Rehber Başvuru : [RELAXEEFENDYY]
- Serhan
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Rehber Başvuru : [RELAXEEFENDYY]
gülmekten gözümden yaş geldi Allah rahmet eylesin
öbür tarafta başarılar dileriz kısmında gülmekten yarıldıım :mrgreen:
Csett [(^)Ashab-ı Kehf]
XxLaNeTLiŞiFaxX [^İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep Asa]
XxLaNeTLiŞiFaxX [^İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep Asa]
- BeoWulfxDeWiL
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Hanedan
Ferhat Mezara İnternet Cekmiş Oradan İkv Oynuyor. Kendisi Tır çarpması Sonucu yaşamını yitirdi :lol:
BLacKDewiL
DoNCoRLeoNe
HANEDAN
Başlangıç:2007
Bitiş:2013
DoNCoRLeoNe
HANEDAN
Başlangıç:2007
Bitiş:2013
- XPoLiCe
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: 'm Yok>
RELAXEEFENDYY yazdı:
:lol: :lol:
Çok iyiydi ya yarıldım :lol:
Adamla resmen alay etmişler bide foruma koyuyor Tepikler ferat.

Bana gelen yazıların çoğu şöyle birader.Helal be Relax kimseye yağ çekmiyorsun.Doğruları söylüyorsun.Kocaman yönetim bir sana takmış zaten.Bırak sen takıl kafana göre diyorlar.hani burda yazan 3 5 captainATX destekçisiyle böyle şeyler anlaşılmaz sonuçta. ben player'ım o GM onu destekliyecekler Tabiki.. Zaten bu fotoğrafları paylaşanda benim sıkıntı yok her açtığım konu 1000 2000 izleniyorsa..yetiyor bana hadi hayırlı traşlar 
RELAXEEFENDYY ' tek çarımdır yazımıda böyledir..Mesuliyet kabul edilmez.
SüLaLemRaaaaaaaaaaaD ! 
Ferhat SÜSEN- XPoLiCe
- İskele Babası
Önemli olan konunun 1000-2000 Kere Gösterilmesi Değil Ben Ahmet Avcıya Mevlüt Dinçe Veya Başka Bir Game Master'e Yalakalık Yapmam Yapmamda Senin Gibi 3-5 Tane Çakma Hesap Kurup Çarımıda Açtırmam Sen Burda Kendi Kendini Küçük Duruma Düşürüyorsun Başka Bişey Demiyorumki Sana...KeKe yazdı:Bana gelen yazıların çoğu şöyle birader.Helal be Relax kimseye yağ çekmiyorsun.Doğruları söylüyorsun.Kocaman yönetim bir sana takmış zaten.Bırak sen takıl kafana göre diyorlar.hani burda yazan 3 5 captainATX destekçisiyle böyle şeyler anlaşılmaz sonuçta. ben player'ım o GM onu destekliyecekler Tabiki.. Zaten bu fotoğrafları paylaşanda benim sıkıntı yok her açtığım konu 1000 2000 izleniyorsa..yetiyor bana hadi hayırlı traşlar

Küçük duruma mı düşüyor?XPoLiCe yazdı:Önemli olan konunun 1000-2000 Kere Gösterilmesi Değil Ben Ahmet Avcıya Mevlüt Dinçe Veya Başka Bir Game Master'e Yalakalık Yapmam Yapmamda Senin Gibi 3-5 Tane Çakma Hesap Kurup Çarımıda Açtırmam Sen Burda Kendi Kendini Küçük Duruma Düşürüyorsun Başka Bişey Demiyorumki Sana...KeKe yazdı:Bana gelen yazıların çoğu şöyle birader.Helal be Relax kimseye yağ çekmiyorsun.Doğruları söylüyorsun.Kocaman yönetim bir sana takmış zaten.Bırak sen takıl kafana göre diyorlar.hani burda yazan 3 5 captainATX destekçisiyle böyle şeyler anlaşılmaz sonuçta. ben player'ım o GM onu destekliyecekler Tabiki.. Zaten bu fotoğrafları paylaşanda benim sıkıntı yok her açtığım konu 1000 2000 izleniyorsa..yetiyor bana hadi hayırlı traşlar
- VatanSeveriz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
kaba etini koyarsan 10.000 görüntüleme alırsın, mesele o değil ki.KeKe yazdı: Zaten bu fotoğrafları paylaşanda benim sıkıntı yok her açtığım konu 1000 2000 izleniyorsa..yetiyor bana hadi hayırlı traşlar
foruma maymun gelmiş bende fıstık atmak için girdim konuya.
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Aşkı doğru kişide dene.
- XPoLiCe
- İskele Babası
Kedy yazdı:Küçük duruma mı düşüyor?XPoLiCe yazdı:Önemli olan konunun 1000-2000 Kere Gösterilmesi Değil Ben Ahmet Avcıya Mevlüt Dinçe Veya Başka Bir Game Master'e Yalakalık Yapmam Yapmamda Senin Gibi 3-5 Tane Çakma Hesap Kurup Çarımıda Açtırmam Sen Burda Kendi Kendini Küçük Duruma Düşürüyorsun Başka Bişey Demiyorumki Sana...KeKe yazdı:Bana gelen yazıların çoğu şöyle birader.Helal be Relax kimseye yağ çekmiyorsun.Doğruları söylüyorsun.Kocaman yönetim bir sana takmış zaten.Bırak sen takıl kafana göre diyorlar.hani burda yazan 3 5 captainATX destekçisiyle böyle şeyler anlaşılmaz sonuçta. ben player'ım o GM onu destekliyecekler Tabiki.. Zaten bu fotoğrafları paylaşanda benim sıkıntı yok her açtığım konu 1000 2000 izleniyorsa..yetiyor bana hadi hayırlı traşlar
Kedy Senle Tartışmaya Girecek Değilim 2-3 Tane Kişi Bu Şebeğe Gülüyor Diye Resmen Post Kasıyor Ne gerek var böyle şeylere rehberliğe alınmayacağını tahmin edemiyormu o banlandı kaç kere bi sürü vukaat yaptı bide rehberliğe alınmayı bekliyor allahım yarabbim ya.

-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
VatanSeveriz yazdı:kaba etini koyarsan 10.000 görüntüleme alırsın, mesele o değil ki.KeKe yazdı: Zaten bu fotoğrafları paylaşanda benim sıkıntı yok her açtığım konu 1000 2000 izleniyorsa..yetiyor bana hadi hayırlı traşlar
foruma maymun gelmiş bende fıstık atmak için girdim konuya.
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
- SinerJii
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: 'm Yok Gerekte Yok :D
Polemik yaratmak istemem ama ilk önce o yazını biraz küçült çok yer kaplıyorsunXPoLiCe yazdı:Kedy yazdı:Küçük duruma mı düşüyor?XPoLiCe yazdı:Önemli olan konunun 1000-2000 Kere Gösterilmesi Değil Ben Ahmet Avcıya Mevlüt Dinçe Veya Başka Bir Game Master'e Yalakalık Yapmam Yapmamda Senin Gibi 3-5 Tane Çakma Hesap Kurup Çarımıda Açtırmam Sen Burda Kendi Kendini Küçük Duruma Düşürüyorsun Başka Bişey Demiyorumki Sana...KeKe yazdı:Bana gelen yazıların çoğu şöyle birader.Helal be Relax kimseye yağ çekmiyorsun.Doğruları söylüyorsun.Kocaman yönetim bir sana takmış zaten.Bırak sen takıl kafana göre diyorlar.hani burda yazan 3 5 captainATX destekçisiyle böyle şeyler anlaşılmaz sonuçta. ben player'ım o GM onu destekliyecekler Tabiki.. Zaten bu fotoğrafları paylaşanda benim sıkıntı yok her açtığım konu 1000 2000 izleniyorsa..yetiyor bana hadi hayırlı traşlar
Kedy Senle Tartışmaya Girecek Değilim 2-3 Tane Kişi Bu Şebeğe Gülüyor Diye Resmen Post Kasıyor Ne gerek var böyle şeylere rehberliğe alınmayacağını tahmin edemiyormu o banlandı kaç kere bi sürü vukaat yaptı bide rehberliğe alınmayı bekliyor allahım yarabbim ya.
Şimdi Bu adam senin gibi 'Yönetim yalakası' değil en azından. Adam dalga geçmek istemiş Sen onu yerin dibine sokmak istiyorsun. :? Merak etme Bu oyun iyice paraya dönünce Sen tek başına bide Diğer Yalaka Arkadaşlarınızla Paşa Paşa Oynarsınız. :geek: :ugeek: