SÜTE SU KARIŞTIRAN SÜTÇÜ!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Re: SÜTE SU KARIŞTIRAN SÜTÇÜ!

Mesaj gönderen Refresh »

esekherif yazdı:
Silahci yazdı:Okudum ama yazın ile alakalı olumlu/olumsuz bir yorum yazmadım, sadece not olarak söyledim. Bilmeyenler için diyebilirim.
Herhangi bir yanlış anlama olmasın diye şöyle özet geçeyim.Saf maden çekme olasığını arttırıcı almayanlar için indirmişler,buna kesin kanaatim var.
Aslında inme söz konusu değil ama dolaylı olarak iniyor.Şöyle düşün bir madenden 1 saat içinde 5 saf maden çıkıcak yani böyle bir ihtimal koymuşlar.İşte maden arttırıcı olan kişilere daha çok saf çıkma ihtimali olduğu için bu saf madenlere onlar sahip oluyorlar.Yani bir nevi senin şansını düşürmüş oluyorlar.Bütün madenlerde bu böyledir yani bu oranı nasıl yapıyorlar bilmiyorum belki bir günde bir madenden kaç saf çıkacağını belirlermişlerdir veya 1 saatte.Sonuç olarak maden şans arttırıcısına sahip kişilerin şansı arttığı için otomatikman sennin şansın düşüyor.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
esekherif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen esekherif »

Refresh yazdı:
esekherif yazdı:
Silahci yazdı:Okudum ama yazın ile alakalı olumlu/olumsuz bir yorum yazmadım, sadece not olarak söyledim. Bilmeyenler için diyebilirim.
Herhangi bir yanlış anlama olmasın diye şöyle özet geçeyim.Saf maden çekme olasığını arttırıcı almayanlar için indirmişler,buna kesin kanaatim var.
Aslında inme söz konusu değil ama dolaylı olarak iniyor.Şöyle düşün bir madenden 1 saat içinde 5 saf maden çıkıcak yani böyle bir ihtimal koymuşlar.İşte maden arttırıcı olan kişilere daha çok saf çıkma ihtimali olduğu için bu saf madenlere onlar sahip oluyorlar.Yani bir nevi senin şansını düşürmüş oluyorlar.Bütün madenlerde bu böyledir yani bu oranı nasıl yapıyorlar bilmiyorum belki bir günde bir madenden kaç saf çıkacağını belirlermişlerdir veya 1 saatte.Sonuç olarak maden şans arttırıcısına sahip kişilerin şansı arttığı için otomatikman sennin şansın düşüyor.
Mesnetsiz birşeyi tutup forum sayfasında dile getirmek benim tasvip edeceğim bir tavır değil.Uzun soluklu bir izlenim benim dile getirdiğim.Arttırıcılar gelmeden eminönüde adada 1-2 saat dolanmamla saf madenlerden mutlaka 2-3 tane toplardım ki ozamanlar bu kadar çok madende yoktu.Ne zamanki arttırıcılar devreye girdi benim kasam çöp doldu arkadaşlar, bide ikinci madenler.Bu böyle değil diyenleride nazikçe insafa davet ediyorum.
esekherif
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

mantıken 2 kişinin şansı aynı olduğu durumdan sonra birinin daha çok şansının olduğu bir durumu konuşuyorsak ya şansı çok olanın şansı artmıştır ya da şansı az olanın şansı azalmıştır bu yolla bir yere varamayız

fakat şöyle bir olgu var 1 haftalık sarraf arttırıcı ile 2 menekşe çekebildim fakat arttırıcı yokken 1 salladık menekşe çıktı kardeşim şok oldu anlayamadı hatta arttırıcı varken de 1 gecede 3 mavi çekerdik yokken de 1 gecede 3 mavi çektik ama alexi yine çekemedik
kenanda junonda bile böyle arttırıcısız daha iyi bizim çarımız
şansa mansa bala çiçeğe bir durum var ortada size çıkmıyorsa çıkmamıştır arttırıcı olsa bile

şans arttırıcının arttırıcı olmayanlardan olanlara şans aktardığını düşünüyorsanız o sizin düşünceniz
...
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

Nerull yazdı:
Silahci yazdı:Kısa bir not düşeyim,

Plus paketin de maden arttırıcı özelliği bulunmaktadır.
Teşekkürler Silahci.

Hem kaynakların toplanması, hem de grup bölgelerinde efsunlu eşya düşürme şansı bakımından Plus Paket ve/veya Artırıcısı olan karakterin hiçbir özelliği bulunmayan karaktere nazaran şansı her zaman daha yüksek orandadır. Her iki ürün grubunda da %100 eşya düşürme, saf kaynaklardan toplama garantisi bulunmuyor.

İKV Dükkan yayınlandığı tarihten bu yana madenlerin oranlarında herhangi bir değişiklik olmadı. Şans faktörü her zaman aynıdır; kimi çok şanslı olduğundan yakınır, kimi şanssızlıktan... :)

Şansınızın hep açık olması dileğiyle...
Oranları düşürmediğinizi bize kanıtlayabilirmisiniz? Bunu söylüyorum çünkü şu akçe olayından sonra yönetime güvenim kalmadı herşeyi reel paraya döktünüz.
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
esekherif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

55ivedik55 yazdı:mantıken 2 kişinin şansı aynı olduğu durumdan sonra birinin daha çok şansının olduğu bir durumu konuşuyorsak ya şansı çok olanın şansı artmıştır ya da şansı az olanın şansı azalmıştır bu yolla bir yere varamayız

fakat şöyle bir olgu var 1 haftalık sarraf arttırıcı ile 2 menekşe çekebildim fakat arttırıcı yokken 1 salladık menekşe çıktı kardeşim şok oldu anlayamadı hatta arttırıcı varken de 1 gecede 3 mavi çekerdik yokken de 1 gecede 3 mavi çektik ama alexi yine çekemedik
kenanda junonda bile böyle arttırıcısız daha iyi bizim çarımız
şansa mansa bala çiçeğe bir durum var ortada size çıkmıyorsa çıkmamıştır arttırıcı olsa bile

şans arttırıcının arttırıcı olmayanlardan olanlara şans aktardığını düşünüyorsanız o sizin düşünceniz

Dostum,arkadaşım ben artırıcı varken arttırıcı yokken üzerine bir yorum getirmiyorum.Şöyle anlatayım.Bir charın var 4 senedir maden çekiyorsun.Hesabına hiç arttırıcı yüklememişin şu vakte kadar.Bu 4 sene zarfı içerisnde görüyorsunki arttırıcılar piyasada yokken daha fazla saf maden çekiyordun arttırıcılar çıktıktan sonra bariz bir şekilde saf maden çekemediğini görüyorsun.Anladın.
esekherif
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bbsnake »

5 Saf çıkacak diye bir genelleme yok %5 İhtimalle Saf Maden %95 İhtimalle Normal maden çekiyorsunuz Büyü bozma yeteneğinde bazen ard arda 2 kez bozabiliyor bazen uzun süre bozmuyor bunun gibi her şey şans (Madenler Örnektir)
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

bbsnake yazdı:5 Saf çıkacak diye bir genelleme yok %5 İhtimalle Saf Maden %95 İhtimalle Normal maden çekiyorsunuz Büyü bozma yeteneğinde bazen ard arda 2 kez bozabiliyor bazen uzun süre bozmuyor bunun gibi her şey şans (Madenler Örnektir)
nerden biliyorsun bir üst sınır yapmadıklarını.Yani saf çıkma ihtimali % 5 tir ama şu kadar saatte şu kadar saf maden çıkınca artık saf çıkmasın diye proğramlamış olabilirler.
Dostum,arkadaşım ben artırıcı varken arttırıcı yokken üzerine bir yorum getirmiyorum.Şöyle anlatayım.Bir charın var 4 senedir maden çekiyorsun.Hesabına hiç arttırıcı yüklememişin şu vakte kadar.Bu 4 sene zarfı içerisnde görüyorsunki arttırıcılar piyasada yokken daha fazla saf maden çekiyordun arttırıcılar çıktıktan sonra bariz bir şekilde saf maden çekemediğini görüyorsun.Anladın.
sen herşeyi kendine göre düşünmüşsün ama diğer etkenleri göz ardı ediyorsun.Örneğin eskiden maden çeken kişi sayısı ile şimdi ki eşit mi?Dolayısıyla kişi sayısı arttıkça sana saf çıkma ihtimali de azalır.Bunun üzerine bir de diğer maden çeken kişilerde arttırıcı varsa senin şansın bundan dolayı da azalır.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
esekherif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Refresh yazdı:
bbsnake yazdı:5 Saf çıkacak diye bir genelleme yok %5 İhtimalle Saf Maden %95 İhtimalle Normal maden çekiyorsunuz Büyü bozma yeteneğinde bazen ard arda 2 kez bozabiliyor bazen uzun süre bozmuyor bunun gibi her şey şans (Madenler Örnektir)
nerden biliyorsun bir üst sınır yapmadıklarını.Yani saf çıkma ihtimali % 5 tir ama şu kadar saatte şu kadar saf maden çıkınca artık saf çıkmasın diye proğramlamış olabilirler.
sen herşeyi kendine göre düşünmüşsün ama diğer etkenleri göz ardı ediyorsun.Örneğin eskiden maden çeken kişi sayısı ile şimdi ki eşit mi?Dolayısıyla kişi sayısı arttıkça sana saf çıkma ihtimali de azalır.Bunun üzerine bir de diğer maden çeken kişilerde arttırıcı varsa senin şansın bundan dolayı da azalır.
Uzun bir izlenimden sonra ifadesinin içine neler girer bir bakalım istersen.Kimse yokken,kalabalıkken,kısabir süre çekmişken uzun bir süre hatta gün boyu çekmişken bütün olasılıklar bütün etkileyebilecek faktörlerde göze alınarak iki dönem arasında kıyaslama sonucu bu kanıya varmışım.Bana göz önüne alıp elediğim acabaları bir bir yazmak yerine bu kıyaslamayı yapabilecek derecede madenle haşır neşir olup iki dönemide artırıcısız çeken yazarsa sevinirim.
esekherif
Kullanıcı avatarı
esekherif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Şans Arttırıcı olmadan yapılan testler;

[tr][th]Kaynak[/th][th]1. Seviye Kaynak[/th][th]2. Seviye Kaynak[/th][th]3. Seviye Kaynak[/th][th]Toplam[/th][/tr] [tr][th]Lokman[/th][ctd]244[/ctd][ctd]5[/ctd][ctd]1[/ctd][ctd]250[/ctd][/tr] [tr][th]Madenci[/th][ctd]240[/ctd][ctd]10[/ctd][ctd]-[/ctd][ctd]250[/ctd][/tr] [tr][th]Sarraf[/th][ctd]235[/ctd][ctd]14[/ctd][ctd]1[/ctd][ctd]250[/ctd][/tr]
ResimResimResim
%30 Şans Arttırıcı ile yapılan testler;

[tr][th]Kaynak[/th][th]1. Seviye Kaynak[/th][th]2. Seviye Kaynak[/th][th]3. Seviye Kaynak[/th][th]Toplam[/th][/tr] [tr][th]Lokman[/th][ctd]315[/ctd][ctd]7[/ctd][ctd]4[/ctd][ctd]326[/ctd][/tr] [tr][th]Madenci[/th][ctd]335[/ctd][ctd]14[/ctd][ctd]-[/ctd][ctd]349[/ctd][/tr] [tr][th]Sarraf[/th][ctd]338[/ctd][ctd]12[/ctd][ctd]2[/ctd][ctd]352[/ctd][/tr]
ResimResimResim
%60 Şans Arttırıcı ile yapılan testler;

[tr][th]Kaynak[/th][th]1. Seviye Kaynak[/th][th]2. Seviye Kaynak[/th][th]3. Seviye Kaynak[/th][th]Toplam[/th][/tr] [tr][th]Lokman[/th][ctd]388[/ctd][ctd]17[/ctd][ctd]3[/ctd][ctd]408[/ctd][/tr] [tr][th]Madenci[/th][ctd]385[/ctd][ctd]19[/ctd][ctd]-[/ctd][ctd]404[/ctd][/tr] [tr][th]Sarraf[/th][ctd]391[/ctd][ctd]18[/ctd][ctd]3[/ctd][ctd]412[/ctd][/tr]
Bu forum konusunda üstüne basarak iddia ettiğim olayın yukarıdaki araştırma ile doğrulanması beni mutlu etti.Gerçekten eskiden maden üstünde sabahladığımızda 60-80 madende bir 3. maden çıkardı.Oysa bu araştırmada bu oran 1/250 yani 3.maden lerin çıkma oranıyla bayağa oynamışınız.Şimdi soruyorum süte su karıştırılmışmı karıştırılmamışmı ?
esekherif
Kullanıcı avatarı
CruicaL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen CruicaL »

esekherif yazdı:
Şans Arttırıcı olmadan yapılan testler;

[tr][th]Kaynak[/th][th]1. Seviye Kaynak[/th][th]2. Seviye Kaynak[/th][th]3. Seviye Kaynak[/th][th]Toplam[/th][/tr] [tr][th]Lokman[/th][ctd]244[/ctd][ctd]5[/ctd][ctd]1[/ctd][ctd]250[/ctd][/tr] [tr][th]Madenci[/th][ctd]240[/ctd][ctd]10[/ctd][ctd]-[/ctd][ctd]250[/ctd][/tr] [tr][th]Sarraf[/th][ctd]235[/ctd][ctd]14[/ctd][ctd]1[/ctd][ctd]250[/ctd][/tr]
ResimResimResim
%30 Şans Arttırıcı ile yapılan testler;

[tr][th]Kaynak[/th][th]1. Seviye Kaynak[/th][th]2. Seviye Kaynak[/th][th]3. Seviye Kaynak[/th][th]Toplam[/th][/tr] [tr][th]Lokman[/th][ctd]315[/ctd][ctd]7[/ctd][ctd]4[/ctd][ctd]326[/ctd][/tr] [tr][th]Madenci[/th][ctd]335[/ctd][ctd]14[/ctd][ctd]-[/ctd][ctd]349[/ctd][/tr] [tr][th]Sarraf[/th][ctd]338[/ctd][ctd]12[/ctd][ctd]2[/ctd][ctd]352[/ctd][/tr]
ResimResimResim
%60 Şans Arttırıcı ile yapılan testler;

[tr][th]Kaynak[/th][th]1. Seviye Kaynak[/th][th]2. Seviye Kaynak[/th][th]3. Seviye Kaynak[/th][th]Toplam[/th][/tr] [tr][th]Lokman[/th][ctd]388[/ctd][ctd]17[/ctd][ctd]3[/ctd][ctd]408[/ctd][/tr] [tr][th]Madenci[/th][ctd]385[/ctd][ctd]19[/ctd][ctd]-[/ctd][ctd]404[/ctd][/tr] [tr][th]Sarraf[/th][ctd]391[/ctd][ctd]18[/ctd][ctd]3[/ctd][ctd]412[/ctd][/tr]
Bu forum konusunda üstüne basarak iddia ettiğim olayın yukarıdaki araştırma ile doğrulanması beni mutlu etti.Gerçekten eskiden maden üstünde sabahladığımızda 60-80 madende bir 3. maden çıkardı.Oysa bu araştırmada bu oran 1/250 yani 3.maden lerin çıkma oranıyla bayağa oynamışınız.Şimdi soruyorum süte su karıştırılmışmı karıştırılmamışmı ?
%30 lokman arttırıcıyla 3 tane 4tane 3cü sınıf maden çekmiş %60 lokman arttırıcıyla 3tane 3cü sınıf çekmiş rezilliğe bak :mrgreen: :mrgreen:
Alexis Texa's

cCc SoN BaYKuŞ cCc

^^^^(*ı*)^^^^
Yiğit Gülsen

“Genel Etkileşim” sayfasına dön