Düşmüyor Düşmüyor Düşmüyor

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Sinholy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Düşmüyor Düşmüyor Düşmüyor

Mesaj gönderen Sinholy »

erbayyy yazdı:
Sinholy yazdı:Ya arkadaşlar yeter saçma sapan konular açmayın düşmüyorsa girme oynama 152 madalyası varmış herif dalga geçiyor resmen sadece sığınaktan 1500 yakın madalyam var ve hala maraton ayakkabım ve alter kolyem yok migratta 600 madalyam var alter zırhım yok çemberlitaşta yaklaşık 250 stu var sadece cehennem eldiven gaffar 150lerde sadece kıyamet asa sıfır ceket sıfır pant Gbm x desen 200 olmuş sadece cehennem ayakkabı ne konuşuyorsunuz siz 152 madalya halt etmiş bunların yanında şöyle konular açıp adamı deli etmeyin düşmüyorsa başka karekter oyna :evil:
bu nasıl bir konuşma tarzı ilk önce insan gibi konuş 1500 madalyaymış sen girdiğinde ve hiçbirşey düşmeden çıktığında biliyorumki bu arkadaştan daha fazla isyan ediyorsundur
düşmüyorsa oynama kadar saçma bir cümle görmedim adama düşmüyormuş yazmış buraya saçma saçma yorum yapıcaksan yazma bence :twisted: :arrow:

Beyin firarda :D

İlk önce yazdığımı dikkatle okuyup sonra cevap vermeni tavsiye ederim.Neyse gelelim konuya sadece 1500 madalya sıgınaktan var dedim yaklaşık 2600 madalya var ve sizin gibi insanların yorumlarından sıkıldığımı belirtmek isterim.Evet isyan ediyordum ama buraya konu açarak değil düşmüyorsa inatlaşmaya gerek yok çarla düşmüyordur oda karekterin şansıdır tek sığınağa adama alt kolye yüzük nuc koyle hepsi 1 çantada çıktı gaffar kesmeye giderken adama sıfır eldiven kıyamet pant cehennem ceket düştü anlacağın inatlaşmaya gerek yok çarla düşmüyorsa zaman kaybıdır o karekter :roll:
Kullanıcı avatarı
Wotkasarap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Wotkasarap »

Hala farklı şeyler için tartışıyorsunuz. 152 / 8 = 18 Kenan

Günlük 18 Kenan atıyorum ve düşmüyor diye karakterimi bırakacam ? Onun içindeki Kıyamet Asa nın sadece hidrojenlerinin 200m olduğunu biliyor musun ?
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)

Oyunu bıraktı .. !
Sinholy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Sinholy »

Wotkasarap yazdı:Hala farklı şeyler için tartışıyorsunuz. 152 / 8 = 18 Kenan

Günlük 18 Kenan atıyorum ve düşmüyor diye karakterimi bırakacam ? Onun içindeki Kıyamet Asa nın sadece hidrojenlerinin 200m olduğunu biliyor musun ?
200m nedirki arkadaş hidrojen olmuş 20m sanırım ejder asan yok ben hem ejder asa hem kıyamet ceket kıyamet pant üretmiştim hidrojen 40mdi o zaman ama düşmüyorsa zorlamaya gerek yok bak ben oyunu bıraktım kafam rahat GB diye diye kafayı yersiniz bu oyunda neyse tartışmaya girmek istemiyorum

İyi forumlar...
Doktordoctor
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Doktordoctor »

savaşcımda cok şanslıydım ama şifacıma degıl :) ışık tekı setını 1 gunde dızdım sonrakı gun de ışık zırh ve mor yucelen pantolon duşmustu eskıden :) ama şıfacıma ne cıktıgımı bılsenız acırsınız :)
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
Kullanıcı avatarı
JoeyWasHere
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen JoeyWasHere »

Ben ilk girişimde nuc kolye düşürdüm sonra dedimki kendi kendime ne kadar şanslıyım ya 10-15 kere gireyim sığınak itemlerini dizerim gittim yüzde 60 sığınak ve yüzde 60 migo şans arttırıc aldım günde 10 kere kenan 2 kere migrat attım 1 ay boyunca 400 küsür madalyam oldu ve 4-5 kere iksir düştü kalanı boş kendinize şanssız demeyin :))
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
Kullanıcı avatarı
erbayyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen erbayyy »

Sinholy yazdı:

200m nedirki arkadaş hidrojen olmuş 20m sanırım ejder asan yok ben hem ejder asa hem kıyamet ceket kıyamet pant üretmiştim hidrojen 40mdi o zaman ama düşmüyorsa zorlamaya gerek yok bak ben oyunu bıraktım kafam rahat GB diye diye kafayı yersiniz bu oyunda neyse tartışmaya girmek istemiyorum

İyi forumlar...
boş konuşuyorsun demi bunu sende biliyorsun saf saf yorumlar atmada uzaklaş burdan
.....
Kullanıcı avatarı
Anaforr
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Ay Yıldız Tim

Mesaj gönderen Anaforr »

DÜŞECEK DÜŞECEK DÜŞECEK SABIR LAZIM

1 AYDIR JUNONDA ZIRH PEŞİNDEYDİM DÜN DÜŞTÜ :) TAMAMEN ŞANS
Kullanıcı avatarı
VatanSeveriz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen VatanSeveriz »

plus olmadan gir, 1-2 denemede düşecektir emin ol.
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Sinholy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Sinholy »

erbayyy yazdı:
Sinholy yazdı:

İyi forumlar...
boş konuşuyorsun demi bunu sende biliyorsun saf saf yorumlar atmada uzaklaş burdan

Boş konuşan sensin asıl tartışmak istemiyorum bilader yorum cevap atmazsan sevinirim yaşıtlarınla takıl istersen bu oyunu bu yüzden sevmiyorum çoluk çocuk karşısındakinin yaşını bilmeden saygısızca küstahca konuşabiliyor bu yüzden karekterimi silip oyunu bıraktım :roll:
Kullanıcı avatarı
Wotkasarap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Wotkasarap »

Sinholy yazdı:

İyi forumlar...

200m haftalarca verilen bir emektir. Şimdi bunu öğren. Ayrıca yine kestim kolye yüzük düşüyor ama sarı efsunlu. Şaheser düşmüyor ya bende var bir şey yada karakter de çözemedim gitti. Lazım olmayan adamlara takır takır kolye yüzük düşüyor.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)

Oyunu bıraktı .. !
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön