Tekrar Sesleniyorum Yöneticilere
Tekrar Sesleniyorum Yöneticilere
SAyın yöneticiler daha öncede dediğim gibi Alpseco adlı şahıs alışveriş yoluyla milleti soymaktadır ve siz bir şey yapmamaktasınız böyle giderse ben oyunu bırakacağım benim bırakmamla bir şey kaybetmeyebilirsiniz ama yine de o Alpseco adlı kişinin çarının iptalini arz ediyorum Teşekkürler ..Emekli..
- emreburak123
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Tekrar Sesleniyorum Yöneticilere
arkadaşlar ben Alpseco burdan Emekli'ye birkaç birşey söylemek istiyorum.
Emekli denen arkadaş o gün kasılırken onun canavarlarını çektiğim için bana bunları yapıyor.
Böyle şeyler yapmanın alemi yok.Eğer kanıtı varsa koysun buraya hepimiz görelim.
Lütfen böyle şeylere inanmayın.
Tamamen yalan bi konudur. Yaşı küçük bi arkadaş herhalde bu yüzden böyle şeyler yapıyor galiba ben bilmiyorum.
Herkese iyi oyunlar
Alpseco
Emekli denen arkadaş o gün kasılırken onun canavarlarını çektiğim için bana bunları yapıyor.
Böyle şeyler yapmanın alemi yok.Eğer kanıtı varsa koysun buraya hepimiz görelim.
Lütfen böyle şeylere inanmayın.
Tamamen yalan bi konudur. Yaşı küçük bi arkadaş herhalde bu yüzden böyle şeyler yapıyor galiba ben bilmiyorum.
Herkese iyi oyunlar
Alpseco
- xYuRtSeVeNx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
yaşınız kaç byler toplayın kendinizi başka şyler yapın

Ne Mutlu Türküm Dİyene !
SEN BIRAKMADNMI ??xYuRtSeVeNx yazdı:yaşınız kaç byler toplayın kendinizi başka şyler yapın
Tobe estgfr. :evil:
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
- xYuRtSeVeNx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
şimdilik oynamıyorum ama yhakına zamanda gelicem oyuna daha iyi ve zevkli ikv içinali07 yazdı:SEN BIRAKMADNMI ??xYuRtSeVeNx yazdı:yaşınız kaç byler toplayın kendinizi başka şyler yapın

Ne Mutlu Türküm Dİyene !
Yaşım 16 ben bi canavar için millete suç atacak biri değilim kime inanacağınızı siz bilirsiniz teşekkürler
Alışverişte hile yaptığını kanıtlayan ekran görüntülerini www.istanbuloyun.com/ikvdestek hattına gönderirseniz işleme konulcaktır.Forumdan işlem yapılmamaktadır
www.istanbuloyun.com | ► İstanbul Kıyamet Vakti ® | ♪ Black Hawk ™
BlackHawk yazdı:Alışverişte hile yaptığını kanıtlayan ekran görüntülerini www.istanbuloyun.com/ikvdestek hattına gönderirseniz işleme konulcaktır.Forumdan işlem yapılmamaktadır
Kendini form sözcüsü olacan sanıyon galiba böle davranıpta avucunu yalayan çok kişi var :mrgreen:
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
- emreburak123
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
İşte senin ne kadar yalancı olduğunu anlıyoruz.
Bana oyunda yaşının 19 olduğunu iddia eden kişi burda 16 yaşında olduğunu söylüyor.
Zaten ne kadar dengesiz biri olduğun buradan belli.
Lütfen beni daha fazla uğraştırma oyununa bak.
2 tane canavar için çok konuştun istiyorsan oyunda pm at ben keseyim 15-20tane canavarda sus artık.
Alpseco
Bana oyunda yaşının 19 olduğunu iddia eden kişi burda 16 yaşında olduğunu söylüyor.
Zaten ne kadar dengesiz biri olduğun buradan belli.
Lütfen beni daha fazla uğraştırma oyununa bak.
2 tane canavar için çok konuştun istiyorsan oyunda pm at ben keseyim 15-20tane canavarda sus artık.
Alpseco