Eminönünde ezan sesi.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Eminönünde ezan sesi.

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

Yaslikurt yazdı:ama eğer bir yönden bakıcak olursak bu oyunda ezan seesini duymak isteyen bir insan ezan okunurken camiiye gider pc başında olmaz yani amaç tamemn din üzerinden gösteri

ezan dinlemek için camiye gitmeye gerek yok sesi dışardan da duyuluyor ezanın dini sadece camide yaşanmaz hayatın tamamında yaşanır olayı niye kısıtlıyorsunuz ki adam bir öneri sunmuş olay bu sadece bu
oyunda minaresiyle birlikte kkoskoca bir cami var sorun değil ama ezan okunursa olmaz vay babam vay
...
Kullanıcı avatarı
ysrough
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ysrough »

Ne zaman artık bu tip gereksiz işlerle uğraşmayı bırakacaksınız merak ediyorum, adam önerisini sunmuş siz birbirinizi yemekle meşgulsünüz, bunun dini propaganda olup olmadığını, uygunluğunu vs. hepsini yöneticiler düşünür halleder zaten gerilim yaratmakta üstünüze yok!
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
Kullanıcı avatarı
raadol
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: DEVA

Mesaj gönderen raadol »

BaLikekmek yazdı: Doktora gitsen fena olmaz.
ergen kardeşim hangi fotografin altinda gördün bu yorumu merak ettim
ysrough yazdı:Ne zaman artık bu tip gereksiz işlerle uğraşmayı bırakacaksınız merak ediyorum, adam önerisini sunmuş siz birbirinizi yemekle meşgulsünüz, bunun dini propaganda olup olmadığını, uygunluğunu vs. hepsini yöneticiler düşünür halleder zaten gerilim yaratmakta üstünüze yok!
İnsan olan halden anliyor.

sadece bi fikirdi ve sizin bu yaptiginiz saçma yorumlarla ilgilenmiyorum sinirlerimi bozdu daha fazla konusmak istemiyorum.
raadol [Kanuni Yatağani]
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen aaasd »

Saçma Saçma yorum atan arkadaşlar gördüm . onalra değinmeden direk konuyla alakalı olarak bence güzel olurdu bide şu açıdan bakıın Ezan okunmasına karsı cıkan arkadaslar ( ateist / yahudi / hristiyan) orada cami olmasınada tepki göstermeleri gerekirdi cami olması zorunuza gitmiyorda camide okunan ezan mı zorunuza gidiyor. dahada farklı bi bakış açısı İStanbulda Geçen bi oyunda Cami olmaması mümkünmü ??

ee Cami varsa Ezan okunma gayet doğal bir şey kimsenin tepki göstermeye hakkı yok Sadece Ramazan ayında olmayıp Vakit Namazlarındada olabilir en azından Dinen önemli olan günlerde bayram da , önemli gecelerde olabilir.

Zaten ezan okunmaması bi mantık hatası hangi camide ezan okunmaz Okunmaması Gerçekten saçma :arrow:

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BaLikekmek »

aaasd yazdı:Saçma Saçma yorum atan arkadaşlar gördüm . onalra değinmeden direk konuyla alakalı olarak bence güzel olurdu bide şu açıdan bakıın Ezan okunmasına karsı cıkan arkadaslar ( ateist / yahudi / hristiyan) orada cami olmasınada tepki göstermeleri gerekirdi cami olması zorunuza gitmiyorda camide okunan ezan mı zorunuza gidiyor. dahada farklı bi bakış açısı İStanbulda Geçen bi oyunda Cami olmaması mümkünmü ??

ee Cami varsa Ezan okunma gayet doğal bir şey kimsenin tepki göstermeye hakkı yok Sadece Ramazan ayında olmayıp Vakit Namazlarındada olabilir en azından Dinen önemli olan günlerde bayram da , önemli gecelerde olabilir.

Zaten ezan okunmaması bi mantık hatası hangi camide ezan okunmaz Okunmaması Gerçekten saçma :arrow:

Ezanı oyunun bir parçası yapmaya çalışmanız çok çirkince.Oyuna ilahi yada tasavvuf şarkıları yerleştirilebilir fakat ezan okunamaz.İslamiyet biraz ciddiyet istiyor arkadaşlar.Sizler İslamiyeti diğer bozulmuş dinlerle bir tutuyorsunuz sanırım :)
Lütfen güzelim Ezanı ve vaazları camiide dinleyin.Camii insanları sosyalleştirir,ruhunuzu arındırır.
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BaLikekmek »

aaasd yazdı:Zaten ezan okunmaması bi mantık hatası hangi camide ezan okunmaz Okunmaması Gerçekten saçma :arrow:

Sana kalsa oyunda namaz bile kılınır :ugeek:
Allah sizin gibi insanlardan beni korusun ...
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
Kullanıcı avatarı
Kedy
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Kedy »

55ivedik55 yazdı:
iSpAnYoL2834 yazdı:Sen oruç zamanı oyunda ezan sesi olsun istiyorsun,demekki dindarsın ama aynı zamanda o saatlerde oyundasın ayni oruç tutmuyorsun :D imamda agah olur
düz mantıktan kafaya düz kontağa güldük yine tüm Türkiye'de akşam ezanı aynı anda mı okunuyor arkadaşım zaten ezanı da imam değil müezzin okur

Birisinin dindarlığını sorgulamaya hiçbir insanın seviyesi yetmez sen dindarsın sen dinsizsin diye hiç bir insan bir şey diyemez
ama öneri güzel sonuçta eminönünde bir cami var ve biz oyuna orada başlıyoruz değil mi ???
Kullanıcı avatarı
Hummer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Hummer »

Bütün müslümanlar toplandık iftar vakti İkv oynuyoruz :geek:
Resim
Resim
Resim