yarıldımNothingMan yazdı:Baş sağlığı dileklerimizi tekrar sunar,Öbür tarafta başarılar dileriz.
Hahahahaahahburda GÖZÜMDEN YAŞ GELDİ!
Rehber Başvuru : [RELAXEEFENDYY]
Re: Rehber Başvuru : [RELAXEEFENDYY]
En son UltoR tarafından 16 Tem 2012 23:27 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Forum Kurallarına uygun değil.
Sebep: Forum Kurallarına uygun değil.
●●●●AuriL●●●●
●●●●AnduriL●●●●
●●●●AegloS●●●●
●●●●AnduriL●●●●
●●●●AegloS●●●●

Gizlenmiş İçerikGöster
[/color]
KAPALIYIZ KARDEŞ 
RELAXEEFENDYY yazdı:
:lol: :lol:
Çok iyiydi ya yarıldım :lol:
- RELAXEEFENDYY
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ephel Duath

Çok mu düzgün başvurum var sanki karşılıklı şak şuka geçiyoruz.. hani 200 kişilik destek bir bana takarak oynuyor ergen tripli mesajlar atıyor ya bundan haz almıyorum değil hani :geek:
RELAXEEFENDYY
Ferhat SÜSEN
Ferhat SÜSEN
adama bak ya huriler felan süperRELAXEEFENDYY yazdı:
Replay Başvurum yeter kenk :roll:
.....
- jkmoco14
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Reyiz kalmadı forumda
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar
RELAXEEFENDYY rumuzlu arkadaşımızın forum sitesine katılım biçimini oldukça önemsiyorum.Tutup Kars'ta muz yetiştiremezsin ancak Antalya gibi sıcak Akdeniz sıcağında yetişebilir.Bir bitkinin bir hayvanın yada bir insanın hayat bulacağı gelişip büyüyeceği yer mutlaka yaşamsal desteğini rahatlıkla elde edebileceği yerlerdir.Rahat olmadığımız yerde yaşamayı düşünmediğimiz gibi oturup iki-üç laf etmek bile istemeyiz.Ha RELAXEEFENDY yazmış 10 yazı, ha 10 kişi yazmış birer yazı değişen bişey varmı )).Forum sitesi zaten RELAXEEFENDYY götürüyor,tutup Ahmet Mehmet düzgün bişey yazsa teneke bağlıyorlar.Yönetiminde bu işine geldiği için ''biz ne komik adamlarız ne güzel dalga yapıyoruz'' hesap sahiplerinin yazıları, yorumları almış forumu götürmüş başka aleme.Şimdi RELAXEEFENDYY den ne istiyorsunuz anlamadım.Forumun hali buysa eniyi yazanıda RELAXEEFENDYY dir.Yönetimin forum yetkililerin elbirliğiyle yetiştirdiği RELAXEFENDYY e tutup ödül vermeleri gerekirken yaka silkmelerini aklım almıyor.RELAXEEFENDYY sizindir ikvyönetimi.Tepe tepe kullanın.
esekherif
- umutabi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
hayır kardeş o bakırkoyunesekherif yazdı:RELAXEEFENDYY rumuzlu arkadaşımızın forum sitesine katılım biçimini oldukça önemsiyorum.Tutup Kars'ta muz yetiştiremezsin ancak Antalya gibi sıcak Akdeniz sıcağında yetişebilir.Bir bitkinin bir hayvanın yada bir insanın hayat bulacağı gelişip büyüyeceği yer mutlaka yaşamsal desteğini rahatlıkla elde edebileceği yerlerdir.Rahat olmadığımız yerde yaşamayı düşünmediğimiz gibi oturup iki-üç laf etmek bile istemeyiz.Ha RELAXEEFENDY yazmış 10 yazı, ha 10 kişi yazmış birer yazı değişen bişey varmı )).Forum sitesi zaten RELAXEEFENDYY götürüyor,tutup Ahmet Mehmet düzgün bişey yazsa teneke bağlıyorlar.Yönetiminde bu işine geldiği için ''biz ne komik adamlarız ne güzel dalga yapıyoruz'' hesap sahiplerinin yazıları, yorumları almış forumu götürmüş başka aleme.Şimdi RELAXEEFENDYY den ne istiyorsunuz anlamadım.Forumun hali buysa eniyi yazanıda RELAXEEFENDYY dir.Yönetimin forum yetkililerin elbirliğiyle yetiştirdiği RELAXEFENDYY e tutup ödül vermeleri gerekirken yaka silkmelerini aklım almıyor.RELAXEEFENDYY sizindir ikvyönetimi.Tepe tepe kullanın.
Üstü Kalsın... 

- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yok
Güzel bi Espiriydi Güldük
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk