İnş Beğenirsin Beğenmessen Sole Daha Fazla Uğraşırım.
kardeş Auril varya forumda onunki gibi parlasın yazı yapabilirsen sevinirim ejder asa falan güzel ama yazı sitilini biraz daha değiştirerek hareketli olursa iyi olur.
rica etsem banada yaparmısnız şöyle şaşalı bi resim ) sağ alt köşeyede IIfReqaNsII (hareketli olursa süper olurrr) baktımda bayağı iyi iş çıkarmışsınız diğerlerine bana da yaparsanız süper olur
GaffarBEY yazdı:S.A kardeş duydumki imza yapıyormuşsun bana QİLLeGaLQ(savaşçı boz ayılı ve hareketli imza olursa iyi olur),GökTüRK(Büyücü Kıyamet Asalı ve hareketli olursa iyi olur),GökTuRK(Şifacı Mevkana asalı ve hareketli olursa iyi olur) saol çok tşk şimdiden hareketli olmasada canın saolsun
Kardeşim Öncelikle Şunu Belirteyim Hareketli Yapamadım Üşendim Kusura Bakma.Ama Bunlarda Güzel Oldu Bana Göre Beğenmessen İstediğin Değişiklikleri Yaparım.
Bu savaşçın : http://g1207.hizliresim.com/z/j/9s3s0.png
Kardeş ya aayıp olmassa savaşçıyı değiştire bilir msn bıçak kılıç ve a yılı yapa bilirsen iyi olur yapmassanda olur zahmet etme istersen saol ama şimdiden
Merhaba.
Ben Sol tarafta ayı sağda ecel Ortada Jenartor Yazan bir imza rica ediyorum :roll: .. Arka planı Senin Zevkine bırakıyorum Şimdiden Teşekkürler :geek: :geek:
Forumdan Kalıcı Olarak Uzakaştırılmışım.Heralde İnsanların Foruma Olan İlgisini Daha Fazla Artırdığım İçindir.Bu Arada Ben Sinerji forum yöneticisinden bir açıklama almak istiyorum.