Çemberlitaş ofansif ve defansif savaşçı(YARDIM)

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Drakath
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Gora

Çemberlitaş ofansif ve defansif savaşçı(YARDIM)

Mesaj gönderen Drakath »

Merhaba. Zaman ayırıp konuyu okuyacağınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Evet, başlıkta da belirttiğim gibi bir kaç soruma cevap ve öneri bekliyorum sizlerden.
Öncelikle savaşçımda ayı +5 tarzı şeyler bulunmakta. Ve akçe/para sıkıntım yok.

Ofansif eşyalarım:
Ecel Getiren(^)
Işık hanım gece zırhı
Işık hanım yüzük
Işık hanım kolye
Yücelen halit mor pantolon
Yücelen halit mor eldiven
Urban phili ceket
Yücelen halit ayakkabı
M2.5 Hedef gözlük

Max 4085 olması lazım

Defansif eşyalarım
Farabi shen kuo(^) kafa koparan
Farabi farabi yüzük
farabi solucan kolye
farabi solucan mor eldiven
farabi solucan mor pantolon
farabi plevne ayakkabı
farabi ceket
aktar şevket zırh
m2.5 element gözlük

34800 civarı canım oluyor

Eşyalarımı inceleyerek sorularımı cevaplamanızı ve bana önemli önerilerde bulunmanızı rica ederim.

Çemberlitaşa ofansif girebildiğimi tahmin ediyorum ama ofansifin çemberlitaşta neler yapması gerektiğini nerede ne kadar iksir harcadığını pek bilmiyorum ve bunları oyunda öğrenemedim. Yeteneklerin de tam nasıl olması gerektiğini bilmiyorum. Dirençler sandığım kadarıyla ateşte olacak.

Ofansifin çemberlitaştaki görevlerini, iksirlerini, yeteneklerini, eklemem gereken eşyalarını yazmanızı rica ederim.

Ve defansife gelelim. Klan ve bölgeden geçen yazıları okudukça ofansifin grup bulmakta zorluk çekeceğini ister istemez düşünmeye başladım. Bu yüzden 2. plan olarak biraz uğraşarak defansif girmeyi de düşündüm. Maalesef defansif savaşçınında görevlerini, yeteneklerini, eşyalarının tam olarak nasıl olması gerektiğini ve iksirlerini bilmiyorum.

Asıl önemli olan sizce ofansif olarak girmeye başlamalı mıyım? Yoksa eksiklerimi tamamlayıp defansif savaşçı ile mi girmeliyim?

Teşekkürler.
Sssslice!
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Kıyametin Karabasanları

Re: Çemberlitaş ofansif ve defansif savaşçı(YARDIM)

Mesaj gönderen berkancetin »

Bizim sunucuda ofansif alan grup pek kalmadı.Ben görmedim son zamanlarda.Tank ol bence,onun içinde yapman gereken önce junon atıp evocati setini tamamlaman.Evocati setin olursa çok rahat edersin.Çünkü dirençlerini 1000 yaparken canın düşücek.Bunu dengede tutman ve zırıhınıda 75 yapman gerek.Bence sen önce evo setini düşür...Kolay gelsin
Kullanıcı avatarı
NothingMan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen NothingMan »

Evo sete de gerek yok ,
İşi bilen büyücülerle girersen (Özellikle bozmacı bilmeli.)
1 Tane Şaheseri olmayan/1 Tane parlak itemi olmayan/Farabi solucan mor eldivenden başka mor itemi olmayan charımla 2 kere gaffar kestim.
Diğerleriyle bol bol kesmişimdir.
>I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent

Yeniyim... Sadece 2007-08 den beri.
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Orası öyle tabi kardeşim.Ama sen grup ararken adam sana canını sorucak.Genelde sorarlar.He benim süper çevrem var,loncam arkadaşlarım var dersen sıkıntı olmaz tabi.
Kullanıcı avatarı
Drakath
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Drakath »

sanırım öyle yapamam ve kimseye de yük olmak istemem.
Bizim sunucuda az çok ofansif alan grup çıkıyormuş.(kuklacı) 1 2 kişiyle konuştum giren. Ofansif biraz cazip geliyor.

Bu yüzden sizden ofansif olarak neler yapmam gerektiğini yetenekleri ufak noktaları yazmanızı isteyecektim.
Sssslice!
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Ofansif alıyorlarsa iyiymiş.Ben tank gitmeni önerirdim ama :) Hem item şansın daha yüksek ama tabiki ofans oynamak daha cazip geliyor :D Onun yetenek ve dirençleri hakkında bilgim yok malesef.
Kullanıcı avatarı
Drakath
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Drakath »

Biraz önce Kuklacı sunucusunda ofansif olarak çemberlitaşa girdim.

Birilerine yardımcı olucağını düşünerek neler yaptığımı yazmak istiyorum.
Öncelikle dirençler 240 ateş. (m2.5 element gözlüğünüz varsa iyi olur X'i üstünüzde kesmek isteyebilirler)
Yanınızda 10 tane tilki 5 tane de fare bulunsa yeter sanırım. 2 tane de urban/yücelen ve 2 3 tane de şarap olsa çok iyi olur.

Öncelikle 3 büyücü 2 savaşçı 1 şifacı formasyonu ile girdik.
İlk başlarda kortekslere elim alışkın olmadığı için 2 tane kaçırdım fakat bunu pek sorun etmedim.
Kortekslerden sonra grubun daldığına daldım. (Önce taarruzlar sonra sıhhiye)
İlk ergi aldık ve çıraklı gruplar geldi. Zihin büyücümüz olduğu için zihinledik. yine korteks bozarak ilerledik. Şalterlere geldik. Burada bilmeyen varsa şalteri geçmesin takımı öldürtebilirsiniz. Şalter kapanınca tank ilerleyip ileridekileri çekip getirir. Kortekse dikkat edelim yine. çırak taarruz sıhhiye ilerledik mümkün olduğu kadar. Şimdi iş bize düşüyor 1 hasar iksiri içsek iyi olur. Şaltere dikkat edin. 1 büyücü kalfayı menzil dışı bırakıyor ve sadece gbm70 geliyor. Yeterince yaklaşınca size sapıyor tank ve dalmaya başlıyorsunuz. Kudret iksiri içmenize gerek var mı bilmiyorum ben içmedim şahsen.
Buradan sonra kalfaya gidiyoruz (ilerliyoruz). kalfada büyük ihtimal bize saparlar ve biz de mümkün olduğunca vururuz. Bu sırada lanet bırakır onunla büyücüler ilgilenir. depremleri kutupla alıp ilerleriz. Yine taarruzdu çırakdı ilerleriz ve 2. gbm70 e geliriz. burada da isteğe bağlı olarak (iksirin süresi geçmiştir büyük ihtimal) 1 hasar iksiri içelim rahat olsun. Tankın sapması eşliğinde Gbm70 i de öldürür kalfaya gideriz. Az önce kestiğimiz kalfayla aynı şekilde bu kalfayıda kesip rahatlarız.

Sıra geldi Yol Savaşçısına.

Burada köpeği buzla kesmeye çalıştık fakat vazgeçtik. Zihin büyücümüz vardı zihinliyorduk zihin olmadığı zaman durdurma ile oyalıyordum. Yol savaşçısına sapma varken bir güzel abanıyoruz ve canı 74 e gelince mermi atmaya başlıyor bunu büyücüler kutupla alıyor (3 büyücü olduğu için süre yetiyordu.) canı 65 olunca ayı çıkartın. Sapma varken abanıyoruz. Ayı yok olunca hemen yenisini çıkartın kanatmasız bırakmayın. Bu sayede yol savaşçısını rahat bir şekilde kesiyoruz. (harcayacağınız en fazla 2 tilki)

Tankımız X e geldiğimizde düştü yukarıdaki ergi yine slotları alarak kestik. X i kesmek nasip olmadı ama bir şeyler anlatabilirim sanırım.

X de tankın üstünde kesilecekse şarap iksir içmeniz gerekli. Tankın sapmasıyla X e saldırmaya başlarsınız. Sapma bitince durun şifayı zorlamayın. 90 candan itibaren alan saldırılarına başlıyor gerek olmadıkça yaklaşmayın. Direnç kırmaya başladığında büyücüler sizi ve tankı bozacak bozmazsa çok büyük hasarlar alırsınız. Kudretiniz bittikçe tilki iksir ile doldurun ve sapma ile abanın. Böyle böyle X i de kesiyoruz.

Basit şeyler ama birine bile yardımcı olsa amacına ulaşır bu yazılar.
Sssslice!
Kullanıcı avatarı
SToneGiaNT
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Lonca: sanane la

Mesaj gönderen SToneGiaNT »

Güzel bir şekilde anlatmışsın

Xi kesememenizede üzüldüm açıckası :lol:

“Savaşçı” sayfasına dön