Üstad D.B'yi Anıyoruz...
CcC BayKuş ReyiZ Forum Loncası CcC
MPGD Tarihi
Kuruluşu
7 Temmuz 2011 Tarihinde Benim Tarafımdan Kurulan Bir Gruptur Burak - Can - Ferhat - Theanswer -Toker- Zonguldakli Gibi Forum Loncamıza Destek Verip İlerlemesini Sağlayan İlk Arkadaşlarımızdır. Sonra Bu Aile Çok Genişledi.
Yükselişi :
13 Temmuzda Meran Püskevitsizler Derneğini (MPD) İsim Benzerliği Yüzünden İsim Değişikliğine Gidip Meran Püskevitsiz Gençler derneği Olmuştu Ve 25 Tane Üyeyle Yoluna Devam Etmiştir.VE 25000 İleti (25 Bin)Boru Mu ?? Hayır Değil
Duraklama Devri :
Konumuz 2 Kere Kilitlense de Pitbull Forum Yetkilisi Saygı Değer Dostumuz Celal Bu Hareketleri Engelleyip Kilitlerimizi Açmıştır.. Burak Kardeşimiz Askere Gittikten Sonra Konumuzdaki Kısır Döngü Başlamış Ve Çökme Devrine Girmiştir..
Çöküş Dönemi
Ferhat İle Ben Ne Kadar Uğraşsak da Çökmeyi Durduramadık Celal Kardeşimiz de tam O Sırada forum Yöneticiliğine Ara Verdi ve Blackparadise adlı Yönetici MPGD'yi Sonsuza Dek Kapattı.Yeni Oluşumlar Başlatmak İstedik M-GAF - M-İsotçular Gibi Aynı İzden Yürüyen Gruplarımız Blackparadise Adlı Forum Yöneticisi Tarafından Tekrardan Bir Bir Kilitleniyordu Ara Vermemiz Gerektiğini Anlamıştık.. Gruplarımız Uzun Ömürlü Olmuyordu.. 15 Nisan 2012 Tarihinde Artık Tüm Konularımız Kilitlenmişti... Ferhat İle Ben Yeniden Birşeyleri Başlatmak İçin Çaba Göstercektik Bu Burada Kalmamalıydı Meran Forumunda Sayıca Üstün Olmalıydık
MPGD Küllerinden Yeniden Canlanışı
1-2 Arkadaşımızın Daha Desteğini Aldıktan Sonra Aynı Tarih de CcC BayKuş ReyiZ CcC Forum Loncasını Kurduk MPGD İle Hat safada Meran Postunu Yükselten Arkadaş Grubu yine Buradaydı... 07/Temmuz /2012 Baykuş Forum Loncası Resmen Açıldı.. Hedefimiz 1.000.000 İleti...
Bize Yönetimden Gelen Destekler de Yalnız Olmayacağımızı Gösterdi.
*respected
*ultor
*dragon
Gibi Celal (Pitbull) Kadar Olmasalarda Bizim Konumuza Sahip Çıktılar Bir Yerde Ve Şanlı CcC BAYKUŞ REYİZ CcC Forum Loncası Olarak Hayat Buldu MPGD** Amaçlarımız Aynı Meranı En Yükseğe Taşımak Meran Bunu Hakediyor..
Saygılar
Büyük BayKuş
Fatih Ç.
(Eski Mpgd Başganı)