LatifGetiren yazdı:iyi fikir bencede kesin olmalı pc ağırsa zaten dahada fena
metin2 yapalım oyunu diyen liseliler cıkmadı iyi iyi forumda gelişme var
Karekter Degişikligi
Re: Karekter Degişikligi
auril & DoubleLift
- SinanSoyman
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
LatifGetiren yazdı:iyi fikir bencede kesin olmalı pc ağırsa zaten dahada fena
metin2 yapalım oyunu diyen liseliler cıkmadı iyi iyi forumda gelişme var
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
İKV Açılalı 6 yıl olmuş arkadaşlar , Akıl var mantık var bu süre zarfında yapacak olsalardı bunu yapmazlar mıydı sanıyorsunuz .Onlarda sizin gibi bunları düşünüyorlar merak etmeyin,sonuçta karakter değiştirme yerine gidecek yani bunu düşünememişler midir sizce? 9 YIL boyunca? 3 YIL oyunu hazırladılar.2006'da açıldı oyun 6 YIL geçti.Toplam 9 Yıl yani.Sanmıyorum geleceğini.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- basar2626
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gladio
2-3 sene önce ben de acmıştım böyle bir konu ama tn yokyunus1907 yazdı:Merhaba Arkadaşlar;
Aynı hesap üzerinde bulunan başka karektere girmek için oyundan cıkıp tekrar giriyoruz,işte bu sistem çok saçma....!
Esc Bastıgımızda cıkan menüde karekter degişikligi gibi bir bölüm oluşturulup biz o yazıya tıkladıgımız zaman 3 yada 5 sny içinde karekter menüsüne dönüp istedigimiz karektere girmek daha kolay olmazmı ?
Başar(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)
haydegidelumm yazdı:RELAXEEFENDYY yazdı:Şimdi buraya evet haklısın 5 dk da diğer çara girişdense menüden değiştirelim diyelim diyeceğimde bir yetkili ağızdan gelecek cevap şu olacak >>
Merhaba;
İkv gelişim sürecinde siz değerli oyuncularımızın önerilerine değer vermektedir.Bu tip öneriler Bir Öneri Havuzumuzda Toplanmaktadır.Bu adresden başvurunuz.
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
:| :|
auril & DoubleLift
KONU GÜNCEL..
LÜTFEN SESSİZ KALMAYIN..!
LÜTFEN SESSİZ KALMAYIN..!
-
xLuCaGox
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
[quote="HeilHitler"]İKV Açılalı 6 yıl olmuş arkadaşlar , Akıl var mantık var bu süre zarfında yapacak olsalardı bunu yapmazlar mıydı sanıyorsunuz .Onlarda sizin gibi bunları düşünüyorlar merak etmeyin,sonuçta karakter değiştirme yerine gidecek yani bunu düşünememişler midir sizce? 9 YIL boyunca? 3 YIL oyunu hazırladılar.2006'da açıldı oyun 6 YIL geçti.Toplam 9 Yıl yani.Sanmıyorum geleceğini.[/quote]
Bu Konuda Katılmıyorum İşte. Mesela Para Biriminde "108004038" Yazıyordu. Kaç Yıl Bu Böyle Gitti , Fakat Son Güncellemede Artık 108,004,038 ' Şeklinde Gayette Gereken Bir Eklenti Yapıldı.
Yani Sonradan Gelebilecek Şeyse Umarım Yapılır; Gayette İyi Bir Güncelleme Olur.
Bu Konuda Katılmıyorum İşte. Mesela Para Biriminde "108004038" Yazıyordu. Kaç Yıl Bu Böyle Gitti , Fakat Son Güncellemede Artık 108,004,038 ' Şeklinde Gayette Gereken Bir Eklenti Yapıldı.
Yani Sonradan Gelebilecek Şeyse Umarım Yapılır; Gayette İyi Bir Güncelleme Olur.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- XPoLiCe
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: 'm Yok>
Söylediklerine sonuna kadar katılıyorum böyle bir sistemin gelmesi çok faydalı olur Pc si kasanlar için kp kasanlar için felan sürekli oyundan çıkıp girmeye hiç gerek yok...
oOYıLDıRIMOo
oOYıLDıRIMOo