Windows Dosya Koruması sorunu!

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
RuTkaYx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Windows Dosya Koruması sorunu!

Mesaj gönderen RuTkaYx »

Merhaba arkadaşlar. Bu gün içerisinde bilgisayarımı ilk olarak saat 16,00 da açtım. Açarken bilgisayarın başında değildim. Açılana kadar bir elimi yüzümü yıkayayım dedim ve sanırım bir takım uyarıları kaçırdım. Masaüstünü gördüğümde şaşırdım. Bilgisayarımda dünden kalma hiç bir şey yok. Kendi kendini formatlamış gibi bom boş bir bilgisayar var. Kendi kendime dedim ki emektar yaşlandı artık kaldıramıyor kendini formatlıyor diye ve bir tebessüm ederek birazda kızarak oyun, skype vb. programları yükledim. İşim olduğu için kapattım bilgisayarı ve az önce saat 21.30 gibi tekrar açtım ve yine aynı manzara. Bu sefer açılırken uyarı pencerelerini gördüm. Birisi;

ResimŞeklindeydi. Konuyu biraz araştırdım. Bunun "Windows Dosya Koruması" ile ilgili bir arıza olduğunu anladım. Çözümü hakkında bir bilgiye ulaşamadım. Düşündüm ki sunucumuzda bilgisayardan anlayan çok sayıda arkadaşımız mevcut ve bana bu konu ile ilgili bir bilgi verebilir. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Bir şey daha var; elimde bir format CD si mevcut fakat bayağı eski bir Windows XP CD si ve her defasında açtığım not defterini bile bilgisayarı kapattıktan sonra bulamıyorum. Kendi kendine siliyor.
Resim
ResimEmre YILDIRIM

aLpoS
xScHooLBoyx
Kullanıcı avatarı
RuTkaYx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Windows Dosya Koruması sorunu!

Mesaj gönderen RuTkaYx »

Bir şey eklemek istiyorum; elimde bulunan Windows XP CD si şu an kullanmış olduğum Windows XP nin CD si değil. Şu an kullaşmış olduğum yönetim sistemini bilgisayarcı yükledi. Eğer o kendi CD mi kullanırsam herhangi bir sorun olur mu?
Resim
ResimEmre YILDIRIM

aLpoS
xScHooLBoyx
Kullanıcı avatarı
xCENTERx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xCENTERx »

selam

şimdi ilk olarak bu hatayı verdiği an cd rom'a xp cd sini tak taktıktan sonra yeniden deneye bas. otomatikman bişeyler taşıyacak veya windowsa dosyalar atıcak. ondan sonra bi reset at. attıktan sonrada ne olur ne olmaz diye program ekle veya kaldırdan toolbar varsa (yandex gibi) onları kaldır. sorunun çözülmezse bios dan olabilir. emektar demişsin malum :D

edit: bi sorun olmaz büyük ihtimal xp sistemini cd'e atıp sana vermiştir. bende cd'e kopyalıp kullanıyorum
Dünyayı değiştiremeyiz, ama farklılık yaratabiliriz.
Resim
Yusuf
Kullanıcı avatarı
RuTkaYx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen RuTkaYx »

xCENTERx yazdı:selam

şimdi ilk olarak bu hatayı verdiği an cd rom'a xp cd sini tak taktıktan sonra yeniden deneye bas. otomatikman bişeyler taşıyacak veya windowsa dosyalar atıcak. ondan sonra bi reset at. attıktan sonrada ne olur ne olmaz diye program ekle veya kaldırdan toolbar varsa (yandex gibi) onları kaldır. sorunun çözülmezse bios dan olabilir. emektar demişsin malum :D

edit: bi sorun olmaz büyük ihtimal xp sistemini cd'e atıp sana vermiştir. bende cd'e kopyalıp kullanıyorum
Teşekkür ederim Hakan abi (Ecelin) bana bu konuda yardımcı oldu. Ama ben yine kendi bildiğimi okudum. Sistemi geri sardım 1 ay öncesine silinen programlar geri geldi ve şimdilik sorun çözüldü. Malum emektar hatırlatmak lazım geçmişini unutuyor ayzaymır oldu artık. 8-)
Resim
ResimEmre YILDIRIM

aLpoS
xScHooLBoyx

“Genel Sohbet” sayfasına dön