Büyücüye Ejder mi Şifacıya Ashab mı ?
Büyücüye Ejder mi Şifacıya Ashab mı ?
Arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Oyundaki bütçem an itibariyle çok kısıtlı yani ucu ucuna ejder üretebileceğimi düşünüyorum 10-15 gün içerisinde biraz daha uzun süre içerisinde belki ashab. Şifacımın sığınak itemlerinin hepsi tamam 1300 iyileştirme var. Büyücü ise erkek bir büyücü kasıyorum şu an bayan yerine ve bayandan edindiğim tecrübe şu ejderiniz yoksa büyücü oynamayın.. Şimdi böyle bir ortamda hangisini üretmemi önerirsiniz . Ben ejder düşünüyorum yapabilirsem. Çemberlitaşa alınmıyor şifacım ama zırhla beraber 1500 olacak şifa bilemiyorum artık :?
Eminönü : Krobelus
Re: Büyücüye Ejder mi Şifacıya Ashab mı ?
yıl olmuş 2012 sen ashap mı ejder mi soru soruyorsun cevren varsa dizerim diyosan ejder cevren yoksa ashap şifa dizmesi daha kolay
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dogu imparatorlugu
Ejder uretmen buyucunu direk bolgelere sokmani saglicaktir. Ancak buyuculerin az item aldigini dusunursek sifana saheser uretmen daha kisa surede dizmeni saglar
Bana sorarsan ashab yerine mev asa basman daha mantikli olucaktir ..fundi itemlerini tamamladiktan sonra mev asayla sifacini cemberlide her turlu bolgeye sokabilecegini dusunuyorum ..karar senin
Bana sorarsan ashab yerine mev asa basman daha mantikli olucaktir ..fundi itemlerini tamamladiktan sonra mev asayla sifacini cemberlide her turlu bolgeye sokabilecegini dusunuyorum ..karar senin
- DumanistBrotHer
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Şifacıya Asab Yerine Mevlana Asa üret Fundi Zırh Ve kolye Yüzüğün Olsun Her Tür grup bölgesine Girersin Hem Şifaya Mevlana üretmek Büyüye ejder Üretmekten Daha Kolaydır ...

Rammstein (BayKuş Modeli Kral Asa^^)
Karadumanist (BayKuş B*ku Şifası Asa^^)