dedik nedir bu mesele . Oyun içerisinde Akçe satışının yasak olduğunu biliyoruz.Oyuncu olup da akçe alamayan arkadaşlar mevcut.Akçe alamayanlara yönelik yaptığımız Akçe satım etkinliğinde hesabımız 7+7 Gün Susturma cezası ile ödüllendirildi.Sonuçta biz Sobee'ye TL ler kazandırdık sobee de bize Susturma
5 yıldır arkadaşlarımın bırak şu salak oyunu çağrılarına kulak vermeyip oynadığım şu oyunu son zamanlarda yapılan SAÇMALIKLAR sayesinde bırakmış bulunmaktayım.Bu kadar saçma bir oyun yönetimi olamaz.İKV çöküşlerdesin :|
Oyuncular arası akçe satışı su sebeple yasak; oyuncu akçeyi kendisi kullandığı zaman 2 taraf kazanıyor oyuncu ve sobee.Fakat akçenin oyun içinde gerçekleştirilen herhangi şekilde bir satışında 3 taraf kazanıyor bu da sözleşmeye aykırı oluyor.
bide bunun konusunumu açıyorsun hak etmişsin dostum senin amacın akçe alamayanlara akçe satmak değil para kazanmak kimseyi yeme şimdi akçe satmanın yasak olduğunuda biliyor herkes satmayacaksın ozaman ))
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
Bence de saçma ben adama para bol geldiği için akçe hediye ediyorum o da bana tamamen içinden geldiği için para veriyor karşıklı hayır işliyoruz Sobee buna neden karışıyor anlamadım.Ayrıca akçe satanlar olmasa satışlar yarıya iner.