Migrata hiç girmedim Ne yapmam Gerekir ?

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
CooLRap
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Migrata hiç girmedim Ne yapmam Gerekir ?

Mesaj gönderen CooLRap »

Arkdaşlar başlıktanda anlaşıldlıgı gibi migrata hiç girmedim ne yapmam lazım içerde kısaca anlatırmısın örnek olarak kenanda adını söyleyince bb atıyodun bunun gibi .
Kullanıcı avatarı
thebn
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sonsuzluğa I Doğru

Re: Migrata hiç girmedim Ne yapmam Gerekir ?

Mesaj gönderen thebn »

Zaten olay basit. İmmune keserken kimin adını söylerse yanında yuvarlak içinde X işareti çıkıyor senin görevin ona ck atmak. Ama Funditores keserkende aynı işaret çıkıyor bunları birbirinden ayırabilirsen ve Junon'da dirençleri kaçırmazsan fazla zorlanmazsın dostum.
Sbskralıxşifa

We're not the problem. We're the solution.
I'm not human. I'm an Alpha.
CooLRap
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen CooLRap »

thebn yazdı:Zaten olay basit. İmmune keserken kimin adını söylerse yanında yuvarlak içinde X işareti çıkıyor senin görevin ona ck atmak. Ama Funditores keserkende aynı işaret çıkıyor bunları birbirinden ayırabilirsen ve Junon'da dirençleri kaçırmazsan fazla zorlanmazsın dostum.

Bugun girdim gerçekten felakettim iyiki tanıdıklarla girmişim =D Askerler vardı onlar junon diye bağırınca ck atıyodum fakat bana bb atmalısın dediler bende bb attım işe yaramadı ck 15 snde yenileniyo ama askerlerin junon demesi daha kısa aralıklarda peki ben bu durumda ne yapmalıyım ?
Wizard
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Wizard »

otururken ölen adamları beklerken yani kesim yapılmayan her an ck atacaksın başka türlü yetiştirme imkanın yok
Artık sadece Anka...
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

CooLRap yazdı:
thebn yazdı:Zaten olay basit. İmmune keserken kimin adını söylerse yanında yuvarlak içinde X işareti çıkıyor senin görevin ona ck atmak. Ama Funditores keserkende aynı işaret çıkıyor bunları birbirinden ayırabilirsen ve Junon'da dirençleri kaçırmazsan fazla zorlanmazsın dostum.

Bugun girdim gerçekten felakettim iyiki tanıdıklarla girmişim =D Askerler vardı onlar junon diye bağırınca ck atıyodum fakat bana bb atmalısın dediler bende bb attım işe yaramadı ck 15 snde yenileniyo ama askerlerin junon demesi daha kısa aralıklarda peki ben bu durumda ne yapmalıyım ?
BB yapmalısın diyenlerle bir daha girme. 2 şifa girerseniz süre yeter ck eksik etme. tek şifa girdiysen senin yapacak bir şeyin yok, süre yüzünden. ck diye bağıran olursa sende, kutup diye bağır süre derlerse ck süresiz değil de kutup gibi. yine şifa diye bağırılarsa bırak gebersinler.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
CooLRap
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen CooLRap »

Valla çok sağol adamlar ilk girdiğimde delirttiler şimdi daha iyi hissediyorum ama Funditores'in Şifası Yüzük ve Kolyee çıkmadı hala sığınaktan o yüzden biraz daha orda takılıyom full ibni sina cevo itemler 20 kere girdim Funditores item çıkmadı 1 tane acaba sığınak yağma artırıcı alsam çıkar mı ?
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

Şifacısın şanslısın nedemi ? savaşçının tandığı yoksa zor girer şifa, her zaman gurup bulur. 5 büyüyle girdinmi item düşürme şansın % 50 büyülerin % 10 sabret ve düşürene kadar çıkma sığınaktan.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
CooLRap
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen CooLRap »

marasaldadas yazdı:Şifacısın şanslısın nedemi ? savaşçının tandığı yoksa zor girer şifa, her zaman gurup bulur. 5 büyüyle girdinmi item düşürme şansın % 50 büyülerin % 10 sabret ve düşürene kadar çıkma sığınaktan.

Biz 4+1+1 giriyoruz 5+1 girsek daha mı fazla şansım olur ?

“Şifacı” sayfasına dön