Herkesin Oyunu Bırakma Nedenleri !

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
EveryBodyNoisy
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Herkesin Oyunu Bırakma Nedenleri !

Mesaj gönderen EveryBodyNoisy »

1. Oyun Tam Bir Para Tuzağı Karşı Görüşü Olan Yoktur Herhalde.
2. Oyunda Yapılan Yenilikler Yeterli Değil.
3. Oyuna Yeni Başlayanlar Oyunda Bir Yardımcı olmayınca Oyunu Bırakıyolar (Rehberler Hikaye)
4. Oyunun İçinde Herkesin Bildiği Gibi Dostluk Kalmamış Maden İçin İnsanların Kavga Ettiğini Görüyoruz Oysa Eskiden Böylemiydi Bu oyun ?
5. Herkesi Bir Hırs Bürümüş Herkes Kendini oyunun En iyisi Sanıyor Oyunu Reel Hayat Sanan Var.
6.Oyuna Yeni Başlayan Sayısı Çok Az olduğu İçin Hiç Kimse Düşük lvl lerin görevine yardım etmiyor (Cin Tütüfçü , Azul , Kuklacı vs.)

Bu Oyuna lwl Sınırı 29 iken Başladım O zamanlar Yöneticiler Bile Oyunla Daha çok ilgileniyordu Çünki Oyunu OYnayan Sayısı Fazlaydı Eskiden Sunucuları Çok Kalabalık Olarak Görürdük Şimdi Sadece Beyazköşk ve Emiönü kalabalık Ve Her ZAman Meran anka Ve Tılsım Tenha Olarak Gözüküyor.
Hiç KEsilnlike para yatırmamız zorunlu olan bi oyrun gördünüzmü arkadaşlar ?
Kalan Oyuncularını Ellerinde tutmak için Toplanmalar Düzenliyolar Şampiyonalar Yapıyolar vs. Bunların Hepsi Kalan OYuncuları Tutmak. Türkiyenin En Büyük Online Oyununun Ben En son 3 Yıl Önce Bir Sitede Reklamını Gördüm Türkiyenin En büyük oyunun 1000 online oyuncusu varsa , Belki daha az Bunu Yöneticiler bi düşünmeli...

Ben Sadece Bu Oyunun Bir Tuzak Olduğunu Anlatmak istedim Tam Bir Para Tuzağı Benden Karşıt fikirler Buraya Yazabilirler

İYİ FORUMLAR...
Kullanıcı avatarı
jakups90
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Re: Herkesin Oyunu Bırakma Nedenleri !

Mesaj gönderen jakups90 »

güzel bir tespit kardeşim en azından farkında olmayanlar okurda bir nebzede olsa gözleri açılır
Jakupss (49) (^) Ecel Getiren

Jakupsss (49) (^) Mevlana Asa

The Power Of Dreams HONDA

“Genel Sohbet” sayfasına dön