Sevgili Arkadaşlar;
Bazı cahiller İKV batıyor.Şu oluyor,bu oluyor diyip duruyorlar.Soruyorum neden diye onların soruları ve verdiğim cevaplar
-Oyunda az kişi var
+Yeni yerler açıldı 29 lvldeki gibi kalabalık mı olacaktı.
-Klan savaşları yok
+Herkes sığınak gibi yerlerle uğraşıyorlar.
-Maden süreleri artırıldı oyunu bırakıcam
+Bırakırsan bırak önceki gibi biri madene oturur 5 dakikaya bir çeker yarım saatte düşürür saf.Artık öyle bir şey yok ne güzel işte.Maden toplamak için gezmen lazım en doğrusu bu
-Maden şans artırıcı aldım %60 saf çıkmıyo ben böyle oyuna napıyım?
+Senin şansını %60 artırıyor.şansın %1 ise %1.6 yapıyor.
Bunun gibi bir sürü soru var bazılarının cevabı orada İKV yaptığı yeniliklerle çoşuyr.Oyunu ÇIKTIĞINDAN BU YANA oynuyorum.İlk defa 29 lvl varken yaşadığım o büyük heyecanı yaşadım.
İK YÖNETİMİNİ TEBRİK EDERİM
İYİ ÇALIŞMALAR
İKV İYİYE GİDİYOR
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: İKV İYİYE GİDİYOR
Kişi sayısı oyun ilk çıktığındakine doğru gittiği için olabilir mi :lol:
- ByHaYaLpeResT
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: FeRoVeR
Güzel kardeşm sen bu kafayla gidersen cahilin kim oldugunu görürsün dön bi etrafına bak neler oluyor die bunu yazdıgına göre bi saf demişşn yaşın kaç bilmiyrm sen oyununa babanın kazandıgı parayla akçe alıyonuz büyüyünce akçeler ikv yönetimi size iade etcek sanki bu konuda asıl saf olan senn gibi geri görüşlü insalardır belirtmek istedm gerizekalı arkadaş.
Kardeş Saf Maden anlamında dedi
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Arkadaşlar duydunuzmu İKv iyiye gidiyormuş Kardeş sen Hangi Zamandan Beri Oyundasın?
39 Lvl sanıyor Hala oyunu Sana Kısaca Özetlim O kadar açıklama Yapmışın eksik ve Yanlışların var 100 kişiye sorduk:D
Oyunda Nelerin Düzelmesini istersiniz
Cevap
1)Valla Artık Yeni leveller Gelse güzel olur Bıktıkkkkkkkkk
2)Bireysel Oynamak İstiyorum saatlerce 1 Bölge için Bekleyip Girincede Elim Boş Dönmek istemiyorum BIktıkkkkkkkk
3)Ah Eski Zamanlar Ahh Şimdi Herkez item Derdinde Bölge için Kafayı yiyorlar BIktıkkkkkkkkkkk
4)Oyunda Ne kadar yenilik Olsa Hepsi Para üzerine Kurulu Bi yenilik bıktıkkkkkkkkk
5)Topkapı Geldi Kimse Oraya gitmiyor Giden Işınlanmak için gidiyor Boş bir eklenti oyuncu Kaybı bıktıkkkkkkkkk
6)Her Yenilik Geldiğinde Lag + Para = Hırsızlık , Oyuncu Kaybı Bıktıkkkkkkk
Oyundaki Arkadaşlarımın Düşünceleri Bunlar Not Aldım Hesapla Bakim % de Kaç İyileşme oldu
Yada Düşüş
Cevap
2)Bireysel Oynamak İstiyorum saatlerce 1 Bölge için Bekleyip Girincede Elim Boş Dönmek istemiyorum BIktıkkkkkkkk
3)Ah Eski Zamanlar Ahh Şimdi Herkez item Derdinde Bölge için Kafayı yiyorlar BIktıkkkkkkkkkkk
4)Oyunda Ne kadar yenilik Olsa Hepsi Para üzerine Kurulu Bi yenilik bıktıkkkkkkkkk
5)Topkapı Geldi Kimse Oraya gitmiyor Giden Işınlanmak için gidiyor Boş bir eklenti oyuncu Kaybı bıktıkkkkkkkkk
Oyundaki Arkadaşlarımın Düşünceleri Bunlar Not Aldım Hesapla Bakim % de Kaç İyileşme oldu
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Oyunun ilk üyelerindenim oyuna sadece 10 lira yatırdım şuana kadar.Hiç biriniz o zamanı bilmiyorsunuz.Hidin metin2 oynayın bakalım.Neyin kafasındasınız
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
Oyunun ilk üyelerindenim oyuna sadece 10 lira yatırdım şuana kadar.Hiç biriniz o zamanı bilmiyorsunuz.Hidin metin2 oynayın bakalım.Neyin kafasındasınızkandemir yazdı:Arkadaşlar duydunuzmu İKv iyiye gidiyormuş Kardeş sen Hangi Zamandan Beri Oyundasın?![]()
39 Lvl sanıyor Hala oyunu Sana Kısaca Özetlim O kadar açıklama Yapmışın eksik ve Yanlışların var 100 kişiye sorduk:D
Cevap
Oyundaki Arkadaşlarımın Düşünceleri Bunlar Not Aldım Hesapla Bakim % de Kaç İyileşme oldu![]()
Yada Düşüş
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
Oyunun ilk üyelerindenim oyuna sadece 10 lira yatırdım şuana kadar.Hiç biriniz o zamanı bilmiyorsunuz.Hidin metin2 oynayın bakalım.Neyin kafasındasınızByHaYaLpeResT yazdı:Güzel kardeşm sen bu kafayla gidersen cahilin kim oldugunu görürsün dön bi etrafına bak neler oluyor die bunu yazdıgına göre bi saf demişşn yaşın kaç bilmiyrm sen oyununa babanın kazandıgı parayla akçe alıyonuz büyüyünce akçeler ikv yönetimi size iade etcek sanki bu konuda asıl saf olan senn gibi geri görüşlü insalardır belirtmek istedm gerizekalı arkadaş.
- kafemeze
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: We Are Family
Tebrik ederim bardagin dolu tarafini kavrayabilmissin
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011