Er Meydanları Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Er Meydanları Hk.

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Herkese merhabalar..

Bildiğiniz gibi Er Meydanları eskisi önemini yitirdi. Oyuncular sadece bu bölgeyi aktarım için kullanıyor. Sizlerle ve yöneticilerle paylaşmak istediğim şey ; Lütfen er meydanlarının tekrar canlanması için savaş sonucunda cazip ödüller verilmesini sağlayın. İnsanların grup bölgelerine mahkum kılınmasından artık vazgeçin. Artık eskisi gibi OKO savaşları olmuyor. Herkes grup bölgesi peşinde. İnsanlar sıkılıyor , oyunu bırakıyor , İkv kan kaybediyor. Dediğim gibi eğer Er Meydanlarında savaş sonucunda cazip ödüller verilirse oyunda az da olsa bir canlanma olacağı konusundayım. Benzer savaşları etkinliklerde yapıyorsunuz ancak etkinliklerin çoğu hüsranla sonuçlanıyor ayrıca etkinlik saatinde oyunda bulunamayan bir çok oyuncu oluyor. Oyunda savaş için tasarlanan bölgenin savaş için kullanılmasını sağlayın , aktarım için değil. Konuya bir Game Master'ın veya bir Developer'ın ilgisiz kalmamasını ve düşüncelerini paylaşmasını rica ediyorum.

Keyifli forumlar.
Kullanıcı avatarı
NothingMan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Re: Er Meydanları Hk.

Mesaj gönderen NothingMan »

Şahsen pek ölmedi denebilir.

Teşkilat sunucusunda lonca savaşları yapılıyor orada :)
Kelle başı 50 m -200 m arası cüzzi bir miktar ödenerek eğlenceli vakit geçirilebiliyor.
>I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent

Yeniyim... Sadece 2007-08 den beri.
Kullanıcı avatarı
EmreSancar
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen EmreSancar »

Ben sadece aktarım için kullanıyorum . 49 un ilk geldigi zamanlarda başladım oyuna o zamandır en fazla 5 savaş yaptım .
Sbskralı
4200 max
41 bin enerji
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bloodthirsty »

aslında verilen ödül değil asıl olay savaşmak ama dediğin gibi pek giren kalmadı
Kullanıcı avatarı
Pasazade
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Pasazade »

Eskiden ödül de veriyordu ( hala veriyor mu bilmiyorum ) ama şimdi şaheser varken millet düşen tek özellikli eşyayı ne etsin
Resim

'' You wanna know a secret? Daddy kills people. ''
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

bloodthirsty yazdı:aslında verilen ödül değil asıl olay savaşmak ama dediğin gibi pek giren kalmadı
Ödülü zaten oyuncuların savaşa yönelmesi için bir araç olarak söyledim. Asıl amaç tabi ki savaşmak ama insanlar item uğruna Grup Bölgelerini bırakıp da Er Meydanlarına girmeye pek yanaşmıyor. Fikir tabi ki sizlerin görüşleri ile de genişletilebilir.

Keyifli forumlar.
Kullanıcı avatarı
NouzaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Gangsta S Side

Mesaj gönderen NouzaR »

WHiTexDeWiL yazdı:Herkese merhabalar..

Bildiğiniz gibi Er Meydanları eskisi önemini yitirdi. Oyuncular sadece bu bölgeyi aktarım için kullanıyor. Sizlerle ve yöneticilerle paylaşmak istediğim şey ; Lütfen er meydanlarının tekrar canlanması için savaş sonucunda cazip ödüller verilmesini sağlayın. İnsanların grup bölgelerine mahkum kılınmasından artık vazgeçin. Artık eskisi gibi OKO savaşları olmuyor. Herkes grup bölgesi peşinde. İnsanlar sıkılıyor , oyunu bırakıyor , İkv kan kaybediyor. Dediğim gibi eğer Er Meydanlarında savaş sonucunda cazip ödüller verilirse oyunda az da olsa bir canlanma olacağı konusundayım. Benzer savaşları etkinliklerde yapıyorsunuz ancak etkinliklerin çoğu hüsranla sonuçlanıyor ayrıca etkinlik saatinde oyunda bulunamayan bir çok oyuncu oluyor. Oyunda savaş için tasarlanan bölgenin savaş için kullanılmasını sağlayın , aktarım için değil. Konuya bir Game Master'ın veya bir Developer'ın ilgisiz kalmamasını ve düşüncelerini paylaşmasını rica ediyorum.

Keyifli forumlar.
Çok doğru söyledin kardeşim.
Resim
Kullanıcı avatarı
saltour100
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: United İndead

Mesaj gönderen saltour100 »

oKo savasları çok güzeldi fakat şimdi birini kes bölgeden ana avrat söver.
Catashrop (L)
Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

Resim
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen bbsnake »

Saf maden verilmesi mantıklı olurdu
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

Çok doğru Söylüyorsun Kardeşim Önemini Yitirdi Ama BeyazKöşkte arada bir Yapılır Eğlence amaçlı ama biraz Daha cazip hale getirilirse Çok güzel olur.
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk

“Genel Etkileşim” sayfasına dön