fundi yüzük kolye zırh m2 şifa ibni ceco pant ibni ibni asa(motordan düşen) m2 şifa gözlük+bolca iksir ile gbmx e girebilirmiyim bu arada ibni ibni asa yükseltme ibni cevo cevo yükselt diyenler olcuak ama ibni cevo cevo yükseltirsem iyileştirme düşücek olan olmaz saınırm
gbmx e şifa
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
gbmx e şifa
biliyorum yeri değil ama şifacı sınıfına bakan yok
konuya geçelim
fundi yüzük kolye zırh m2 şifa ibni ceco pant ibni ibni asa(motordan düşen) m2 şifa gözlük+bolca iksir ile gbmx e girebilirmiyim bu arada ibni ibni asa yükseltme ibni cevo cevo yükselt diyenler olcuak ama ibni cevo cevo yükseltirsem iyileştirme düşücek olan olmaz saınırm

- NothingMan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: gbmx e şifa
2 kere aynı itemi yazıp , ibni ibni asa motordan düştü diyip, coco pantbloodthirsty yazdı:biliyorum yeri değil ama şifacı sınıfına bakan yokkonuya geçelim
fundi yüzük kolye zırh m2 şifa ibni ceco pant ibni ibni asa(motordan düşen) m2 şifa gözlük+bolca iksir ile gbmx e girebilirmiyim bu arada ibni ibni asa yükseltme ibni cevo cevo yükselt diyenler olcuak ama ibni cevo cevo yükseltirsem iyileştirme düşücek olan olmaz saınırm![]()
![]()
Konuya dönersek,
Cevo yu yükseltmezsen şifacı yı anlamamışsın demek bu 1
700 küsur iyileştirme ile gaffar kesenler var bu 2
Bolca kudret iksiri nin yanında bolca ruhçalan iksirin olmalı...
Burdan yola çık artık :arrow: :ugeek:
>I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent
Yeniyim... Sadece 2007-08 den beri.
Yeniyim... Sadece 2007-08 den beri.
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
Merhaba,
Konu Karakter Okulları ‹ Şifacı bölümüne taşınmıştır.
Bilginize.
Konu Karakter Okulları ‹ Şifacı bölümüne taşınmıştır.
Bilginize.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Old Brothers
Şifacı sınıfının vazgeçilmezidir "büyü kritik" olayı.Demem o ki Cevriye efsunu yükseltmelisin.Ayrıca arkadaşında belirttiği gibi yanından bolca kudret ve büyü kritik iksirlerini eksik etmezsen sorunsuz güzel kesim yapabilirsin.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
ilk olarak yazım hatalarına takılma hata olabiliyorNothingMan yazdı:2 kere aynı itemi yazıp , ibni ibni asa motordan düştü diyip, coco pantbloodthirsty yazdı:biliyorum yeri değil ama şifacı sınıfına bakan yokkonuya geçelim
fundi yüzük kolye zırh m2 şifa ibni ceco pant ibni ibni asa(motordan düşen) m2 şifa gözlük+bolca iksir ile gbmx e girebilirmiyim bu arada ibni ibni asa yükseltme ibni cevo cevo yükselt diyenler olcuak ama ibni cevo cevo yükseltirsem iyileştirme düşücek olan olmaz saınırm![]()
![]()
,ve ibni ibni asa yı yükseltmek
birde ibni cevo cevo yükseltmek
)
Konuya dönersek,
Cevo yu yükseltmezsen şifacı yı anlamamışsın demek bu 1
700 küsur iyileştirme ile gaffar kesenler var bu 2
Bolca kudret iksiri nin yanında bolca ruhçalan iksirin olmalı...
Burdan yola çık artık :arrow: :ugeek:
'Cevo yu yükseltmezsen şifacı yı anlamamışsın demek' demişsin belirttiğim gibi şu anda çok fazla arkdaşım kalmadı oyunda o yüzden benim iyileştirmem bakıcaklar cevoyu parlatmama değil o yüzden ibniyi parlatıcam
arkdaşa belirttiğim gibi oyunda arkdaşım kalmadığı için ilk olarak iyileştirmeme bakıcaklar o yüzden ibniyi parlatıyorum yoksa tabiki cevo daha önemliTURKIYEIMPARATOR yazdı:Şifacı sınıfının vazgeçilmezidir "büyü kritik" olayı.Demem o ki Cevriye efsunu yükseltmelisin.Ayrıca arkadaşında belirttiği gibi yanından bolca kudret ve büyü kritik iksirlerini eksik etmezsen sorunsuz güzel kesim yapabilirsin.
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: We Are Legend
bak kardes iyilestirmeye bakiyorlar bakmasina ama buyu kritik vazgecilmezdir.Adam sana ilk buyu kritik kac diye soracak 600 kusur iyilestirme ile gaffara gidip kesenler var sen motorinden dusen asanin cevosunu yukselt pisman olmazsin direk stuya girersin emin ol
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
1400e yakın iyileştirmen olmalı.Cevriyeyi yükselt+ruh iksir iç paşalar gibi oyna
Yerinde olsam ibni ibni ceketi üretmezdim en iyisi ibni cevriye veya mağara ruh ceket
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Lonca: Hasta La Vista
Dışarda iyleştirmene bakarlar, içeri girdiğinde kritik olmadan iksir içmek için süre bile yetmez. kesemezsen bir daha yüzüne bile bakmazlar.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu