Büyücüye Ejder mi Şifacıya Ashab mı ?

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
KiLL4FuN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Büyücüye Ejder mi Şifacıya Ashab mı ?

Mesaj gönderen KiLL4FuN »

Arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Oyundaki bütçem an itibariyle çok kısıtlı yani ucu ucuna ejder üretebileceğimi düşünüyorum 10-15 gün içerisinde biraz daha uzun süre içerisinde belki ashab. Şifacımın sığınak itemlerinin hepsi tamam 1300 iyileştirme var. Büyücü ise erkek bir büyücü kasıyorum şu an bayan yerine ve bayandan edindiğim tecrübe şu ejderiniz yoksa büyücü oynamayın.. Şimdi böyle bir ortamda hangisini üretmemi önerirsiniz . Ben ejder düşünüyorum yapabilirsem. Çemberlitaşa alınmıyor şifacım ama zırhla beraber 1500 olacak şifa bilemiyorum artık :?
Eminönü : Krobelus
Kullanıcı avatarı
NIHATKcmn
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Re: Büyücüye Ejder mi Şifacıya Ashab mı ?

Mesaj gönderen NIHATKcmn »

yıl olmuş 2012 sen ashap mı ejder mi soru soruyorsun cevren varsa dizerim diyosan ejder cevren yoksa ashap şifa dizmesi daha kolay
Warcaptainn
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Dogu imparatorlugu

Mesaj gönderen Warcaptainn »

Ejder uretmen buyucunu direk bolgelere sokmani saglicaktir. Ancak buyuculerin az item aldigini dusunursek sifana saheser uretmen daha kisa surede dizmeni saglar
Bana sorarsan ashab yerine mev asa basman daha mantikli olucaktir ..fundi itemlerini tamamladiktan sonra mev asayla sifacini cemberlide her turlu bolgeye sokabilecegini dusunuyorum ..karar senin ;)
Kullanıcı avatarı
DumanistBrotHer
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen DumanistBrotHer »

Şifacıya Asab Yerine Mevlana Asa üret Fundi Zırh Ve kolye Yüzüğün Olsun Her Tür grup bölgesine Girersin Hem Şifaya Mevlana üretmek Büyüye ejder Üretmekten Daha Kolaydır ...
Resim
Rammstein (BayKuş Modeli Kral Asa^^)
Karadumanist (BayKuş B*ku Şifası Asa^^)

“Büyücü” sayfasına dön