Level madeni etkilermi?
- Criminallll
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Level madeni etkilermi?
Arkadaşlar ben ganoderma madeni için 24 lvl şifa kastım lokman 45 oldu şimdi bi lokman şans arttırıcı alcam karakter 24 lvl maden çıkmamazlık yaparmı yoksa gene 2 torba düşermi yada illa 49 lvlmı olması lazım karakterin madenin çıkması için yoksa farketmezmi gene çıkarmı?
TAHİR ÖZİLBAN Criminalll
Re: Level madeni etkilermi?
Maden çekecek kadar puan ver yeter gerisi önemli değilCriminallll yazdı:Arkadaşlar ben ganoderma madeni için 24 lvl şifa kastım lokman 45 oldu şimdi bi lokman şans arttırıcı alcam karakter 24 lvl maden çıkmamazlık yaparmı yoksa gene 2 torba düşermi yada illa 49 lvlmı olması lazım karakterin madenin çıkması için yoksa farketmezmi gene çıkarmı?
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
maden ile Level in bir alakası yokCriminallll yazdı:Arkadaşlar ben ganoderma madeni için 24 lvl şifa kastım lokman 45 oldu şimdi bi lokman şans arttırıcı alcam karakter 24 lvl maden çıkmamazlık yaparmı yoksa gene 2 torba düşermi yada illa 49 lvlmı olması lazım karakterin madenin çıkması için yoksa farketmezmi gene çıkarmı?
.....
Şöyle bir sıkıntı olur. Madenlere ulaşamassın seviyenden dolayı.
- Tatarian
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Nemesis>
Bazılarında düşük seviye karakterlere daha çok değerli maden çıkıyor diye bir batıl inanç var. Belki tutar. :mrgreen:
Bide üstteki arkadaşın dediği gibi yonca ve gano madenlerine 24 lwl karakter ile ulaşman zor olacaktır.
Bide üstteki arkadaşın dediği gibi yonca ve gano madenlerine 24 lwl karakter ile ulaşman zor olacaktır.

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

- Criminallll
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
Yok şuan gano madeninin yanındayım verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. 
TAHİR ÖZİLBAN Criminalll
ben akreplerdekı yoncaya 25 lwl carımı goturmustum nerdeyse her gun yonca cıkıyodu olabılırTatarian yazdı:Bazılarında düşük seviye karakterlere daha çok değerli maden çıkıyor diye bir batıl inanç var. Belki tutar. :mrgreen:
●●●●AuriL●●●●
●●●●AnduriL●●●●
●●●●AegloS●●●●
●●●●AnduriL●●●●
●●●●AegloS●●●●

Gizlenmiş İçerikGöster
[/color]
KAPALIYIZ KARDEŞ 
Hayır Maden Şans İhtimalinin Karakter ile hiç bir ilgi ve alakası yoktur...Criminallll yazdı:Arkadaşlar ben ganoderma madeni için 24 lvl şifa kastım lokman 45 oldu şimdi bi lokman şans arttırıcı alcam karakter 24 lvl maden çıkmamazlık yaparmı yoksa gene 2 torba düşermi yada illa 49 lvlmı olması lazım karakterin madenin çıkması için yoksa farketmezmi gene çıkarmı?
İyi forumlar..
- kafemeze
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: We Are Family
Forumkral yazdı:Maden çekecek kadar puan ver yeter gerisi önemli değilCriminallll yazdı:Arkadaşlar ben ganoderma madeni için 24 lvl şifa kastım lokman 45 oldu şimdi bi lokman şans arttırıcı alcam karakter 24 lvl maden çıkmamazlık yaparmı yoksa gene 2 torba düşermi yada illa 49 lvlmı olması lazım karakterin madenin çıkması için yoksa farketmezmi gene çıkarmı?
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011