ECHO yazdı:Oyun içinde e pin satmamış ben,7 gün sus cezası alıyorum saçmalıga bakın ya.
geçen "mk" yazdım gine sus aldım "mk" yazısından siz ne anlıyosunuz,anladıgınız şey sizin düşündügünüz şeydir.Art niyetli düşünmeniz benim sus cezası almamı saglayamaz.Siz Destek Takımını Neye göre Seçipde bizlerin karşısına adalet saglamak için getiriyolar hala anlamış değilim.Saygılar iyi forumlar
Demekki neymiş mk oç her anlama geliyomuş bunu art niyetli düşünüpde kişiye yönelik cezalardan kaçınılmalıdır...Ben mk yazarım başkası yanlış anlar şikayet eder benim iyi niyetli düşünüp yazdıgımı o anlamaz onun için ceza vermeniz saçmalık, oyun oyunlutan çıkmış bari bırakın millet rahat rahat konuşsun :twisted:
o da bişey mi ben iyilik yaptım sus yedim.anlatsam gülersiniz.yazdığım klana .../f MASUM ekmek bulgur patates pm.gibi birşey yazdım.sus yedim.(çocuğun nickini hatırlamıyorum).o da kaç yıldır oynuyorum sebepsiz yere sus yedim 3 gün
ECHO yazdı:Oyun içinde e pin satmamış ben,7 gün sus cezası alıyorum saçmalıga bakın ya.
geçen "mk" yazdım gine sus aldım "mk" yazısından siz ne anlıyosunuz,anladıgınız şey sizin düşündügünüz şeydir.Art niyetli düşünmeniz benim sus cezası almamı saglayamaz.Siz Destek Takımını Neye göre Seçipde bizlerin karşısına adalet saglamak için getiriyolar hala anlamış değilim.Saygılar iyi forumlar
[İçerik Silinmiştir] İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı. Forum hesabınız 14Gün kapatılmıştır.
FArukcum Artık Herşey Adamların Zevkine Kalmıs Birşey
ÖFKELİ PaŞaBaBa ATAMTÜRK BERKTAŞ
A Ra F Nereye gittiğini bilmiyorsan ; Hangi yoldan gittiğinin bir önemi yok.
FArukcum Artık Herşey Adamların Zevkine Kalmıs Birşey