel sonuçta eminönünde bir cami var ve biz oyuna orada başlıyoruz değil mi ???