Geçenlerde masaüstü pc'im arızalandı.Ve belli bir süre kullanamayacağım.Neyse ki Laptop var.Ancak bir sorun var hemde büyük bir sorun.Ben ikv yi laptop a kurdum.Bilgisayarıda sınadım ikv uygundur diyor.Oyunu kurdum girdim.
Ancak oyuna girene kadar herşey normaldi.Oyuna girince şok oldum ve görüntü iyi değil hiçbirşey gözükmüyor.Yerler filan karısmıs ekran yani önümü göremiyorum nitekim oyunu oynayamıyorum.Daha önce konu açmıstım ancak çözüm bulamadım.
Laptopdaki ekran kartı Intel(R) Graphics Media Accelerator Driver for Mobile.Acaba bu ekran kartı ikv için uygun değil mi.Yetkili bilen birinden yardım bekliyorum biri açıklasın lütfen çözüm yok mudur ? Düzgün şekilde oynayabilmem için hiçbir çözüm yok mu ? Benim anlıcağım sekilde biri anlatsın lütfen çözümü varsa ?
Sanırım sende poligon sorunu var. Ekranında gri siyah parçalar çıkıyor buda oyunu oynamanda sorun meydana getiriyor. Tamamen ekran kartı ile ilgili bir sorun Ati ekran kartlarında bu sorun fazlasıyla görülüyor. Ya ekran kartını değiştireceksiniz yada bu şekilde oynamaya devam edeceksiniz. Bir öneri ekran kartı sürücüsünü güncelleyin derim ama genede sorunun halolacağını sanmam.
MasumprenS yazdı:Merhaba bende laptop kullanıyorum ama böyle bahsettiğin bir sorunla karşılaşmadım henüz..
Kullandığım Laptop un bazı özeliklleri:
Intel Core 2 Quad İşlemci Q9000, İşlemci Hızı 2.00 GHz
4 GB DDR3 1066 MHz Bellek
500 GB SATA Harddisk
15.4" WXGA (1440x900) TFT Renkli Ekran
1 GB DDR3 256 Bit nVIDIA GeForce 9800GS Ekran Kartı
Unutmadan casper markası.
Sende bir sorun olmaması normal.Ekran kartın Nvidia yani ikv yi düzgün şekilde oynatan 2 ekran kartından biri.Diğeride ati dir.Bir üst yorumda arkadas ati sorun yapıyor demiş.Katılmıyorum.Ati ve Nvidia ikv yi sorunsuz calıstırır.Ancak benim ekran kartı Intel yani sorun burda ekran kartı şuan son sürümde güncelledim.Sorun devam ediyr malesef :S ne yapıcam bilmiyorm.