Ecel Getiren işe yaramıyor diyenlere cevap ...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Re: Ecel Getiren işe yaramıyor diyenlere cevap ...

Mesaj gönderen Rapkoliq »

Yaw anlamadım ben niye pişman değilimde siz pişman oldunuz :?
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Konuyu açan rapkoliq kardeşim bilmeden yorum yapmamanı şiddetle tavsiye ediyorum.Ben oyunda ecel getirene ilk sahip olanlardanım fan art dolayısıyla,ve aylarca denedim.Her türlü efsun ile.Hiçbir işe yaramıyor.Buradan millete akıl vereceğine oyunda gezip görmeni öneririm.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
okansss58
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen okansss58 »

Peki latif işe yarıyormu..
Kullanıcı avatarı
xYuRtSeVeNx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen xYuRtSeVeNx »

konu açan arkadaşım bak şimdi

eskiden alman okucu +kütükle 15bn bile vuruluyordu dalton dıs balta ile en fazla 9 bin v.belemen balta diyim vurulabiliodu bu kanıtlanmıştır.

ama ecel getiren ahsarı akfa ve balyoza göre çok düşük a<ma efsunu fazla full element +yücelen kafa ile ws yap hiç bir fark etmiyor ama ful yücelen + elemen t kafa al yine fark etmiyor ama ecel getiren hasarı düşük oldugu için

pek işe yaramıyor sadece efsunundaki max oranı yüksek o max olamsa ecel çöpp bunu kafanıza sokun !!!!!
Resim

Ne Mutlu Türküm Dİyene !
Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Suskunjackal »

Merhabalar ;

Bu şaheserler cok düşünmemizi istiyorlar.
Bu aynı Bilge tek item ful olan bi büyücünün, ful Azat Cevriye olan bi büyücüden daha güçlü görünmesi gibidir.Bilge takımla 5000 6000 gibi büyük bir hasar veriliyor (yeni güncellemeyle gelen %25 bonus hasar ile birlikte).Azat Cevrıe kullan büyücü ise maksimum 4700 5000 hasar verebiliyor.Yalnız unutulan birşey var ki 2.büyüler.Bilge takımı kullanan büyücünün elektrık vurusu 1500 ü geçmez ama Azat Cevrie giyen birinin buz vuruşu 3500 4000 gelıyor.Hesaplayalım; (Azat Cevrie) 4700 + 4000 = 8700 . (Bilge tek item) 5500 + 1500 = 7000 .Bilge takımla nacizane vuruşlar yapabilirsiniz ama asla Azat Cevrie birini kesemezsiniz.

Azat Cevrıe'yi Ecel Getiren, Bilge tek itemi kafa koparan/balyoz gibi düşünürsek Ecel Getiren hızıyla üstün gelecektir.Herşeyin 1 vuruştan ibaret olmadıqını biliyoruz , ne canavar keserken 1 vuruş yapıyor ne vs atarken lütfen daha kapsamlı düşünelim...
Kullanıcı avatarı
nabuforum
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen nabuforum »

Öncelikle selam.
Üzerimde full yücelen halit girmenç ile buz büyücüsü denedim ecel getiren ile fakat kesilmiyor.kesilse bile şans zihin tutulması, kritik vs sizin enerjiniz maksimum 10 dur.
Buz büyücüsünü yücelen halit girmenc set ile kafa veya balyoz ile kesmeye kalkarsanız ağlatırsınız 40 veya 30 can enerjiniz kalır.
Ecel getireni element ile denemeyin zaten onun için yapılmamış benim görüşüm.Ancak her nekadar hasarı yüksek gibi görünsede vuruşları gerçek manada çok düşük.
Latif ile bir akrep e ağır vuruş ile 3900 vurursun ama ecel getiren maksimum 2600 2700 vuruş ağır vuruş.
Teşkilat sunucusunda etraflıca konu konuşuldu ve fotoğraflar ile bende paylaştım konuyu oradan da bakabilrsiniz.
Bu konuyu açan arkadaş fikrini yazmış ancak ecel getireni kullanmak nasip olmamış belli :)
Ecel getirenin hızıyla üstün geleceğini söyleyen arkadaşda yanılıyor çünkü o kadar çok ıska geçiyorki inanamazsınız,
bir efsunu size 20 saldırı vermesine rağmen ;)
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
Kullanıcı avatarı
IzMiRLiHaSaNN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen IzMiRLiHaSaNN »

Ben ecel getireni vs silahı olarak yorumluyorum. Nedenini söliyeyim hemen..

Full element adam neden 1200 vuruyorum vs de diye yakınmasın hiç. Kaç vurduğunuz önemli değil önemli olan seri vuruşlar. Üstünüzü kritik yaparsanız ecelin kritiği 1700-2100 arası olduğunu düşünülürse büyük bir üstünlük sağlıycak size. Ecelde yeterince saldırı var araya kritik serpmek hiç fena olmaz. Dediğimi deneyin bide bakalım.

İyi oyunlar.
IzMiRLiHaSaN
Anatomy
Pasifik
Skulkinq
Skykinq
Kullanıcı avatarı
abdullatif82
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen abdullatif82 »

ecel getiren hayvan kasmak için değildir . aksine ecel ws için tasarlanmıştır saldırı puanın yüksek olmasıda buna bir delildir . max hasarı da element ile denk gelmesi için yüksek tutulmuş yücelene nazaran . ve ecel 1500 vuruyorsa bu kötü olduğunu göstermez çünkü ecel 2 snde vuruş yapar kafa ve balyoz 3 snde dolayısıyla ecelin 3 sn lik vuruş ortalaması 2250 olurki 49 lvl bi kafa veya balyoz bu hasarı yakalayamaz .
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy

zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
Kullanıcı avatarı
Kralbenim
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Kralbenim »

ikvking yazdı:
Rapkoliq yazdı:Selam,

Peki sorsana kardeş adamın üstünü Full max mı ?

Full max ise ben sadece düşüncemi söyledim ama adamın mesajında Max item içeriği yok !
arkadaşim, adam full max olmasa kafa koparanla 4000 vurabilir mi hangi akıl ve mantıkla bunu yazıyorsun
Ben tılsımda full yüc.haliti sayılırım 2 item hariç arkadaşın dedigi gibi normal 4000 sert 3600 agır 4100 gibi vuruluyor kritik 5100 5500 arasıdır eger ecel dediginiz gibi ise üretmeye degmez saygılar
Resim
Kullanıcı avatarı
pusula
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen pusula »

yaramasa boş boş koymazlardı =)
Resim

Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...

İstanbul Kıyamet Vakti / Meran [PusuLa]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön