CEZALARA ARTIK TAHAMMÜLÜM KALMADI YETER
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
CEZALARA ARTIK TAHAMMÜLÜM KALMADI YETER
İKV YÖNETİMİ Artık ceza almaktan oyun oynayamıyoruz Yeter artık İşi Akçeye götürdünüz Her üç ayda bir Aldığım Plus üyelikten vazgeçtim Yok Hesap hakları Yok bilmem ne hakları kardeşim benim verdiğim paranın hakları nerde burası özgürlükse her isteyen istediği kişiyle istediği şekilde konuşur siz kimsiniz beni konuşmaktan men ediyorsunuz sizinde Oyununuzada taaaaaa
Re: CEZALARA ARTIK TAHAMMÜLÜM KALMADI YETER
Adam Haklı Beyler
-
- Acemi Savaşçı
LA BENDE SİZİ MEN EDİYOM YÖNETİCİLİKTEN OYNAMIYOM OYUNUNUZU ALIN BEBELERE OYNATIN
-
- Acemi Savaşçı
LA İKV TAM 182 SEFER GİRDİM SIĞINAĞA DÜŞMEDİ BİŞİ AKÇE ALMAMMI LAZIM SİZ AŞMIŞSINIZ KARDEŞ DOĞRU DEMEK PARASI OLAN ÇEMBERLİ ATAR OLMAYAN İRİ FARE KESER BRAVO
- Mercyless
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Nizam I Zen>
Başka bir oyuna aylık sabit bir ücret ödeyeceğinize ;
Saygısız ve seviyesiz oyunculardan arındırılmaya çalışılan bir oyuna canınız istediği zaman bir miktar verip ayrıcalıklı olabilirsiniz. Ayrıca akçe satın almak tamamen oyuncunun insiyatifine bırakılmıştır. Belirli bir zorunluluk olmadığı için şükrediniz.
İyi forumlar
Saygısız ve seviyesiz oyunculardan arındırılmaya çalışılan bir oyuna canınız istediği zaman bir miktar verip ayrıcalıklı olabilirsiniz. Ayrıca akçe satın almak tamamen oyuncunun insiyatifine bırakılmıştır. Belirli bir zorunluluk olmadığı için şükrediniz.
İyi forumlar
- Nizam I Zen
- -MERAN-
- xMercyLesSx
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: Death
Sana 49 seviye şaheseri olmayan dilediğin sınıfta bir karakter vereyim o zaman gör olmayan zorunluluğu.Mercyless yazdı:Başka bir oyuna aylık sabit bir ücret ödeyeceğinize ;
İyi forumlar
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
- TheAnswer31
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Lie The World
küfüre 1 hafta ceza ne demektir ya cezası maximum 1 gün olmalı küfür günlük hayatta çok kullandığım ve kullanmaktan çekinmediğim bir şey. edememek can sıkıyor 
TheAnswer3
FENERBAHÇE
yapacağınız oyunu ........ çarlarımı sildim

FENERBAHÇE

- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
İnsanlar günlük yaşamlarında argo-küfürlü konuşmaya alışmış durumda.Yalnız İKV dışında oynadığım diğer bir online oyun platformunda küfür içerikli yazılar direk BAN sebebine giriyor.Bence yönetime dua etmelisiniz küfürün sadece susturma cezası işe geçiştirildiği içinTheAnswer31 yazdı:küfüre 1 hafta ceza ne demektir ya cezası maximum 1 gün olmalı küfür günlük hayatta çok kullandığım ve kullanmaktan çekinmediğim bir şey. edememek can sıkıyor
[YaLNıZSavaŞÇII]
- TheAnswer31
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Lie The World
ikvoyuncusu2008 yazdı:İnsanlar günlük yaşamlarında argo-küfürlü konuşmaya alışmış durumda.Yalnız İKV dışında oynadığım diğer bir online oyun platformunda küfür içerikli yazılar direk BAN sebebine giriyor.Bence yönetime dua etmelisiniz küfürün sadece susturma cezası işe geçiştirildiği içinTheAnswer31 yazdı:küfüre 1 hafta ceza ne demektir ya cezası maximum 1 gün olmalı küfür günlük hayatta çok kullandığım ve kullanmaktan çekinmediğim bir şey. edememek can sıkıyor.
o daha saçma zaten :twisted: :twisted: alt tarafı bi küfür yani ban gerektirecek bir şey değil .
TheAnswer3
FENERBAHÇE

FENERBAHÇE

- Mercyless
- Acemi Savaşçı
- Lonca: <Nizam I Zen>
Madenler ve yardımlaşmanın bunun için varolduğunu ve hepimizin şahesersiz başladığımızı göz önünde bulundurursak tamamen haklı olmadığını savunabilirim. Kendim oyuna 1 kuruş vermeden şaheserimi üretmiş, sonra da yoluma devam ederken paraya kıymış bir oyuncu olduğum için imkansız olmadığından eminim.DeathxShock yazdı:Sana 49 seviye şaheseri olmayan dilediğin sınıfta bir karakter vereyim o zaman gör olmayan zorunluluğu.Mercyless yazdı:Başka bir oyuna aylık sabit bir ücret ödeyeceğinize ;
İyi forumlar
- Nizam I Zen
- -MERAN-
- xMercyLesSx