*Tılsım'ın Eskilerini Yad Edelim*

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
lazkopatxxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Umut Yolcuları

Re: *Tılsım'ın Eskilerini Yad Edelim*

Mesaj gönderen lazkopatxxx »

blade6363 yazdı:
mutevazi23 yazdı:Hala burdayiz dostum ... Sorun yok (Zaza) (WSsanaTı-ŞİZoFRENİ)

sen zaza degilsin boşuna zazayım diye hava atma zazayı tanıyorum 20 yaşında bi adamdı 2008 de olgun bi şahıstı.
şuan 17 yaşında oldugunu farz edersek bundan 4 yıl önce 9 yaşındaydın. nasıl zaza oluyosun =)

sonzaza sen değilsin ki :) sonzaza daha yeni yeni oyuna girmeye başladı kimsenin ismini kullanmayın :)
Çarlar :
LaZKoPaTHxXx= 49-->Büyü
SoNxLaZKoPaTHxXx= 49------>Büyü
LaZKoPaTxXx= 49-------------->Savaşcı

Klan: Arz

EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR'AN HEDEF TURAN
blade6363
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen blade6363 »

sonzaza degil zaza ilk gözlügü alan kişi :D
BLADEM
Kullanıcı avatarı
Glorfindel
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Glorfindel »

ecelin yazdı:Selamun Aleyküm Ve Rahmetullah
uzun zamandır girememiştim oyuna ;)
halada girmiyorum karakterimle güneş ilgileniyor eskilerin arasında yer almamak beni sevindirdi eskimek bana göre değil ;)
beni çokfazla tartışmaların içinde manita peşinde maden ve item hırsı içinde göremediğiniz icin hatırlamamaniz gayet normal ben genelde sorun çıkacağı zaman kişiyi yasaklar muhabeti keserdim.....(haklıysam haklı oldugum için agzimdan kötü laf çıkmaması için ; haksızsam utandıgımdan yasaklardım) herkeze saygılar iyi oyunlar saygılarla ECELİN
usta ben hatırlıyorum seni hatta beraber archlord da oynamıstık :) aynen dediğin gibi benide eskilerin arasına yazmamıslar yada kimse hatırlamamış ama ben orda yazılanların çogunu hatırlıyorum . Herkese iyi oyunlar Glorfindel :)
gLorfindeL
Kullanıcı avatarı
ecelin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: NEMESİS

Mesaj gönderen ecelin »

Glorfindel yazdı:
halada girmiyorum karakterimle güneş ilgileniyor eskilerin arasında yer almamak beni sevindirdi eskimek bana göre değil ;)
beni çokfazla tartışmaların içinde manita peşinde maden ve item hırsı içinde göremediğiniz icin hatırlamamaniz gayet normal ben genelde sorun çıkacağı zaman kişiyi yasaklar muhabeti keserdim.....(haklıysam haklı oldugum için agzimdan kötü laf çıkmaması için ; haksızsam utandıgımdan yasaklardım) herkeze saygılar iyi oyunlar saygılarla ECELİN
usta ben hatırlıyorum seni hatta beraber archlord da oynamıstık :) aynen dediğin gibi benide eskilerin arasına yazmamıslar yada kimse hatırlamamış ama ben orda yazılanların çogunu hatırlıyorum . Herkese iyi oyunlar Glorfindel :)
aynen brumhard :) archolorda işkenceydik :) o listeyti hatırlıyorum bi o liste kadar daha adam sayabilirim :) hammer :) mesela nasıl unutlmuş :)
ecelin geldimi canını almasını bilir... sen ölümsüz olugunu sansanda..... Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Rocnqpung
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rocnqpung »

ecelin yazdı:
Glorfindel yazdı:
aynen brumhard :) archolorda işkenceydik :) o listeyti hatırlıyorum bi o liste kadar daha adam sayabilirim :) hammer :) mesela nasıl unutlmuş :)
Değil mi Kayzerhammer falan unutulmuş :)
Plusımız olmadığı için belki , belkide çoğu olaya karışmadığımız için unutulmuşuz. Bak mesela ben seni bana 500 bine Tesla conk ceket , kristal ok ucu pantolon sattığın için karakürke giderken hatırlıyorum :)
Burda yazılanların cogu plusı olup(plusı olmayıp , tartışmalara katılmayan oyunculara haksızlık yapmışsınız..) eskiden oyun hırsında olanlardan başka birşey olmamış, genelde yazılanlar yazılmış . Belkide bazıları kendisinide eski gibi düşünüp , başkalarının yazdıklarını kopya etmiş.
Ama asıl eskilerin hatırlayacağı çok az kişi vardır
Badai , Buraqreis , Börteçine , Xxxihsanxxx (sunucuda gözlük çalan hırsız,millet peşinden deparlayıp durmuştu:D)
,Lütfi ( ki şuan halen oynuyor onun çarının ismi Kraldöndü ve Lütfi ZYN loncasına dahil.), Paşaxcrazytürko , Kolac (beni 39 a kadar kasmıştı sağolsun şifacı kasması zordu usanmadan sıkılmadan ben ona şifacılık yaptım o bana ruh çalan kesti 3 ay boyunca sağolsun :) ) Hatayxmustafaab , Hilaryy ,Wizier , Turklady (yanılmıyorsam Özlem yenge) , Alparslan ve karargah neferleri benim içli dışlı olduğum nazgull , lodosxgirlbaytar , lodosxagırabi , Gözde , Cansuxcansu , Dostxperver (yada dergahxperver tam hatırlamıyorum karışıyor kendisi tarih öğretmeniymiş , geçen karşılaştık hoş bir sohbet geçti :)) arzlardan pek kişi hatırlamıyorum ben genelde lodosları yazdım..arzlar genelde çünkü arkamda koskoca bir pembe bulut kaçarken hatırladıgım için o meteor savaşlarının yerini hiçbirşey tutmaz arzlardan hatırladıgım Xtürkücüxxx(bu adamın büyücülüğüne hastaydım bunu demeden geçemeyeceğim :) Şahsi fikrim olarak itemiyle hava atan büyücülere hiç itemsiz taş çıkaracak bir büyücüydü) , Caramio , Rosafin ,Attomkarınca,Marley,Gunes,Kuşş, Kuşs(mavi saçlı bir büyücüydü yanılmıyorsam :D), ve benim tek tartışdığım adı neydi umut godfreylerden çarını çıkaramıcam şimdi GodfreyxLiberTy sanırım en son onu gördüğüm çar benle alıp veremediği neydi halen anlayamıyorum şahsen :D Godfreyxkorsan , Spyderfreak(sipaydi sercan) , Kurtreis suanlık hatırladıgım bunlar ama kurt mağarası önünde karakürk 1 2 grupları oluşturulması vs. özletti geçmişler kendini , yeni gelen eskileri arattı. İtem manyakları oyunu çekilmez yaptı. Daha burada sayabileceğim çokca kişi vardır , fakat buna pek zamanım yok çünkü 1 yıllık oyunu bırakmış bulunuyorum.

Hatırlayan , hatırlamayan sağolsun , kalın sağlıcakla (Numan - Tılsım'ın unutulmaz şifası Rokupink :D )
TILSIM

KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia

ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI

xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE

EMİNÖNÜ

Rocnqpungg

since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Kullanıcı avatarı
RuTkaYx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen RuTkaYx »

Ben de yazılanların çoğuna bakıyorum da neredeyse hepsi itemiyle, parasıyla, çenesiyle tanınanlar. Tabii hakiki dostluklarda yazılmış. Tılsımın eskileri diyoruz ama kimin ne kadar eski olduğunu, kimin ne kadar süre oynadığını bilemezsiniz. Mesela benim Vahşiiadam şifacımı kim hatırlıyor?Kimse. Tılsım açıldıktan 1 ya da 2 ay sonra açmıştım. Çaldırdım. Bana her konuda yardım eden Wizier kadın büyücü ve lodostu. Kaç kişi hatırlıyor onu? Belki onu hatırlayan Numan ile benden başka 5 kişi çıkar ama benim o karakterimi 3 kişi çıkmaz. Çünkü plus ne bilmiyorduk ya da Hakan abi (Ecelin)in dediği gibi olaylara karışmıyor, çok fazla muhabbet etmiyorduk. Ben 2007 Temmuz ayında eminönünde başladım. Hiç unutmuyorum internetim bağlanır bağlanmaz bu oyunu yüklemiştim. 2008 Nisan ayında Tılsımda. Bir de Berkcank diye birisi vardı. Bana işlenmiş gümüş vermişti. Ne yazık ki bazılarımızın Tılmın eskileri diyince akla sadece belir kişiler geliyor. Onlar da haklı tanımadığı kişiyi nasıl hatırlasınlar.
Resim
ResimEmre YILDIRIM

aLpoS
xScHooLBoyx
Kullanıcı avatarı
dreamtr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Tr Army

Mesaj gönderen dreamtr »

RuTkaYx yazdı:Ben de yazılanların çoğuna bakıyorum da neredeyse hepsi itemiyle, parasıyla, çenesiyle tanınanlar. Tabii hakiki dostluklarda yazılmış. Tılsımın eskileri diyoruz ama kimin ne kadar eski olduğunu, kimin ne kadar süre oynadığını bilemezsiniz. Mesela benim Vahşiiadam şifacımı kim hatırlıyor?Kimse. Tılsım açıldıktan 1 ya da 2 ay sonra açmıştım. Çaldırdım. Bana her konuda yardım eden Wizier kadın büyücü ve lodostu. Kaç kişi hatırlıyor onu? Belki onu hatırlayan Numan ile benden başka 5 kişi çıkar ama benim o karakterimi 3 kişi çıkmaz. Çünkü plus ne bilmiyorduk ya da Hakan abi (Ecelin)in dediği gibi olaylara karışmıyor, çok fazla muhabbet etmiyorduk. Ben 2007 Temmuz ayında eminönünde başladım. Hiç unutmuyorum internetim bağlanır bağlanmaz bu oyunu yüklemiştim. 2008 Nisan ayında Tılsımda. Bir de Berkcank diye birisi vardı. Bana işlenmiş gümüş vermişti. Ne yazık ki bazılarımızın Tılmın eskileri diyince akla sadece belir kişiler geliyor. Onlar da haklı tanımadığı kişiyi nasıl hatırlasınlar.

Okuyunca bende bir seyler yazam dedim 3 tane işlenmiş gümüş 50k idi tanesini 15-20k dan satarlardı eskiden ha o parayı da bulup harcayamazdınız yani şimdilerde bir menekseye 25-30 m cekiyorsunuz ya 3 tane işlenmiş gumus için 50k yı (50 bini) bulamıyorduk o zamanlar ben oyunu ogrenmeye basladıktan belki inanın bir sene sonra plus almaya basladım gozluk mu ilk gozlugumu Djbarbaros tan 30 m + 6 apa kasılıgın da aldıgım Hedef Netleştiren Gözlüktür iyi para aldık derseniz ki ne zaman aldın oyuna basladıktan bir sene sonra neden mi oyunu bilmiyorsun eskiden gözlük yada item o kadar önemli degil di bir cevriye yi kesmek oyunun en onemli goreviydi herkes karakürkünün yapardı ama cevriye varya o cevrye harbi zordu ha neden mi oyunu tam bilmezdik herkes muhabbetine oynanırdı düşmanlıklar bile seviyece yapılırdı şimdilerde ise işin biraz cılkı cıktı her sey item her sey akce yani oyun normal seyrine döndü :D anlatılacak cok seyler vardır illa ki maksat muhabbet ise dewama varız sabahlara kadar ws ler atılırdı kurt onunde kimse kimse karısmaz arada illa ki birisi densizlik eder işler karısırdı ama hemen cozulurdu madenciler madenini zevkle cekerdi kimse maden cekerken karılık yapmazdı saygı vardı her seyden once ne zaman bu işler bitti derseniz ta ki yer altı geldi mertlik bozuldu anlatacak cok seyler vardır ki cıkar paylasırız...sevgiyle kalın
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...

Abdullah SUCU
Kullanıcı avatarı
GodFreyxDeccaLL
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Deva

Mesaj gönderen GodFreyxDeccaLL »

vay vay vay
GodFreyxDeccaL ;)
Kullanıcı avatarı
ecelin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: NEMESİS

Mesaj gönderen ecelin »

Rocnqpung yazdı:
ecelin yazdı:
Glorfindel yazdı:
Değil mi Kayzerhammer falan unutulmuş :)
Plusımız olmadığı için belki , belkide çoğu olaya karışmadığımız için unutulmuşuz. Bak mesela ben seni bana 500 bine Tesla conk ceket , kristal ok ucu pantolon sattığın için karakürke giderken hatırlıyorum :)
Burda yazılanların cogu plusı olup(plusı olmayıp , tartışmalara katılmayan oyunculara haksızlık yapmışsınız..) eskiden oyun hırsında olanlardan başka birşey olmamış, genelde yazılanlar yazılmış . Belkide bazıları kendisinide eski gibi düşünüp , başkalarının yazdıklarını kopya etmiş.
Ama asıl eskilerin hatırlayacağı çok az kişi vardır
Badai , Buraqreis , Börteçine , Xxxihsanxxx (sunucuda gözlük çalan hırsız,millet peşinden deparlayıp durmuştu:D)
,Lütfi ( ki şuan halen oynuyor onun çarının ismi Kraldöndü ve Lütfi ZYN loncasına dahil.), Paşaxcrazytürko , Kolac (beni 39 a kadar kasmıştı sağolsun şifacı kasması zordu usanmadan sıkılmadan ben ona şifacılık yaptım o bana ruh çalan kesti 3 ay boyunca sağolsun :) ) Hatayxmustafaab , Hilaryy ,Wizier , Turklady (yanılmıyorsam Özlem yenge) , Alparslan ve karargah neferleri benim içli dışlı olduğum nazgull , lodosxgirlbaytar , lodosxagırabi , Gözde , Cansuxcansu , Dostxperver (yada dergahxperver tam hatırlamıyorum karışıyor kendisi tarih öğretmeniymiş , geçen karşılaştık hoş bir sohbet geçti :)) arzlardan pek kişi hatırlamıyorum ben genelde lodosları yazdım..arzlar genelde çünkü arkamda koskoca bir pembe bulut kaçarken hatırladıgım için o meteor savaşlarının yerini hiçbirşey tutmaz arzlardan hatırladıgım Xtürkücüxxx(bu adamın büyücülüğüne hastaydım bunu demeden geçemeyeceğim :) Şahsi fikrim olarak itemiyle hava atan büyücülere hiç itemsiz taş çıkaracak bir büyücüydü) , Caramio , Rosafin ,Attomkarınca,Marley,Gunes,Kuşş, Kuşs(mavi saçlı bir büyücüydü yanılmıyorsam :D), ve benim tek tartışdığım adı neydi umut godfreylerden çarını çıkaramıcam şimdi GodfreyxLiberTy sanırım en son onu gördüğüm çar benle alıp veremediği neydi halen anlayamıyorum şahsen :D Godfreyxkorsan , Spyderfreak(sipaydi sercan) , Kurtreis suanlık hatırladıgım bunlar ama kurt mağarası önünde karakürk 1 2 grupları oluşturulması vs. özletti geçmişler kendini , yeni gelen eskileri arattı. İtem manyakları oyunu çekilmez yaptı. Daha burada sayabileceğim çokca kişi vardır , fakat buna pek zamanım yok çünkü 1 yıllık oyunu bırakmış bulunuyorum.

Hatırlayan , hatırlamayan sağolsun , kalın sağlıcakla (Numan - Tılsım'ın unutulmaz şifası Rokupink :D )
hepinizi ve yazdıgınız isimleri net olarak hatirliyorum sorun para yada plus deil hepsi şükür bizde mevcuttu sorun bölgeden ve klandan nekadar çok küfür edip tartışıp lak lak etmeyle alakalı sürekli tartışıp küfür ediosaniz okadar cok iyi hatirlanirsiniz ;)
ecelin geldimi canını almasını bilir... sen ölümsüz olugunu sansanda..... Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Chuckyx
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: RebeLs

Mesaj gönderen Chuckyx »

Cezagfb 39 Zamanındaki Savaşçı Çarımdı. Şuan Hala Oynuyorum (BLoodyREVENGE)
Listede Adımı Görmemek Beni Şaşırtmadı. :D

İyi Forumlar.
> BLoodyREVENGE

> PerfectATTACK

> xDeterjaN

Allah VAR ! Problem YOK !

Alper KAYA[/color]

“Genel Sohbet” sayfasına dön