Ejder üretme
Ejder üretme
Arkadaşlar oyuna başka bir sunucuda yeniden başlayacağım büyücü açacağımda ejder üretmek için ne yapmam gerek saatlerce menekşe başına mı oturmam gerek öyle öyle para mı yapmam gerek parayı nasıl yapabilirm yani
-------Leviathen------
- IMMORTAL55
- Sahaf Yardımcısı
Re: Ejder üretme
Ejder asayı üretmen şuan için sana zarardır ama illa yok ben üreticem diyorsan sana şunu yapmanı tavsiye ederim.reznov46 yazdı:Arkadaşlar oyuna başka bir sunucuda yeniden başlayacağım büyücü açacağımda ejder üretmek için ne yapmam gerek saatlerce menekşe başına mı oturmam gerek öyle öyle para mı yapmam gerek parayı nasıl yapabilirm yani
1 tane savaşçı 1 tane büyücü kas 49 lvl olsun.Tabi bu süreç en az 2 haftanı alabilir ama inat edersen 1 haftada yapabilirsin sonuçta 0 itemden başlıyacakmışsın.
1 aylık sarraf arttırıcı alıp 1 haftada 5 menekşe 5 akik çekeceğini düşünüyorum geri kalan 2 haftada 18 mavi topaz çekeceğine inanıyorum.Yeşil hidra gözlem görevinden 2 şer adet alexandrite gelicek 1 tanesinide 49 a kadar kasacağın için en az 6 7 m olur toplamda 1 alexandrite satın alabilirsin.
1 ayda elimizde ne oldu 5 menekşe 5 akik 3 mavi kaya 5 alexandrite geriye örümcek gözü,dev komodo dişi,meran mücevheri,kadim hidra pençesi kalıyor.Bunlarıda Savaşçının ve büyücünün görevlerini yaparak elde edebilirsin kadim için biraz fazla bekliyebilirsin kesecek kişiler lazım olduğunda kesiyor.
Önemli Not : Ejder asayı yükseltme uygularsan 224+224(büyü hasarı hepsi) eder eğer Kıyamet asa üretip yükseltirsen 600 (büyü hasarı hepsi)+300 (büyü fiziksel) eder.bunlar sıfır kelvin,transformatör,cehennem asalar içinde geçerlidir.
Seçim senin karar senin;
İyi forumlar.
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

Ejder asa üreticem çünkü hani ejder asayı bile zar zor üreteceğim kıyamet asadan hiç bashetme yani onu hiç üretemem zaten hidrojenler 150 m 10 tane si toplam.
-------Leviathen------
- fiticann12
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Katılıyorum benim 4 tane 49 1 tane 47 çar var hepsinin dev komodo yeşil gözlem yeşil kadim solucan yapmadım bi dişi yaptım . Tüm görevleri yapsam 1 ejder üretirim heralde .
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
kadimi ejder ürettikten 1 ay sonra yaptım ama biraz daha zorlayıp çemberli asası da yapılabilir
...
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: We Are Legend
Elbette Çemberlitaş Asaları her açıdan mükemmel üretmen senin yararına olur ancak hangisini üretecegin konusunda çok tereddüt yaşarsın.Örn Fizik üret,Bir sonraki bölgeye aylar kaldı fizik işlemezse ne yapacaksın?Ki büyük bir ihtimalle bu gidişatla işlemeyecek Çünkü yeni güncellemeyle Stuyada fizik gidilmiyor.Üretebiliyorsan Üret ejderini gine çembere girersin korkma elinde çöp kalmaz Şahsen benimde ejderli çarım var hasarı çembere nazaran düşük olsada dogru itemlerle mükemmel Ve grupta sıkıntı yaşamıyorum.
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
Zaten üretebilirsem ejder üretirim çünkü daha ejderi bile çok zor üretirken baya zamanı mı alıcak o kadar çok param yok çemberlitaş asalarını nasıl üretim zaten.
-------Leviathen------
- Darkwizard
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
Ben Kıyamet Asa malzemesi topluyorum. Şu anda reçete dahi herşey tamam. Sadece Hidrojenler kaldı. :mrgreen: ama o hidrojenler kendi başına bir ejder asa paarası. Ama bu noktaya kadar çok zor gelmedim. Bir aylık sarraf arttırıcı aldım. Arada madene yattım arada şifacımla sığınak attım hatta yeni bir çarı 49 lwl yaptım. Yani sırf madene yatsaydım şu anda kıyamet asa elimdeydi. Demem o ki Kıyamet Asa'dan bu kadar korkma kendimi kasmadan 3-4 haftada bu noktadayım sen sırf madene yat bir ayda kıyamet elinde ama sırf madene yatacan. Sonra meyvesini toplarken çok daha güzel olur snein için 
DARK
Vala iyi hoş ama ben madende 5 10 dk dan fazla zaman geçirince sıkılmaya başlıyorum plus alıp karacin yaparım heralde 
-------Leviathen------
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Bendensinreznov46 yazdı:Vala iyi hoş ama ben madende 5 10 dk dan fazla zaman geçirince sıkılmaya başlıyorum plus alıp karacin yaparım heralde