İstanbul Kıyamet Vakti Oyun Hatası
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
İstanbul Kıyamet Vakti Oyun Hatası
Arkadaşlar oyunda hiç bir şekilde grafikler gözükmüyor hiç bir karakterin yetenekleri gözükmüyor adama tıkladığımada yeşil şey çıkmıyor yürürken tıkladığım yerde yeşil şey çıkmıor daha ağır grafikleri olan oyunalarda bu sorunu yaşamıyorum onun için bilgisayarımda bir sorun olduğuna bir ihtimal vermiyorum ama bi yardımcı olurmusunuz
- NothingMan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Re: İstanbul Kıyamet Vakti Oyun Hatası
xxxcingenxxx yazdı:Arkadaşlar oyunda hiç bir şekilde grafikler gözükmüyor hiç bir karakterin yetenekleri gözükmüyor adama tıkladığımada yeşil şey çıkmıyor yürürken tıkladığım yerde yeşil şey çıkmıor daha ağır grafikleri olan oyunalarda bu sorunu yaşamıyorum onun için bilgisayarımda bir sorun olduğuna bir ihtimal vermiyorum ama bi yardımcı olurmusunuz
Kaldır , Yeniden yükle.
Olmazsa desteğe ilet.
>I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent
Yeniyim... Sadece 2007-08 den beri.
Yeniyim... Sadece 2007-08 den beri.
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Bu yazını okuyunca oyunda denedim f6 f7 f8 bastım f11 f12 f1 f2 f3 f4 ...xxxcingenxxx yazdı:Arkadaşlar oyunda hiç bir şekilde grafikler gözükmüyor hiç bir karakterin yetenekleri gözükmüyor adama tıkladığımada yeşil şey çıkmıyor yürürken tıkladığım yerde yeşil şey çıkmıor daha ağır grafikleri olan oyunalarda bu sorunu yaşamıyorum onun için bilgisayarımda bir sorun olduğuna bir ihtimal vermiyorum ama bi yardımcı olurmusunuz
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
-
- Salgın Koruyucusu
Arkadaşlar ne f1 f2 f3 f4 f5 ...... gibi tuşlarla nede kaldırıp tekrar kurduğumda nede efekt ayarlarını kapatıp açınca olmadı lütfen bi yardım edin
obla alakası yok bendede olmustu masa ustune sag tıkla ekran kartının kontrol panelı var oraya gır oradan bıseyler yapınca oluyoduRefresh yazdı:Bu yazını okuyunca oyunda denedim f6 f7 f8 bastım f11 f12 f1 f2 f3 f4 ...xxxcingenxxx yazdı:Arkadaşlar oyunda hiç bir şekilde grafikler gözükmüyor hiç bir karakterin yetenekleri gözükmüyor adama tıkladığımada yeşil şey çıkmıyor yürürken tıkladığım yerde yeşil şey çıkmıor daha ağır grafikleri olan oyunalarda bu sorunu yaşamıyorum onun için bilgisayarımda bir sorun olduğuna bir ihtimal vermiyorum ama bi yardımcı olurmusunuzher birine bastım yani bir ara olmuştu dediğin gibi ama nasıl yaptığımı unuttum :lol:
●●●●AuriL●●●●
●●●●AnduriL●●●●
●●●●AegloS●●●●
●●●●AnduriL●●●●
●●●●AegloS●●●●

Gizlenmiş İçerikGöster
[/color]
KAPALIYIZ KARDEŞ 
Bu aralar 3D oyunlar oynamışmıydın.Masaüstünde sağa tıkla kontrol panelien gel varsayılan ayarlar yap.Bendede aynısı olduydu oyunlarda 3d açıkmış varsayılana dönünce sıkıntı gittiydi...
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Adam HaklıNothingMan yazdı:xxxcingenxxx yazdı:Arkadaşlar oyunda hiç bir şekilde grafikler gözükmüyor hiç bir karakterin yetenekleri gözükmüyor adama tıkladığımada yeşil şey çıkmıyor yürürken tıkladığım yerde yeşil şey çıkmıor daha ağır grafikleri olan oyunalarda bu sorunu yaşamıyorum onun için bilgisayarımda bir sorun olduğuna bir ihtimal vermiyorum ama bi yardımcı olurmusunuz
Kaldır , Yeniden yükle.
Olmazsa desteğe ilet.
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Oyunu Kaldırdıktan Sonra Ekran Kartı Driverını Güncelle Kur Oyunu

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- kafemeze
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: We Are Family
Ekran Kartı Sorunu Olabilir Öncelikle Güncel Driver Yükle
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
-
- Salgın Koruyucusu
Arkadşlar bu aralar Microsoft Flıght Simulatör gibi uçak oyunları oynuyorum wardbirds gibi fakat ATI CONTROL CENTERY DEN hepsini varsayılan varsayılan yaptım aynı şey oluyor destek ilk dediki ayarlardan yapınız sonra dediki kaldır kur bn bida attım gene ayarlardan bakın fln dedi grafik ölçerim çok ısınıyor ondan diyecem ama ihtimal bile vermiyorum çünkü bir çok aşırı efektli ve grafikli oyunalrda bu sorunu yaşamıyorum bi yardım edin