Asit illa 1000 olmak zorunda mı?
- MAOTUN
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Mutlak Seveceksin Beni
Asit illa 1000 olmak zorunda mı?
Benim şuan evo setim var direnç item olarakta ;aktar ateş direnç(ismini unuttum) yüzük üaremit papağan , zilifon vahşi ceket , vahşi kolye ve m2.5 element ve fizik gözlükler var.120 120 puanları dağıttım ateş i 1000ledim ama asit 942de kaldı , asit i 1000lersem zırh düşüyor .İlla 1000 olmak zorunda mı asit ?
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
- EmreSancar
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: Asit illa 1000 olmak zorunda mı?
Ateş 1000 olsun asit 900lerde kalsada olur zırh 75 olmak zorunda . can kaç oluo ?
Sbskralı
4200 max
41 bin enerji
4200 max
41 bin enerji
- MAOTUN
- Işık Hanım'ın Elemanı
30 bin
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
- EmreSancar
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
30 bin yeterli sayılır ama yanında can iksiri bulundur (Dinazor iksir) . eger bb kaçarsa tek yersin. canını arttırmaya çalış .
Sbskralı
4200 max
41 bin enerji
4200 max
41 bin enerji
- MAOTUN
- Işık Hanım'ın Elemanı
37 bin canım var evo setli ver Farabi ^ Solucan balyozla birlikte.Farabi Farabi ceket basmam gerek mi oraya kadar gitmek için ? Ayrıca kaç tane kudret ve can iksiri almam lazım yanıma
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
kudret olarak dusuk lwl lerı al dınazor lazım olur amaMAOTUN yazdı:37 bin canım var evo setli ver Farabi ^ Solucan balyozla birlikte.Farabi Farabi ceket basmam gerek mi oraya kadar gitmek için ? Ayrıca kaç tane kudret ve can iksiri almam lazım yanıma
●●●●AuriL●●●●
●●●●AnduriL●●●●
●●●●AegloS●●●●
●●●●AnduriL●●●●
●●●●AegloS●●●●

Gizlenmiş İçerikGöster
[/color]
KAPALIYIZ KARDEŞ 
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
MAOTUN yazdı:37 bin canım var evo setli ver Farabi ^ Solucan balyozla birlikte.Farabi Farabi ceket basmam gerek mi oraya kadar gitmek için ? Ayrıca kaç tane kudret ve can iksiri almam lazım yanıma
Tilki ve fare iksir al yada üret.Üretmen daha ucuza gelir.İyi bir grupla x keserken en fazla 5 tilki içersin.O bile zor aslında.Ne olur ne olmaz garanti olsun dersen bir kesim için 10 tane al yanına zaten artar büyük ihtimalle.3-4 tanede enerji iksiri olsun yanında.Bb kaçarsa 20-25k yersin.O sırada içersin 1 tane.Şifacı biraz rahatlar.
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Olmak zorunda değil ama şifacının iksir harcama durumu var.
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: We Are Legend
X in rahat ve grubu yormadan kesimi için 32 k can ve yüksek bir savunma gerekir.29 K Ateş 1000 Asit 822 Kesen arkadaşım var.Daha sonra canını 33 k ya çıkardı,ve gerçekten çok rahat kesildiğini söyledi.Yani Asit seni 700 e kadar kurtarır.Fazla kafana takma ateşi 1000le tamam.Ancak X den kritik yemek ve grubu yormak istemiyorsan ki Özellikle şifacıyı Canının 32 k ve üzerinde olması şart.Aksinde Kritik yemen kaçınılmaz.
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Deepmaker yazdı:X in rahat ve grubu yormadan kesimi için 32 k can ve yüksek bir savunma gerekir.29 K Ateş 1000 Asit 822 Kesen arkadaşım var.Daha sonra canını 33 k ya çıkardı,ve gerçekten çok rahat kesildiğini söyledi.Yani Asit seni 700 e kadar kurtarır.Fazla kafana takma ateşi 1000le tamam.Ancak X den kritik yemek ve grubu yormak istemiyorsan ki Özellikle şifacıyı Canının 32 k ve üzerinde olması şart.Aksinde Kritik yemen kaçınılmaz.
Herkes bunları söylüyor.Bu durumda yük tanka kalıyor.Bb ci nin bb kaçırma ihtimaline göre adam aranıyor.O zaman bb ci adam gibi oynayıp kaçırmasın.Adam bb kaçırıyorsa tank ne yapsın.Bende buna uyuz oluyor.Bb'cinin hata yapma ihtimaline göre mi tank aranıyor yani ?