Rehber Başvuru : [RELAXEEFENDYY]‏

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Serhan
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Rehber Başvuru : [RELAXEEFENDYY]‏

Mesaj gönderen Serhan »

gülmekten gözümden yaş geldi Allah rahmet eylesin :D öbür tarafta başarılar dileriz kısmında gülmekten yarıldıım :mrgreen:
Csett [(^)Ashab-ı Kehf]

XxLaNeTLiŞiFaxX [^İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep Asa]
Kullanıcı avatarı
BeoWulfxDeWiL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Hanedan

Mesaj gönderen BeoWulfxDeWiL »

Ferhat Mezara İnternet Cekmiş Oradan İkv Oynuyor. Kendisi Tır çarpması Sonucu yaşamını yitirdi :lol:
BLacKDewiL

DoNCoRLeoNe

HANEDAN

Başlangıç:2007
Bitiş:2013
Kullanıcı avatarı
XPoLiCe
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Lonca: 'm Yok>

Mesaj gönderen XPoLiCe »

RELAXEEFENDYY yazdı:Resim

:lol: :lol:

Çok iyiydi ya yarıldım :lol:

Adamla resmen alay etmişler bide foruma koyuyor Tepikler ferat.
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
KeKe
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen KeKe »

Bana gelen yazıların çoğu şöyle birader.Helal be Relax kimseye yağ çekmiyorsun.Doğruları söylüyorsun.Kocaman yönetim bir sana takmış zaten.Bırak sen takıl kafana göre diyorlar.hani burda yazan 3 5 captainATX destekçisiyle böyle şeyler anlaşılmaz sonuçta. ben player'ım o GM onu destekliyecekler Tabiki.. Zaten bu fotoğrafları paylaşanda benim sıkıntı yok her açtığım konu 1000 2000 izleniyorsa..yetiyor bana hadi hayırlı traşlar 8-)
RELAXEEFENDYY ' tek çarımdır yazımıda böyledir..Mesuliyet kabul edilmez.

SüLaLemRaaaaaaaaaaaD ! ;)
Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
XPoLiCe
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen XPoLiCe »

KeKe yazdı:Bana gelen yazıların çoğu şöyle birader.Helal be Relax kimseye yağ çekmiyorsun.Doğruları söylüyorsun.Kocaman yönetim bir sana takmış zaten.Bırak sen takıl kafana göre diyorlar.hani burda yazan 3 5 captainATX destekçisiyle böyle şeyler anlaşılmaz sonuçta. ben player'ım o GM onu destekliyecekler Tabiki.. Zaten bu fotoğrafları paylaşanda benim sıkıntı yok her açtığım konu 1000 2000 izleniyorsa..yetiyor bana hadi hayırlı traşlar 8-)
Önemli olan konunun 1000-2000 Kere Gösterilmesi Değil Ben Ahmet Avcıya Mevlüt Dinçe Veya Başka Bir Game Master'e Yalakalık Yapmam Yapmamda Senin Gibi 3-5 Tane Çakma Hesap Kurup Çarımıda Açtırmam Sen Burda Kendi Kendini Küçük Duruma Düşürüyorsun Başka Bişey Demiyorumki Sana...
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Kedy
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Kedy »

XPoLiCe yazdı:
KeKe yazdı:Bana gelen yazıların çoğu şöyle birader.Helal be Relax kimseye yağ çekmiyorsun.Doğruları söylüyorsun.Kocaman yönetim bir sana takmış zaten.Bırak sen takıl kafana göre diyorlar.hani burda yazan 3 5 captainATX destekçisiyle böyle şeyler anlaşılmaz sonuçta. ben player'ım o GM onu destekliyecekler Tabiki.. Zaten bu fotoğrafları paylaşanda benim sıkıntı yok her açtığım konu 1000 2000 izleniyorsa..yetiyor bana hadi hayırlı traşlar 8-)
Önemli olan konunun 1000-2000 Kere Gösterilmesi Değil Ben Ahmet Avcıya Mevlüt Dinçe Veya Başka Bir Game Master'e Yalakalık Yapmam Yapmamda Senin Gibi 3-5 Tane Çakma Hesap Kurup Çarımıda Açtırmam Sen Burda Kendi Kendini Küçük Duruma Düşürüyorsun Başka Bişey Demiyorumki Sana...
Küçük duruma mı düşüyor?
Kullanıcı avatarı
VatanSeveriz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen VatanSeveriz »

KeKe yazdı: Zaten bu fotoğrafları paylaşanda benim sıkıntı yok her açtığım konu 1000 2000 izleniyorsa..yetiyor bana hadi hayırlı traşlar 8-)
kaba etini koyarsan 10.000 görüntüleme alırsın, mesele o değil ki.
foruma maymun gelmiş bende fıstık atmak için girdim konuya.
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Kullanıcı avatarı
XPoLiCe
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen XPoLiCe »

Kedy yazdı:
XPoLiCe yazdı:
Küçük duruma mı düşüyor?

Kedy Senle Tartışmaya Girecek Değilim 2-3 Tane Kişi Bu Şebeğe Gülüyor Diye Resmen Post Kasıyor Ne gerek var böyle şeylere rehberliğe alınmayacağını tahmin edemiyormu o banlandı kaç kere bi sürü vukaat yaptı bide rehberliğe alınmayı bekliyor allahım yarabbim ya.
Resim

Resim

Resim
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen BaLikekmek »

VatanSeveriz yazdı:
KeKe yazdı: Zaten bu fotoğrafları paylaşanda benim sıkıntı yok her açtığım konu 1000 2000 izleniyorsa..yetiyor bana hadi hayırlı traşlar 8-)
kaba etini koyarsan 10.000 görüntüleme alırsın, mesele o değil ki.
foruma maymun gelmiş bende fıstık atmak için girdim konuya.
:D
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
Kullanıcı avatarı
SinerJii
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: 'm Yok Gerekte Yok :D

Mesaj gönderen SinerJii »

XPoLiCe yazdı:
Kedy yazdı:
XPoLiCe yazdı:
Küçük duruma mı düşüyor?

Kedy Senle Tartışmaya Girecek Değilim 2-3 Tane Kişi Bu Şebeğe Gülüyor Diye Resmen Post Kasıyor Ne gerek var böyle şeylere rehberliğe alınmayacağını tahmin edemiyormu o banlandı kaç kere bi sürü vukaat yaptı bide rehberliğe alınmayı bekliyor allahım yarabbim ya.
Polemik yaratmak istemem ama ilk önce o yazını biraz küçült çok yer kaplıyorsun ;)
Şimdi Bu adam senin gibi 'Yönetim yalakası' değil en azından. Adam dalga geçmek istemiş Sen onu yerin dibine sokmak istiyorsun. :? Merak etme Bu oyun iyice paraya dönünce Sen tek başına bide Diğer Yalaka Arkadaşlarınızla Paşa Paşa Oynarsınız. :geek: :ugeek:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön