tm sorcam pcden anlayan ark varhaydegidelumm yazdı:Formattan Sonra da Aynı Hatayı AlıyorsanMykollux yazdı:format atmadan önce de vermişti o hatayı format attım 2 gün once felanhaydegidelumm yazdı:Mavi EkrandaBilgisayarınızın zarar görmemesı ıcın wındows kapatıldı.
Bu Hatayı Aldıysan Eğer Büyük bir İhtimal Format Atmalısın Tam Tahmin ettiğim Gibi Ramlerin Düşük Seviyede Ve Hasarlanmış hatta ekran Kartı Ram Uyuşmazlığı Olabilir Bu. Sana Tavsiyem git 57 TL ye 2 GB Kingston DDR3 Al Tak .
Çünkü Çakışma Kaynaklı Olabilir Bir de Güvenli Modda Başlat Bilgisayarını Hata Aldıktan Sonra..
Ram İle Ekran Kartı Uyuşmazlığı Ama Sen Gene Git Bir Bilene sor.
:SSSSS
- Mykollux
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: :SSSSS
SİNCE 2008 - MERAN
Mykollux(YENİ İSİM : puRpLecaNbeY [49] [(^)Ecel Getiren] (çalındı)
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]
Mykolluxxx [31]kasılmıyor.

Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]

- Mykollux
- FareAdam Düşmanı

düşünce bellek read olmadı dedı bu kez anlayan var mıMykollux yazdı:tm sorcam pcden anlayan ark varhaydegidelumm yazdı:Formattan Sonra da Aynı Hatayı AlıyorsanMykollux yazdı:format atmadan önce de vermişti o hatayı format attım 2 gün once felanhaydegidelumm yazdı:Mavi EkrandaBilgisayarınızın zarar görmemesı ıcın wındows kapatıldı.
Bu Hatayı Aldıysan Eğer Büyük bir İhtimal Format Atmalısın Tam Tahmin ettiğim Gibi Ramlerin Düşük Seviyede Ve Hasarlanmış hatta ekran Kartı Ram Uyuşmazlığı Olabilir Bu. Sana Tavsiyem git 57 TL ye 2 GB Kingston DDR3 Al Tak .
Çünkü Çakışma Kaynaklı Olabilir Bir de Güvenli Modda Başlat Bilgisayarını Hata Aldıktan Sonra..
Ram İle Ekran Kartı Uyuşmazlığı Ama Sen Gene Git Bir Bilene sor.
SİNCE 2008 - MERAN
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]

Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]

Mykollux yazdı:sanırım sorun yok internette , onun driverini bile guncelledımNouzaR yazdı:İnternetinden kaynaklana bir hata olmasın bizim arkadaşada oluyordu
auril & DoubleLift
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Mykollux yazdı:internetim 100 mbps az mı çok mu .
İnternetin 100mbps olamaz. Speedtest.net e gir ve download hızı upload hızını buraya koy. O hata arada bende de ekran kartı ısınmasından oluyor. Fakat günde 1 kere felan.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
- Mykollux
- FareAdam Düşmanı

o siteye girdim bişi anlamadım. hizinitestet.com a girdim ora daha basit. download hızı : 10.84 upload hızı : 0.79Wotkasarap yazdı:Mykollux yazdı:internetim 100 mbps az mı çok mu .
İnternetin 100mbps olamaz. Speedtest.net e gir ve download hızı upload hızını buraya koy. O hata arada bende de ekran kartı ısınmasından oluyor. Fakat günde 1 kere felan.
normal mi?
SİNCE 2008 - MERAN
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]

Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]

Upload Hızın 0.79'sa Oyunda Düşme Yaşaman Normal Benim Download Hızım 20.24 Upload 5.63 Lag VS Yaşamıyorum.Mykollux yazdı:o siteye girdim bişi anlamadım. hizinitestet.com a girdim ora daha basit. download hızı : 10.84 upload hızı : 0.79Wotkasarap yazdı:Mykollux yazdı:internetim 100 mbps az mı çok mu .
normal mi?
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Lonca:Inception

- Mykollux
- FareAdam Düşmanı

waww 20.24 mu benım 1 bile değil , ama normal facebookta felan takılırken sorun olmuyor , nasıl yukseltıcez pratık cozum var mıSeF4 yazdı:Upload Hızın 0.79'sa Oyunda Düşme Yaşaman Normal Benim Download Hızım 20.24 Upload 5.63 Lag VS Yaşamıyorum.Mykollux yazdı:o siteye girdim bişi anlamadım. hizinitestet.com a girdim ora daha basit. download hızı : 10.84 upload hızı : 0.79Wotkasarap yazdı:Mykollux yazdı:internetim 100 mbps az mı çok mu .
normal mi?
SİNCE 2008 - MERAN
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]

Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]