Merhaba Arkadaşlar;
Aynı hesap üzerinde bulunan başka karektere girmek için oyundan cıkıp tekrar giriyoruz,işte bu sistem çok saçma....!
Esc Bastıgımızda cıkan menüde karekter degişikligi gibi bir bölüm oluşturulup biz o yazıya tıkladıgımız zaman 3 yada 5 sny içinde karekter menüsüne dönüp istedigimiz karektere girmek daha kolay olmazmı ?
Karekter Degişikligi
- SinanSoyman
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Karekter Degişikligi
Kesinlikle katılıyorum hatta bugün bir konu açıcaktım bunla ilgili.yunus1907 yazdı:Merhaba Arkadaşlar;
Aynı hesap üzerinde bulunan başka karektere girmek için oyundan cıkıp tekrar giriyoruz,işte bu sistem çok saçma....!
Esc Bastıgımızda cıkan menüde karekter degişikligi gibi bir bölüm oluşturulup biz o yazıya tıkladıgımız zaman 3 yada 5 sny içinde karekter menüsüne dönüp istedigimiz karektere girmek daha kolay olmazmı ?
ESC tuşuna bastığımızda karakterdeğişikliği bencede olmalı çünkü çıkıp-girmek uraştırıyor. Hem fazla zor bişey de bunu yapmak. Ben düşndüm bir zararı olurmu diye ama aklıma bişey gelmedi. O yüzden bugün fikri destek ekibine yollamayı düşünüyorum.
- RELAXEEFENDYY
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ephel Duath
Şimdi buraya evet haklısın 5 dk da diğer çara girişdense menüden değiştirelim diyelim diyeceğimde bir yetkili ağızdan gelecek cevap şu olacak >>
Merhaba;
İkv gelişim sürecinde siz değerli oyuncularımızın önerilerine değer vermektedir.Bu tip öneriler Bir Öneri Havuzumuzda Toplanmaktadır.Bu adresden başvurunuz.
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Merhaba;
İkv gelişim sürecinde siz değerli oyuncularımızın önerilerine değer vermektedir.Bu tip öneriler Bir Öneri Havuzumuzda Toplanmaktadır.Bu adresden başvurunuz.
RELAXEEFENDYY
Ferhat SÜSEN
Ferhat SÜSEN
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
RELAXEEFENDYY yazdı:Şimdi buraya evet haklısın 5 dk da diğer çara girişdense menüden değiştirelim diyelim diyeceğimde bir yetkili ağızdan gelecek cevap şu olacak >>
Merhaba;
:| :|

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- NouzaR
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Gangsta S Side
:arrow:yunus1907 yazdı:Merhaba Arkadaşlar;

- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Aslında bu özellik önceleri vardı ya da ben yanlış hatırlıyor da olabilirim.Dediğiniz gibi ESC tuşuna basınca açılan menüden " Karakter Değiştir " diye bir bölüm vardı oraya basınca tekrar karakter seçme menüsüne dönülüyordu ancak sonradan kaldırıldı.Oyuna ilk başladığım zamanlarda vardı bu özellik.
CHIVALROUS
- NothingMan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
Naylon kolaylaşır, Herkes yapar.
Gelmesi gerekenlerden, ama yukarıdaki ayrıntı olmasaydı.
Gelmesi gerekenlerden, ama yukarıdaki ayrıntı olmasaydı.
>I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent
Yeniyim... Sadece 2007-08 den beri.
Yeniyim... Sadece 2007-08 den beri.
SinanSoyman yazdı:Kesinlikle katılıyorum hatta bugün bir konu açıcaktım bunla ilgili.yunus1907 yazdı:Merhaba Arkadaşlar;
ESC tuşuna bastığımızda karakterdeğişikliği bencede olmalı çünkü çıkıp-girmek uraştırıyor. Hem fazla zor bişey de bunu yapmak. Ben düşndüm bir zararı olurmu diye ama aklıma bişey gelmedi. O yüzden bugün fikri destek ekibine yollamayı düşünüyorum.
auril & DoubleLift
konu güncel......
- LatifGetiren
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
iyi fikir bencede kesin olmalı pc ağırsa zaten dahada fena
metin2 yapalım oyunu diyen liseliler cıkmadı iyi iyi forumda gelişme var
metin2 yapalım oyunu diyen liseliler cıkmadı iyi iyi forumda gelişme var