EyvAllah duygulandım ..esekherif yazdı:RELAXEEFENDYY rumuzlu arkadaşımızın forum sitesine katılım biçimini oldukça önemsiyorum.Tutup Kars'ta muz yetiştiremezsin ancak Antalya gibi sıcak Akdeniz sıcağında yetişebilir.Bir bitkinin bir hayvanın yada bir insanın hayat bulacağı gelişip büyüyeceği yer mutlaka yaşamsal desteğini rahatlıkla elde edebileceği yerlerdir.Rahat olmadığımız yerde yaşamayı düşünmediğimiz gibi oturup iki-üç laf etmek bile istemeyiz.Ha RELAXEEFENDY yazmış 10 yazı, ha 10 kişi yazmış birer yazı değişen bişey varmı )).Forum sitesi zaten RELAXEEFENDYY götürüyor,tutup Ahmet Mehmet düzgün bişey yazsa teneke bağlıyorlar.Yönetiminde bu işine geldiği için ''biz ne komik adamlarız ne güzel dalga yapıyoruz'' hesap sahiplerinin yazıları, yorumları almış forumu götürmüş başka aleme.Şimdi RELAXEEFENDYY den ne istiyorsunuz anlamadım.Forumun hali buysa eniyi yazanıda RELAXEEFENDYY dir.Yönetimin forum yetkililerin elbirliğiyle yetiştirdiği RELAXEFENDYY e tutup ödül vermeleri gerekirken yaka silkmelerini aklım almıyor.RELAXEEFENDYY sizindir ikvyönetimi.Tepe tepe kullanın.
Rehber Başvuru : [RELAXEEFENDYY]
- RELAXEEFENDYY
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ephel Duath
Re: Rehber Başvuru : [RELAXEEFENDYY]
RELAXEEFENDYY
Ferhat SÜSEN
Ferhat SÜSEN
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Panpa Seni Birinci Seçtiler Ben GidiomRELAXEEFENDYY yazdı:EyvAllah duygulandım ..esekherif yazdı:RELAXEEFENDYY rumuzlu arkadaşımızın forum sitesine katılım biçimini oldukça önemsiyorum.Tutup Kars'ta muz yetiştiremezsin ancak Antalya gibi sıcak Akdeniz sıcağında yetişebilir.Bir bitkinin bir hayvanın yada bir insanın hayat bulacağı gelişip büyüyeceği yer mutlaka yaşamsal desteğini rahatlıkla elde edebileceği yerlerdir.Rahat olmadığımız yerde yaşamayı düşünmediğimiz gibi oturup iki-üç laf etmek bile istemeyiz.Ha RELAXEEFENDY yazmış 10 yazı, ha 10 kişi yazmış birer yazı değişen bişey varmı )).Forum sitesi zaten RELAXEEFENDYY götürüyor,tutup Ahmet Mehmet düzgün bişey yazsa teneke bağlıyorlar.Yönetiminde bu işine geldiği için ''biz ne komik adamlarız ne güzel dalga yapıyoruz'' hesap sahiplerinin yazıları, yorumları almış forumu götürmüş başka aleme.Şimdi RELAXEEFENDYY den ne istiyorsunuz anlamadım.Forumun hali buysa eniyi yazanıda RELAXEEFENDYY dir.Yönetimin forum yetkililerin elbirliğiyle yetiştirdiği RELAXEFENDYY e tutup ödül vermeleri gerekirken yaka silkmelerini aklım almıyor.RELAXEEFENDYY sizindir ikvyönetimi.Tepe tepe kullanın.

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
-
- Kadim 999
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Çok güzel yanıtlamışsın Ahmet AbiCaptainATX yazdı:Buna yazılacak başka bir cevap bulamadım.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- LatifGetiren
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
senmi yanıtladın hafızCaptainATX yazdı:Buna yazılacak başka bir cevap bulamadım.
Merhabalar Oyuncu
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Akçe alın verin ekonomiye can verin
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:CaptainATX yazdı:Buna yazılacak başka bir cevap bulamadım.
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Konu iyi güzel de cevabı gönderen yetkili en sevmediğim yazım hatasını icra etmiş.Ünsüz sertleşmesi engellenemez! Görmekden değil,görmekten olur.konu aracılığıyla duyurmak isterim.
2006-2013
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Sonuçlar Belli Olduysa Bana Niye E-Posta Gelmedi KaptancığımCaptainATX yazdı:Buna yazılacak başka bir cevap bulamadım.

Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- RELAXEEFENDYY
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Lonca: Ephel Duath
CaptainATX yazdı:Buna yazılacak başka bir cevap bulamadım.
Şekilsin ya hıaaaaa :roll:
RELAXEEFENDYY
Ferhat SÜSEN
Ferhat SÜSEN
Öncelikle Sevgili Forum yetkililerimiz Bir hesabımı daha uzaklaştırarak tarihi rekorlara 1 yenisini daha ekledi .
Öncelikle BU değil adım ferhat . 5 senedir hiç bir iş yapmadan o koltukta oturuyorsun ya By Captain .. Senin Altında REHBER olarak çalışmak istemiyeceğim yaptığım başvuru forumlarından belli ..
Neyse.Burda karşılıklı atışamıyacağız malum FDE 'lerin direk hesabı uzaklaştırıyor.Şimdilik Öptüm gözlerinden.
CaptainATX yazdı:Buna yazılacak başka bir cevap bulamadım.
Öncelikle BU değil adım ferhat . 5 senedir hiç bir iş yapmadan o koltukta oturuyorsun ya By Captain .. Senin Altında REHBER olarak çalışmak istemiyeceğim yaptığım başvuru forumlarından belli ..
Neyse.Burda karşılıklı atışamıyacağız malum FDE 'lerin direk hesabı uzaklaştırıyor.Şimdilik Öptüm gözlerinden.
RELAXEEFENDYY ' tek çarımdır yazımıda böyledir..Mesuliyet kabul edilmez.
SüLaLemRaaaaaaaaaaaD ! 
Ferhat SÜSEN