İkv'yi Küçük Ekranda İstediğiniz Boyutta Oynayın!
Re: İkv'yi Küçük Ekranda İstediğiniz Boyutta Oynayın!
sanırım artık calısmıyor
- MAOTUN
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Mutlak Seveceksin Beni
ÇalışıyorKORAYHAN yazdı:sanırım artık calısmıyor
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
nasıl ?MAOTUN yazdı:ÇalışıyorKORAYHAN yazdı:sanırım artık calısmıyor
- MAOTUN
- Işık Hanım'ın Elemanı
Bildiğin çalışıyoralisergvn yazdı:nasıl ?MAOTUN yazdı:ÇalışıyorKORAYHAN yazdı:sanırım artık calısmıyor
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
nasıl yapılıyor demek istedimMAOTUN yazdı:Bildiğin çalışıyoralisergvn yazdı:nasıl ?MAOTUN yazdı:ÇalışıyorKORAYHAN yazdı:sanırım artık calısmıyor
- MAOTUN
- Işık Hanım'ın Elemanı
Burdakileirn aynısını yapizdirapgrafik yazdı:İstanbul Kıyamet Vakti'ni Küçük Ekranda Üstelik İstediğiniz Boyutta Oynayın!
1. Adım:
Oyunun kurulu olduğu klasörü açın.
2.Adım:
Base klasörünü açın.
3.Adım:
"pref_launch dosyasını bulun ve sağ tıklayarak not defterinde açın.
4.Adım:
Not defterinde dosyayı açtıktan sonra belgenin içindeki fullscreenin yanındaki 1'i 0 yapın.Aşağıda bulunan Screenwitdh ve ScreenHeight ayarlarını da istediğiniz boyutta ayarlayın.Örnek olarak 973 x730 girilmiştir.
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
Eylulhira yazdı:viewtopic.php?f=46&t=45555&start=50 sayin lathander eger bu konuyu incelerseniz orada yazilan aciklamaniza gore boyle bir yanilgiya kapildigimi anlardiniz.beni yaniltan sizin yazinizdir,zira orada kucuk pencerede oynamak blok sebebi degildir diye bir aciklamaniz yaziyor olsaydi bu sekilde bir dusuncem olmazdi umarim bu defa anlamissinizdir beni lutfen oyuncularinizi daha net sekilde bilgilendirmeye daha fazla ozen gosterim.saygilar.
auril & DoubleLift
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Hasta La Vista
çözünürlük 1280*1024Elever07 yazdı:Ama sakın yanlış boyutta kücültmeyin önceki ekran kartımı yanlıs boyutlar yaptım diye oyunu ekran kartı yandı.Şuanda dogru boyutları yaptığımdan normal kullanıyorum.
dosyadki ayarlarıda aynı yaptım pencere modunda açılmıyor full ekraqn oluyor. nasıl ayarlarım boyutu ne olmalı ?
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
- IMMORTAL55
- Sahaf Yardımcısı
marasaldadas yazdı:çözünürlük 1280*1024Elever07 yazdı:Ama sakın yanlış boyutta kücültmeyin önceki ekran kartımı yanlıs boyutlar yaptım diye oyunu ekran kartı yandı.Şuanda dogru boyutları yaptığımdan normal kullanıyorum.
dosyadki ayarlarıda aynı yaptım pencere modunda açılmıyor full ekraqn oluyor. nasıl ayarlarım boyutu ne olmalı ?
O ayarları yaptıktan sonra pref_launch a sağ tıklayıp özellikler sonra salt okunuru işaretliyim uygula diceksin sonra oyuna giriceksin.
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

ben yapıyorum fakat yinede küçük ekran oluyor en son ne zaman denedin?IMMORTAL55 yazdı:marasaldadas yazdı:çözünürlük 1280*1024Elever07 yazdı:Ama sakın yanlış boyutta kücültmeyin önceki ekran kartımı yanlıs boyutlar yaptım diye oyunu ekran kartı yandı.Şuanda dogru boyutları yaptığımdan normal kullanıyorum.
O ayarları yaptıktan sonra pref_launch a sağ tıklayıp özellikler sonra salt okunuru işaretliyim uygula diceksin sonra oyuna giriceksin.