Büyücüler hiç şansım yok demeyin!
- thebn
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sonsuzluğa I Doğru
Büyücüler hiç şansım yok demeyin!
Demin X kestik daha 3 dakika olmadı şifacı olarak girdim 8 tane iksir içtim (1 Ruh çalan 7 Ejderha), bir tane büyücü arkadaşım vardı oda sadece 1 ejderha içti o da sadece öldüğünden. Şimdi siz söyleyin 7 ejderha iksir içmiş kişiye mi düşmesi mantıklı 1 ejderha içmiş kişiye mi düşmesi mantıklı (Bir de o ejderhaları almak var) ona göre kafanızda yorumlayın boş yere "Artık efsun düşsün.", "Nedir bu şans sistemi!" diye konular açmayın.
Sbskralıxşifa
We're not the problem. We're the solution.
I'm not human. I'm an Alpha.
- umutabi
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Büyücüler hiç şansım yok demeyin!
Sen git sbs ye çalışthebn yazdı:Demin X kestik daha 3 dakika olmadı şifacı olarak girdim 8 tane iksir içtim (1 Ruh çalan 7 Ejderha), bir tane büyücü arkadaşım vardı oda sadece 1 ejderha içti o da sadece öldüğünden. Şimdi siz söyleyin 7 ejderha iksir içmiş kişiye mi düşmesi mantıklı 1 ejderha içmiş kişiye mi düşmesi mantıklı (Bir de o ejderhaları almak var) ona göre kafanızda yorumlayın boş yere "Artık efsun düşsün.", "Nedir bu şans sistemi!" diye konular açmayın.
Üstü Kalsın... 

- thebn
- Sahaf Yardımcısı

Dostum ben 4 senelik oyuncuyum ve lise 3 e geçtim + adam akıllı yorum atacaksan atsaydın, zeka yaşını belli etmek için değil.umutabi yazdı:Sen git sbs ye çalışthebn yazdı:Demin X kestik daha 3 dakika olmadı şifacı olarak girdim 8 tane iksir içtim (1 Ruh çalan 7 Ejderha), bir tane büyücü arkadaşım vardı oda sadece 1 ejderha içti o da sadece öldüğünden. Şimdi siz söyleyin 7 ejderha iksir içmiş kişiye mi düşmesi mantıklı 1 ejderha içmiş kişiye mi düşmesi mantıklı (Bir de o ejderhaları almak var) ona göre kafanızda yorumlayın boş yere "Artık efsun düşsün.", "Nedir bu şans sistemi!" diye konular açmayın.
Sbskralıxşifa
- umutabi
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
tm krdş o zaman lygs ye çalışsana adını da lygskralıxşifa koythebn yazdı:Dostum ben 4 senelik oyuncuyum ve lise 3 e geçtim + adam akıllı yorum atacaksan atsaydın, zeka yaşını belli etmek için değil.umutabi yazdı:Sen git sbs ye çalışthebn yazdı:Demin X kestik daha 3 dakika olmadı şifacı olarak girdim 8 tane iksir içtim (1 Ruh çalan 7 Ejderha), bir tane büyücü arkadaşım vardı oda sadece 1 ejderha içti o da sadece öldüğünden. Şimdi siz söyleyin 7 ejderha iksir içmiş kişiye mi düşmesi mantıklı 1 ejderha içmiş kişiye mi düşmesi mantıklı (Bir de o ejderhaları almak var) ona göre kafanızda yorumlayın boş yere "Artık efsun düşsün.", "Nedir bu şans sistemi!" diye konular açmayın.
Üstü Kalsın... 

- thebn
- Sahaf Yardımcısı

Tamam dostum, sen o küçük aklına böyle şeyleri yorumlamaya devam et. Adam akıllı yorum atacak varsa beklerim.umutabi yazdı:tm krdş o zaman lygs ye çalışsana adını da lygskralıxşifa koythebn yazdı:Dostum ben 4 senelik oyuncuyum ve lise 3 e geçtim + adam akıllı yorum atacaksan atsaydın, zeka yaşını belli etmek için değil.umutabi yazdı:Sen git sbs ye çalışthebn yazdı:Demin X kestik daha 3 dakika olmadı şifacı olarak girdim 8 tane iksir içtim (1 Ruh çalan 7 Ejderha), bir tane büyücü arkadaşım vardı oda sadece 1 ejderha içti o da sadece öldüğünden. Şimdi siz söyleyin 7 ejderha iksir içmiş kişiye mi düşmesi mantıklı 1 ejderha içmiş kişiye mi düşmesi mantıklı (Bir de o ejderhaları almak var) ona göre kafanızda yorumlayın boş yere "Artık efsun düşsün.", "Nedir bu şans sistemi!" diye konular açmayın.
Sbskralıxşifa
- onurala
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
lygs diye bir şey mi çıktı her dakika yeni bir şey çıkarıyor milli eğitim işimiz yaşumutabi yazdı:tm krdş o zaman lygs ye çalışsana adını da lygskralıxşifa koythebn yazdı:Dostum ben 4 senelik oyuncuyum ve lise 3 e geçtim + adam akıllı yorum atacaksan atsaydın, zeka yaşını belli etmek için değil.umutabi yazdı:Sen git sbs ye çalışthebn yazdı:Demin X kestik daha 3 dakika olmadı şifacı olarak girdim 8 tane iksir içtim (1 Ruh çalan 7 Ejderha), bir tane büyücü arkadaşım vardı oda sadece 1 ejderha içti o da sadece öldüğünden. Şimdi siz söyleyin 7 ejderha iksir içmiş kişiye mi düşmesi mantıklı 1 ejderha içmiş kişiye mi düşmesi mantıklı (Bir de o ejderhaları almak var) ona göre kafanızda yorumlayın boş yere "Artık efsun düşsün.", "Nedir bu şans sistemi!" diye konular açmayın.
Courtneyx
Mestrov
PFİZER
Mestrov
PFİZER
Büyücüler iksir içmiyor diye onlara bişey düşmesin o zaman.thebn yazdı:Demin X kestik daha 3 dakika olmadı şifacı olarak girdim 8 tane iksir içtim (1 Ruh çalan 7 Ejderha), bir tane büyücü arkadaşım vardı oda sadece 1 ejderha içti o da sadece öldüğünden. Şimdi siz söyleyin 7 ejderha iksir içmiş kişiye mi düşmesi mantıklı 1 ejderha içmiş kişiye mi düşmesi mantıklı (Bir de o ejderhaları almak var) ona göre kafanızda yorumlayın boş yere "Artık efsun düşsün.", "Nedir bu şans sistemi!" diye konular açmayın.
Bir çarım bilem yok
lygs ne lan yenımı cıktı odaumutabi yazdı:tm krdş o zaman lygs ye çalışsana adını da lygskralıxşifa koythebn yazdı:Dostum ben 4 senelik oyuncuyum ve lise 3 e geçtim + adam akıllı yorum atacaksan atsaydın, zeka yaşını belli etmek için değil.umutabi yazdı:Sen git sbs ye çalışthebn yazdı:Demin X kestik daha 3 dakika olmadı şifacı olarak girdim 8 tane iksir içtim (1 Ruh çalan 7 Ejderha), bir tane büyücü arkadaşım vardı oda sadece 1 ejderha içti o da sadece öldüğünden. Şimdi siz söyleyin 7 ejderha iksir içmiş kişiye mi düşmesi mantıklı 1 ejderha içmiş kişiye mi düşmesi mantıklı (Bir de o ejderhaları almak var) ona göre kafanızda yorumlayın boş yere "Artık efsun düşsün.", "Nedir bu şans sistemi!" diye konular açmayın.
●●●●AuriL●●●●
●●●●AnduriL●●●●
●●●●AegloS●●●●
●●●●AnduriL●●●●
●●●●AegloS●●●●

Gizlenmiş İçerikGöster
[/color]
KAPALIYIZ KARDEŞ 
beyin bedava eleman sen konu açmadan önce otur 10 gün düşün abuk subuk post kasmaya konu açma
Linkin emekli
PsiKoLoTiK emekli
Büyücüxlinkin emekli
Şifacılinkin emekli

PsiKoLoTiK emekli
Büyücüxlinkin emekli
Şifacılinkin emekli