Sığınaklara Girmek | Büyücü

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
fiticann12
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Sığınaklara Girmek | Büyücü

Mesaj gönderen fiticann12 »

Arklar ben 49 oldum azat set dizeyim , girerim sığınaklara dedim ama alan olmadı . Hadi bi M2.5 Elek gözlük alayım gireyim dedim , yine alan olmadı . Şimdi ben ejder üretmeyi düşünüyorum . Ejder üretmek için en kolay yolu aşağıya yazar mısın ? Akçe işi olmadan .) Şimdiden Teşekkürler .

Aquessy - Eminönü
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Re: Sığınaklara Girmek | Büyücü

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

gano, menekşe ve saf altın her sunucuda para eder istersen saatlerce günlerce hiç durmadan çekebilirsin ama ben arttırıcı almanı öneririm lokman ya da maden arttırıcı alıp menekşe ya da gano çekmeye çalışabilirsin ama sen yok ben Allah'ın sevgili kuluyum arttırıcı olmadan 15/20 menekşe veya gano çeker 5ini satar gerisi ile de diğer malzemeleri alırım dersen o başka tabi ben ejder basarken sarraf arttırı alıp sürekli ne kadar sarraf varsa çektim safir ve beriller dahil çıkanı satar ihityacını alırsın maden çekeceksin yani ama arttırıcı şart eğer çok ballı bir insan değilsen

ama ejderi hemen basma belki ejder basacak duruma gelirsen biraz daha zorlayıp kıyamet asa filan basabilirsin
ayrıca oyunumuz biraz zengin oyunu olduğu için sen o ejder asayı parlatmadan bile seni sığınaklara almayabilirler yani illaki bir yerde akçe alacaksın
...
Kullanıcı avatarı
fiticann12
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Cevabın için teşekkürler , her yorum beni bu konuda aydınlatacaktır . Arkadaşım yeni ejder üretmedi parlatmadan 750 elektriği oldu ve sığınaklara çok rahat giriyor . Ama ben ejder üretirsem 876 elektriğim olacak . Parlatmaktan pek de yana değilim . Oyunda ve gerçekte parayla uzaktan yakından alakam yoktur :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

eminönünde ejder 200m civarı diyorlar ama istersen yaparsın
...
Kullanıcı avatarı
fiticann12
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Maden çekmek dışında başka bi yol yok mu .( Adamlardan çekemiyorum maden ya :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

karacin keser düşenleri satarsın başka yol yok :D ya madan ya karacin :D :D
...
bbsaykun
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: yok

Mesaj gönderen bbsaykun »

VALLA BİLMİYORUM BU İKV HALKI EJDERE TAKMIS KAFAYI TAMAM COK GÜZEL Bİ İTEM BİLİYORUM AMA HER GRUP EN AZ 1 EJDERSİZ ALSA GRUBUNA BÖLE SIKILMAZ NSANLAR WEJDER OLMASADA TAKISI MOR ASASI VE ZIRHI OLR HER BÜYÜCÜNÜN AMA TAKMISLAR Bİ EJDERE GİDİYOLAR ADAMLAR SIGNAGA +2000 BÜYÜCÜ ARIYOR VE B BENİ DELİ EDİYOR D +2000 ADAM NAPSIN GBLERDE DİYİNCEDE COK HAKLIILARMIS GİBİ LP DİYE BİŞEY VAR OYUNDA BİLİYOMUSUN DİYOLAR BURDAN OYUN YÖNETİMİNE SESLENİYORUM DAHA ÖNCE RAPPELZ DİYE BİR OYUN OYNADIM ORDA BURDAKİ GİBİ GRUBA MUHTAC DİELSİN TEK DE KASILABİLİYOSUN YADA İTEM CIKARABİLİYOSUN AMA BİZ BU OYUNDA HE BİRİLERİNE MUHTACIZ NEDENSE EJDER ÜRETMEK Bİ HAYLİ ZAMAN ALIYO YADA PARANI SÖMÜRÜYO PARASI ALMAYIP VAKTİ OLMAYANLAR NAPACAK ANLAMIYORM BU OYUNDA BÜYÜCÜ ACIYOSAN EJDERİN HAZIR OLMASILAZIM SAVASCI ACIYOSAN CEVREN OLMASILAIZM ŞİFACI ACIYOSANDA SABBRIN OLMASI LAZIM OYUNDA EJDERSİZLER ADAM YERİNE KON SATEN SAVASCI KONUSUNU HİÇ ACMAYIM SABA HADAR YAZARİM D OYUN BATTI GİDİYOR VALLA
:mrgreen:
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

bbsaykun yazdı: ADAMLAR SIGNAGA +2000 BÜYÜCÜ ARIYOR VE B BENİ DELİ EDİYOR D
:mrgreen:
cins mi onlar lp kasmak için meran var akrepler var :D deli onlar girme o gruba :D
...
Kullanıcı avatarı
Deepmaker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: We Are Legend

Mesaj gönderen Deepmaker »

Bu konu hakkında bayabir konu açıldı özellikle büyücülerde en rahat para kasma yoluna dair.Ben gine yazayım kasan böyle kasıyor pluslu ejderli çarımla maden hariç günde 10 m kasıyorum.
Yeraltında Akreplerle Cinlerin oldugu (dişi örümcegin arkaları) gidiyorsun.Alayını temizliyorsun,cinleri temizledikten sonra ufaktan buzla çekerek akrepleride temizliyorsun.Zaten plus'san eger 3 kesişten birinde item düşüyor.Çöp itemleri al.Full kasayı doldur,cincıra git sat,bu şekilde kasa boşalt.Saglam Efsunlu item çıkarsa ki garanti çıkar örn:Aktar Şevket Modeli Karacin Modeli Destekli Platin Zırh Direk 8-10 m eder.(Sancak sunucusunda).Ayrıca Dişi örümcegin yanlarında Topaz madenleri var onları çekersin,dönüştede krizoberiller var onlarıda çekersin böylelikle Mavi topaz ve alex iht ortadan kalkmış olur.Herşeyi tamamlarsın yok eger ben kadim alamam diyorsanda Savaşcı bir çar kas Al özel materyallerini(kadim liderlik vb.)Bu şekilde halledersin.Emek olmadan item olmaz:)
NOT:Plus'un yoksa bu dediklerimi kısmen unut 10 m kasmazsında 3 m kasarsın:)
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]

İsmet EROL
Kullanıcı avatarı
fiticann12
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Dediğinizi yapmayı denedim ama cincıra item satarken düşüyorum . İtem satamıyorum . Ya itemi yerden almıcam ya da çöpe atçam başka yolu yok çantadan gitmesi için yani . İtemi seçiyorum cincırın alışverişine bıraktığım an oyundan düşüyorum . Oyunu tekrardan yükledim yine düzelmedi . Maden çekmekle de iş bitmiyor eminönüde . Metrekaresinde insan var . Sabahın 5'inde bile maden başında illa biri var :? Ne yapacağımı şaşırdım :evil: Adamlar 1000 elek ya da ejderli adam gördüm mü direk alıyorlar . Anlamadım ki sığınaklara bu kadar yüksek ne gerek var ?

“Büyücü” sayfasına dön