Sizce olur mu?
- thebn
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sonsuzluğa I Doğru
Sizce olur mu?
Ben dün yeni bir savaşçı açtım şuan 24 seviye. Bu karakterimi grup bölgelerine sokacağım fakat aklıma bir fikir geldi; ben daha önce ayı almadım. Fakat bildiğiniz gibi kanatma da 3 kat etki ediyor iyileştirmeye. Ben ayı almayıp kanatmayı 15 yapsam nasıl olur? Kanatma 15 puanda 10 saniye sürüyor var 20 saniye yenileme süresi oluyor zannedersem. Sizce yol savaşçısını böyle kesebilir miyim?
Sbskralıxşifa
We're not the problem. We're the solution.
I'm not human. I'm an Alpha.
Re: Sizce olur mu?
Kenan Ve Migrat Setini Tamamlarsan Ve Çevren Varsa GBMX'e Kadar Gidebilirsin.
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Lonca:Inception

Kardeşim ayı ile normal kanatmanın farkı var.Maksat hasarı değil.Mesela junonu ayının kanatması etkilemiyor yine aynı can basıyor ama normal kanatma atınca daha az can basıyor.Yoldada bu tam tersi.Ayı atarsan can basamaz fazla ama normal kanatma atarsan etkilememiş olursun
ByERseN MBLGL
ByERseNN xMBLGLx
ByERseNN xMBLGLx
Sanmıyorum... Ha şifacıda asit varsa olur...thebn yazdı:Ben dün yeni bir savaşçı açtım şuan 24 seviye. Bu karakterimi grup bölgelerine sokacağım fakat aklıma bir fikir geldi; ben daha önce ayı almadım. Fakat bildiğiniz gibi kanatma da 3 kat etki ediyor iyileştirmeye. Ben ayı almayıp kanatmayı 15 yapsam nasıl olur? Kanatma 15 puanda 10 saniye sürüyor var 20 saniye yenileme süresi oluyor zannedersem. Sizce yol savaşçısını böyle kesebilir miyim?
- kafemeze
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Family
ERSEN olayı AçıklamışERSEN yazdı:Kardeşim ayı ile normal kanatmanın farkı var.Maksat hasarı değil.Mesela junonu ayının kanatması etkilemiyor yine aynı can basıyor ama normal kanatma atınca daha az can basıyor.Yoldada bu tam tersi.Ayı atarsan can basamaz fazla ama normal kanatma atarsan etkilememiş olursun
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
junonda karkumlar içinde iyi olur ayı 
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
Oluyor.Ancak 2-3 saniyelik çok küçük bir aralığa sahip. O saniyeler içerisinde yapabilirseniz kesilebiliyor.Ancak çok küçük bir aralık olduğu için tutturmak zor. O yüzden ayı almak en mantıklısı.
xXxGİYOTİNxXx,Isyangiyotini,achiwasha
GİYOTİN,Achiwashaa
Şarapnel,Achiwashall
GİYOTİN,Achiwashaa
Şarapnel,Achiwashall