Ayının gücü
- NouzaR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gangsta S Side
Re: Ayının gücü
meteoritciyim adam defans modundayken fazla bişi vuramadım ofansa geçti ağır sert ayı falan 25 e kadar indi.

-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ASiL
Ya zaten ayının gücünü azalttılar ayının ws dışında espirisi kalmadı
istiyosanız komple kaldırsınlar
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Doğru diyor vurdurmayacan kendine zaten yavaş hayvan önceden düz vuruşu 600 küsürdü şimdi 200 zor vuruyor.TeknoBYraM yazdı:Ya zaten ayının gücünü azalttılar ayının ws dışında espirisi kalmadıistiyosanız komple kaldırsınlar
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
- BlackStell
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Türk Büyükleri
O levelde hem ağır hem sert vuruluyomuydu yaNouzaR yazdı:meteoritciyim adam defans modundayken fazla bişi vuramadım ofansa geçti ağır sert ayı falan 25 e kadar indi.
Eksilmesin Hiçbirşey, Hiçbirşeyden Dahi Olsa Kalsın Biraz..
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
BlackStell yazdı:O levelde hem ağır hem sert vuruluyomuydu yaNouzaR yazdı:meteoritciyim adam defans modundayken fazla bişi vuramadım ofansa geçti ağır sert ayı falan 25 e kadar indi.
kardeş buyuk faıl verdın harbıden :?
●●●●AuriL●●●●
●●●●AnduriL●●●●
●●●●AegloS●●●●
●●●●AnduriL●●●●
●●●●AegloS●●●●

Gizlenmiş İçerikGöster
[/color]
KAPALIYIZ KARDEŞ 
Bu gibi şikayetler defalarca gelmiş ve yöneticiler tarafından defalarca yeniden gündeme gelip testler yapılmıştır ve sonuç bütün sınıflar eşittir ha şu olay var avantaj/dezavantaj Örn:Şifacı Öldürmek Zorlar ama şifacının seni öldürmesi pek hızlı olmaz Savaşçı Yüksek Fiziksel Hasar Ve Yüksek Fiziksel Savunma avantajı vardır ama dezavantajı Menzili Yakındır Büyücüde ise avantaj Yüksek Büyüsel Saldırı Verir ve hem uzun hem yakın menzilde büyü kullanabilir ancak bir savaşçı yakın menziline girince pek şansı yoktur... Bu verdiğim Örnekler PvP için Grup Bölgelerinde Biraz Daha Farklı...NouzaR yazdı:Böyle bir saçmalık olabilirmi 49 lvl büyücüyüm 36 lvl savaşcı kestim 25 canla ayının kanatması öldürdü beni :evil:
İyi Forumlar...
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
NouzaR yazdı:kardeşim zaten savaşçı oyunun en iyi ve en cok vuran classı bide üstüne ayı eklenince artık ne diyeyim :ugeek:
Oyunun en çok hasar veren "SINIFI" büyücüdür birader
svh olarak buyucuturkoxHAMSTER yazdı:NouzaR yazdı:kardeşim zaten savaşçı oyunun en iyi ve en cok vuran classı bide üstüne ayı eklenince artık ne diyeyim :ugeek:
Oyunun en çok hasar veren "SINIFI" büyücüdür biradersavaşçıyla 25 bin vurdun mu sen hiç
●●●●AuriL●●●●
●●●●AnduriL●●●●
●●●●AegloS●●●●
●●●●AnduriL●●●●
●●●●AegloS●●●●

Gizlenmiş İçerikGöster
[/color]
KAPALIYIZ KARDEŞ 
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
xAuriLx yazdı:svh olarak buyucuturkoxHAMSTER yazdı:NouzaR yazdı:kardeşim zaten savaşçı oyunun en iyi ve en cok vuran classı bide üstüne ayı eklenince artık ne diyeyim :ugeek:
Oyunun en çok hasar veren "SINIFI" büyücüdür biradersavaşçıyla 25 bin vurdun mu sen hiç
sadece svh olarak değil. örneğin tek bir büyücü ile tek bir savaşçının hedef kestiğini düşünelim.büyücü savaşçıdan 10 kat hızlı keser.