merhaba. bir sorunum var. direk konuya geçiyorum . bilgisayarda sistemi geri yüklemem lazım. geri yükleme noktasını belirledim. sonra bir önceki tarihe geri yükle dedim. işte sorun da burda. tarih bölümünde birşey seçemiyorum. resimlerde daha açık ve net.lütfen bilen arkadaşlar cevap yazabilir mi . sorun ciddi.
Başta sorun yok gibi gözüküyor , geri yükleme noktasını seçiyorum
Şimdi de rasgele isim giriyorum gerekli
Sorun da burda başlıyor , tarih seçemiyorum. İnternette çok araştırdım ama kayda değer bir cevap çıkmadı
dipnot olarak : bilgisayara bugün format attım sonra sistemi geri yüklemeye çalıştım. gördüğünüz hata çıktı. bu yüzden kaynaklanıyor olabilir mi , eğer öyleyse çözüm nedir ????
Splash yazdı:Format atarken harddiskini full sildinmi? yoksa harddisk dosyaları duruyomu=?
Zaten (:D) diskini daha önceden silmiştim. Bugün format atarken :C diskini yapılandırdım , yanı sadece program fıles felan duruyor ve formattan sonra ikv ve compofix yükledim şu an onlar duruyor.
Ben Tam Olarak Anlayamadım Formattan Önceki Tarihe Mi Dönmeye Çalışıyorsun ? Resimler Görünmediği İçin Yardım Edemem Ama Formattan Önceki Sistem Geri Yükleme Noktaları Görünür Ama Seçemezsin.O Yüzden Uğraşma Derim Yok Başka Bir Şeyse Bir Teknik Servise Göster Derim.