USTA ŞİFALAR BENİM 41 LWL ŞİFACIM VAR YETENEKLERİNİ SÖYLÜYORUM İYİMİ DEĞİLMİ DİYE
İYİLEŞTİRME 15+BİLGİSİ 15
RUH 15 B.BOZMA 1
ZEHİR 1
ELEMENT DİREÇ ALANI 15 FİZİKSEL DİRENÇ ALANI 10 ASİT 1
ÇAĞIRMA 1 CAN KURTARAN 7
HEALP ME!!
- soulofxhypnos
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: HEALP ME!!
viewtopic.php?f=17&t=6440
bu konuya bi göz at bakalım anlamazsan başka ç.özümler buluruz.

________________________________________________________________________________
- oguzhanuguz96
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
Bana pek iyi gözükmedi -usta değilim ama- 1 zehir çok kudret yer. O kadar kudrete rağmen 1 puanda pek hasar beklenemez. :? :?
Ya Bir Yol Bul, Ya Bir Yol Aç, Ya Da Yoldan Çekil...
Dazlakxfighter
Korkusuzzxmage
Delixşifayen
Teşkilat
Dazlakxfighter
Korkusuzzxmage
Delixşifayen
Teşkilat
- soulofxhypnos
- Sahaf Yardımcısı
BEN HİÇ ZEHİR ATMIYOMKİ HEP ASİTLE DALIYOM İLKoguzhanuguz96 yazdı:Bana pek iyi gözükmedi -usta değilim ama- 1 zehir çok kudret yer. O kadar kudrete rağmen 1 puanda pek hasar beklenemez. :? :?

sadece föz at dedim aynısını yap demedimki
bazen sadece yetenekleri söylemek işe yaramaz yetenekleri söylersin ama ne yapacağını ne işe yradığını ve ne kadar gereksinim duyulduğunu bilinmesi gerekiyor benim amacımda buydu o koduda bazı ip uçları vardı
Misal....
15 şifa 15 bilgisi
15 cankurtaran 10 ruh kalkanı
14 zehir 10 hayvan
1 asit
verdim
adam bu yetenekleri verdiğini o konuda söylüyor fakat şifadan anlayan başka biri
Keşke 10 ruh kalkanı yerine 9 ruh kalkanı verseydin artan 1 puanıda 14 puan verdiğin zehire verseydin yani zehiri 15 yapsaydın.
bunu söylemiş daha mantıklı geliyor insana fakat şunuda düşünebilirdi böyle idare edilebilir kasılabilir bir yetenek sistemi 41 olunca zehiri 15 yapar diye düşünebilirdi
şifacı tamamen mantık ve zeka ile kullanılan bir karakterdir. O yüzden biraz geniş görün
bazen sadece yetenekleri söylemek işe yaramaz yetenekleri söylersin ama ne yapacağını ne işe yradığını ve ne kadar gereksinim duyulduğunu bilinmesi gerekiyor benim amacımda buydu o koduda bazı ip uçları vardı
Misal....
15 şifa 15 bilgisi
15 cankurtaran 10 ruh kalkanı
14 zehir 10 hayvan
1 asit
verdim
adam bu yetenekleri verdiğini o konuda söylüyor fakat şifadan anlayan başka biri
Keşke 10 ruh kalkanı yerine 9 ruh kalkanı verseydin artan 1 puanıda 14 puan verdiğin zehire verseydin yani zehiri 15 yapsaydın.
bunu söylemiş daha mantıklı geliyor insana fakat şunuda düşünebilirdi böyle idare edilebilir kasılabilir bir yetenek sistemi 41 olunca zehiri 15 yapar diye düşünebilirdi
şifacı tamamen mantık ve zeka ile kullanılan bir karakterdir. O yüzden biraz geniş görün

________________________________________________________________________________
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Cagırma 1 Can kurtaran 7 mi Kasıyorsan Cok kötü Kardes.
- HERACLEON
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Aman Allah'ım Tam Bir Fecaat :lol:soulofxhypnos yazdı:USTA ŞİFALAR BENİM 41 LWL ŞİFACIM VAR YETENEKLERİNİ SÖYLÜYORUM İYİMİ DEĞİLMİ DİYE
İYİLEŞTİRME 15+BİLGİSİ 15
RUH 15 B.BOZMA 1
ZEHİR 1
ELEMENT DİREÇ ALANI 15 FİZİKSEL DİRENÇ ALANI 10 ASİT 1
ÇAĞIRMA 1 CAN KURTARAN 7
- soulofxhypnos
- Sahaf Yardımcısı
SALLA GİTSİN ARKADAŞ KASIYO ZATEN BENİM İLK DALMAM YETERVatanXLydeR yazdı: Cagırma 1 Can kurtaran 7 mi Kasıyorsan Cok kötü Kardes.