Savaşcı depar ws büyücü
- umutabi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Savaşcı depar ws büyücü
Evet arkadaşlar ben savaşcıda deparlıyorum ancak buyucuye bi turlu vuramıyorum vurmak için napmam lazım soleyebilirmisiniz
Üstü Kalsın... 

Re: Savaşcı depar ws büyücü
Durdurma at, gebert onu. :mrgreen: Tabi büyücü de boş durmaz.
Bir çarım bilem yok
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
büyücünün olduğu yere tıkla öyle git.
- Desqualders
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Bence Deparlama Hemen Dikkat Yavaslar Durdurma At Zihin Gelirse Kes El Tutulursa Zaten Kutuplar O Anda Depar Attımı Büyücünün Az ilerisine Tıkla Sonra Space Tusuyla Dibine Gelip Kesersin Arkadan Kovalama.
Siz Kismis Pi ?
- Laz61
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cihanı Hükümran
Yanlış anlaşılmasında savaşçı eğer büyücüyü kesmek istiosa dikkat dağıtmaya vermesi gerek dikkat dağıtması olmayan savaşçı benim gözümde hiçtir kolay gelsin
Laz61 yazdı:Yanlış anlaşılmasında savaşçı eğer büyücüyü kesmek istiosa dikkat dağıtmaya vermesi gerek dikkat dağıtması olmayan savaşçı benim gözümde hiçtir kolay gelsin
●●●●AuriL●●●●
●●●●AnduriL●●●●
●●●●AegloS●●●●
●●●●AnduriL●●●●
●●●●AegloS●●●●

Gizlenmiş İçerikGöster
[/color]
KAPALIYIZ KARDEŞ 
dikkat dağıtma at sonra o yavaşlar durdurma at kutuplıyacaktır sonra dikkat dağıtmanın etkisi olduğu için biraz vurma şansın olur sonra direk dperla gidersin o sana zihin atar ondan sonra zaten durdurmanın süre gelir ve durdurma atıp işi bitirirsin 
.....
Merhaba,
Konu gerekli alana taşınmıştır, Karakter Okulları >> Savaşçı. Lütfen buradan devam ediniz.
Keyifli forumlar.
Konu gerekli alana taşınmıştır, Karakter Okulları >> Savaşçı. Lütfen buradan devam ediniz.
Keyifli forumlar.